1 EURON MUMMOLAUKKU

Sarjassa kirpparilta bongattua:

Huomasin tämän kivan näköisen nahkalaukun eräässä kirppispöydässä, jota juuri sen omistaja siivosi. Hän huomatessaan, että kokeilin laukkua, kysyi että paljonko haluan siitä maksaa ja mä menin tietenkin ihan hämilleni haha. Tää kyseinen kirppis on siis itsepalvelukirppis, eikä tavanomaista ole että tapaat kyseisten vaatteiden myyjän paikanpäällä. Mä oon ainakin maailman huonoin tinkaamaan ja sopimaan hinnasta, joten päädyn aina maksamaan varmasti liikaa niissä paikoissa joissa myyjän kanssa ollaan tekemisissä XD En oikein saanut tässäkään tilanteessa sanaa suustani, koska alkuperäinen 3€ hintakaan ei musta ollut kovin paha summa loistavassa kunnossa olevasta nahkalaukusta, joka paljastui 80-luvun aarteeksi! Myyjä mun onneksi ehdotti euroa ja mä sain vihdoin sanottua, että tämä hinta sopii. En tässä vaiheessa voinut millään enää tietenkään perääntyä kaupasta, mutta onneksi tää laukku on osottautunut aivan loistavaksi haha.

En ollut alkuun varma, miten osaan käyttää tätä lakkua, sen ruskeiden yksityiskohtien vuoksi, mutta hyvin meillä on yhteiselo sujunut. Oon tullut siihen tulokseen, että ne antaa tälle laukulle ryhtiä ja tekee siitä vähän mielenkiintoisemman.

Sanoisin että tää laukku viimeistelee tän asukokonaisuuden! Tää punainen kirppis-mekko on ollut ihan älyttömän hyvä ostos, vaikka siitä jouduinkin pulittamaan yhdeksän euroa haha. Oon käyttänyt tätä näillä helteillä melkein päivittäin, koska liehuvat helmat viilentää mukavasti kävellessä ja kevyt kangas ei läkähdytä. Oon käyttänyt myös mun uuseja Converseja melkein päivittäin, ne tuntuu kanssa toimivan ihan kaiken kanssa. Ihan kaiken, paitsi mun jalkojen. En tiedä onko tää nyt se käyttöönotto vaihe, mutta ne teki mulle yllätys yllätys rakot. Tuntuu että conssit on muokanneet niidne kannan mallia, sellaiseksi mikä suoran kaaren sijaan nyt nousee vähän ylöspäin ja siitä mun kantapäät ei tykkää. Toivon että yhdet rakot riitti sen sisäänajoon!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ida Starck,
Ihan mieletön löytö ja HINTA!! Siitä ei paljoo paremmaks voi pistää haha. Ylipäätään niin magee lookki!
youtube.com/idachristines
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha no ei voi kyl!! kiitti, tää on kyl super jees :---)
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli