-20 ASTEEN ASUKOKONAISUUS

KUVAT: TERHI SUANTO


Kashmirneule ja sen päälle merinovillaneule. Villasukkahousut ja extra sukat farkkujen alle. Muhkein toppatakki, kashmirhuivi ja paksu villapipo. Lapaset ja Dr. Marensit.


Yllä mun varustautuminen -20 asteen pakkaseen ja todellista outfit-realitya. Ei mitään hienosteluja villakangastakissa ja nikkureissa, vaan rehellisesti kalsarit jalkaan. Ostin syksyllä villa-silkki-sukkahousut ja ne on osoittautuneet mitä parhaimmaksi ostoksi! Perinteiset tekokuituiset sukkahousut lämmittää oikeasti erittäin huonosti, joten tässäkin asiassa on materiaalilla niin paljon merkitystä. Omani ostin Sokokselta, mutta myös Lindexiltä löytyy oma villasukkahousumalli! Halusin nimenomaan sukkahousut enkä legginsejä, koska tällä tapaa on varpaat ja nilkat myös varmasti lämpimät. Mulla on myös hyvin usein tapana pukea kaksi villapaitaa päällekän, jos tavoitteena on pysyä lämpimänä. Usein alle pääsee poolokauluksinen kashmir tai merinovillainen villapaita ja sen päälle hieman oversized villapaita. Tällä tapaa normaalikauluksinenkin villapaita saa ns. poolokauluksen ja allekirjoittanut pysyy lämpimänä.


Musta on ollut niin ihanaa että Suomen ja Norjan talvisäitä suosivat ulkovaatteet on olleet nyt 'trendikkäitä'. Ei siitä syystä, että on kiva olla mukana trendissä, vaan siksi että on ihanaa että on oikeasti tarjontaa kaupoissa vaatteissa jotka toimii -20 asteen pakkasessa. Tää mun viime talvena ostamani Monkin iso toppatakki on ihan täydellinen näihin keleihin, vaikka se ei olekaan untuvaa. Muhkeutensa ansiosta sinne jää alle sen verran lämmintä ilmaa, että se jo riittää melkein yksinään pitämään mut lämpimänä. Unelmatakki olisi tietenkin Joutsenen untuvapufferi, mutta siihen asti kunnes voitan lotossa tää Monkin yksilö toimii aivan loistavasti. Plussaa tietty myös kivasta ruutukuviosta! Summa summarum, talveen suosittelen ehdottomasti tälläisen muhkutakin ostoa! Tää ei oo se kaikista imartelevin ulkonäöllisesti, mutta me ollaan onneksi päästy jo ohi niistä teinivuosista jolloin piti kärvistellä munuaiset jäätyen talvipakkasilla 'näteissä' takeissa.


Loppuun kiperä kysymys, kiinnostaako teitä tälläiset 'tylsät' reality asukokonaisuudet? Vai fiilistelettekö enemmän fashion-kokonaisuuksia :---DDPipo | Miia Halmesmaa, saatu Ivalo.com

Huivi | Store of Hope, saatu Kaarnaliving

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Mun mielestä nää k,uvat on kivoja! Hyvää vaihtelevuuttaa fashion-kokonaisuuksiin 😍
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
jee ihana kuulla! Pitää siis kuvailla enemmä "reality" kokonaisuuksia :----)))
nouw.com/reettapelli
saarelasanni
saarelasanni,
Ihana asukokonaisuus ja tuolla takilla pysyy varmasti lämpimänä! Mua kylmäsi kun sulla ei ollut kuvissa mitään käsissä mutta onneksi postauksessa mainittiin lapaset 😃 ja arkiasut kiinnostaa aina, saa omiinkin "tylsiin" arkiasuihin vinkkejä ja inspiraatiota 😊
nouw.com/saarelasanni
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Ja tällä kyllä pysyy :--D Heh nykäsin ne lapaset vaan kuviin pois, multa nimittäin aina löytyy lapaset mukana :---DD Pitää toteuttaa ehkä jonkinsortin "arikiasu" haaste, jossa vaikka kuvaisin viikon työasut tms!
nouw.com/reettapelli
onarainyday
onarainyday,
Ah hei mäkin olen salaa haaveillut siitä joutsenen ihanasta pufferista, mutta en millään voi enkä raaski ostaa sitä nyt enkä todennäköisesti aivan kohta 😃 Munkin Monkin pufferi saa palvella vielä vuosia mieluusti! Ja mun mielestä on ihana nähdä ns. niitä oikeita asuja!
nouw.com/onarainyday
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha jep tiedän niin hyvin ton tunteen :----D Ehkä joskus! Onneksi tää monkin pufferi on aika hyvä sijainen siihen asti! Mut ihana kuulla, että nää arkiasut saa kannatusta! :---))
nouw.com/reettapelli
A
,
Kiinnostaa!!! Ja lämpöseltä sekä kivalta näyttää & varmasti toimii! ja toi takki on kyllä täydellisyys...
ReettaPelli
ReettaPelli,
tää takki on ihan best!! ja ihana kuulla että kiinnostaa, pitää laittaa toteutus listalle :---))
nouw.com/reettapelli
Adele
,
Kiinnostaa!! Ihana asu ja ennenkaikkea ihanan lämpimän näköinen! 👌🏼👌🏼
ReettaPelli
ReettaPelli,
No eikä ihana kuulla! Kiitos 😘 arkiasut on kyllä saaneet niin paljon suosiota että pitää niitä ehdottomasti jakaa!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli