2017 RECAP / 3

LIFE

Kolmas eli viimeinen osa tän vuoden kertaamisesta. Toivottavasti ootte nauttineet näistä muistoista ja kuvista! Itselle on ainakin mielekästä käydä lävitse mitä vuoden aikana on tullut kirjotiettua ja mitä on tapahtunut. Tää kolmas setti on ehkä tylsin näistä kaikista, koska syksy ja alkutalvi meni aika pitkälti vain Oslossa ja Suomessa, eikä tullut tehtyä mitään sen kummempaa. Mutta joskus se on hyvä niinkin.

SYYSKUU

Syyskuussa blogi muutti Nouwille ja se tuntui ja tuntuu edelleen loistavalle stepille mun blogin tulevaisuutta ajatellen. Itse muutto tapahtui hyvin vaivihkaa ja ulkoasun pysyessä melkein samana, sitä ei ehkä moni heti huomannutkaan! Syyskuussa olin jo Oslossa ja aloitin for real gradun kirjoittamisen. Tajusin että mulla alkaa nyt seitsemäs vuosi opiskelijana ja se antaa kyllä motivaatiota valmistumiseen. Syyskuussa ostettiin meidän ensimmäinen juicer ja huh mä innostuin mehujen tekemisestä! Ilmeisesti myös vähän liikaa, koska tämän meidän kone alkoi aika pian temppuilemaan ennenkuin hajosi käyttökelvottomaksi.

Yritin vielä syyskuussa tehokäyttää kesävaatteita mahdollisimman paljon ja onneksi Oslossa oli aika lempeä syyskuu. Julkaisin muutaman syyspukeutumis-inspiraatio postauksen, syksyn kapselivaatekaapin ja mitkä hatut on tänä syksynä in. Kirjoitin myös siitä miten oon mielestäni kasvanut aikuiseksi ja jaoin blogiin mun ajatuksia vegaanisesta ruokavaliosta ja oman tarinani siitä miksi olen alkanut syömään vegaanisesti.


Syyskuun luetuimmat postaukset:

1. Hyvällä tavalla trendikäs

2. Kai sitä on aikuistunut

3. Vegaani, minä?


Syyskuun top3 asukokonaisuudet

LOKAKUU

Lokakuussa keskityin gradun kirjoittamiseen ja pääsin siinä aika hyvään vauhtiin! Vierailin syyskuun ja lokakuun vaihteessa Suomessa ja uudelleen lokakuun lopussa, jolloin juhlittiin Nouw Suomen launch kekkereitä. Pidin viikon ruokapäiväkirjaa siitä miten mä syön vegaanisesti ja julkaisin tän blogiin, mikä jännitti mua aika paljon. En todellakaan ole mikään tervellisyyden perikuva ja muutenkin vegaanisuus tuntuu herättävän niin paljon tunteita monissa. Onneksi täällä mun blogissa on ilmapiiri tän aiheen tiimoilta ollut todella rentoa ja kannustavaa ja vaikkei tämä aihepiiri olekkaan enää blogissa näkynyt, on vegaaniruuasta tullut pysyvä muutos mun ruokavalioon.

Kirjoitin tänne pienen esittelyn itsestäni, koska huomasin että Nouwiin muuton myötä blogiin alkoi eksyä uusia lukijoita. Lokakuussa kerroin myös sen ilouutisen, että mun blogi on valitty yhdeksi Nouwin top-blogiksi! Esittelin mun lemppari kirpparilöydöt ja pohdin sitä, että voiko blogiin julkaista suunnilleen samannäköistä asua kahdesti.


Lokakuun luetuimmat postaukset

1. Vegaanin ruokapäiväkirja

2. DIY helppo villapaita

3. Miten löytää ystäviä aikuisena?


Lokakuun top3 asukokonaisuudet

MARRASKUU

Marraskuussa tuntui että jämähdin jotenkin täysin ja en saanut mitään tehtyä. Kirjoittelin blogiin entiseen tapaan, mutta kärsin perinteiseen tapaan varmaan marraskuu bluesista. Kohokohtana tais heti olla se, että kävin kampaajalla ja vaihdoin enemmän tai vähemmän radikaalisti hiustyyliä! Sen sijaan että olisin pysynyt valkotukkaisena, laitettiin sekaan tummempaa raitaa ja tavoitteena on luonnollisempi lopputulos jossa oma väri voi rauhassa kasvaa takaisin. Kerroin blogiin 5 faktaa mitä tapahtui yksien asukuvien takana ja annoin mun 5 parasta vinkkiä siihen miten voi rakastua vaatekaappiinsa uudelleen!

Pohdin myös omaa kuluttamista kriittisemmin marraskuussa ja julkaisin mun ajatuksia siitä että haluan siirtyä kapselivaatekaappiin ja paljastin myös sen mitä oon ostanut syksyn aikana ja oliko ne hyviä ostoksia. Kirjoitin blogiin aika asiapitoista ja mielipide rikasta tekstiä marraskuussa, muun muassa postauksen siitä mikä mun mielestä on syy blogimarkkinoinnin ärsyttävyyteen, kehotin meistä jokaista tekemään omaa juttuaan ja kerroin myös että black friday ahdistaa .


Marraskuun luetuimmat postaukset

1. New Hair

2. Housupuku arkena

3. Millainen olen ihmisenä?


Marraskuun top3 asukokonaisuudet

JOULUKUU

Joulukuun oon itseasiassa viettänyt kokonaan Suomessa, koska sain sijaisuuden yhdestä koulusta ja oon toiminut melkein kolme viikkoa nyt opettajana! Huomasin sen, että on erittäin vaikeaa käydä töissä täyspäiväisesti ja päivittää blogia aktiivisesti talviaikaan. Onneksi mulla oli hyvin kuvamateriaalia tallessa, joten pärjäsin tän ajan ilman sen suurempia stressejä haha. Tuntuu että joulukuu on tosiaan mennyt hyvin pitkälti töiden merkeissä ja joulufiilistelyissä! On ostettu ja paketoitu joululahjoja, leivottu pipareita ja torttuja ja haettu kuusi kotiin jo vähän etukäteen. Mä oon tänä vuonna ollut erittäin joulutunnelmissa jo marraskuusta lähtien ja melkein olisi toivonut että joulukuu olisi kestänyt vähän pidempään.

Joulukuussa jaoin satunnaisia ajatuksia viikolta ja kirjoitin mun Ganni villapaidasta (joka myös ylläolevassa kuvassakin näkyy!). Ganni villapaita sai ihanan vastaanoton ja monia kiinnostuneita, jos mä heillekkin voisin oman neuloa! (ja jos oot oikeasti kiinnostunut tästä, niin mulle voi laittaa sähköpostia reettapellikka @ hotmail.com) Joulukuussa juhlittiin tietenkin itsenäisyyspäivää 100 vuotiaan Suomen kunniaksi ja se päivä oli kyllä ikimuistoinen! Kirjoitin myös mun mietteitä suomalaisuudesta ja moni teistä ajatteli samoin näistä asioista.

Joulukuulle mahtui myös muutama asukokonaisuus, vaikka tilaa niiltä veikin muunmuassa nämä recap postaukset (osa 1 täällä ja 2 täällä!), kuin myös joululoma jota pidin hetken aikaa! Lemppari kokonaisuus itselle on varmaankin asu joka sai Stranger Thingsistä inspiraatiota tai mun ties mones ruutupuku kokonaisuus :---D


Joulukuun luetuimmat postaukset

1. Ganni sweater DIY

2. 5 suosikki takkia tähän talveen

3. All black & Denim


Joulukuun top3 asukokonaisuutta

Toivottavasti nämä recap postaukset on olleet teidän mieleen! Mikä näistä kolmesta lemppari? Oma lemppari on varmaan ensimmäinen, koska Uuden-Seelannin tunnelmiin on aina mukava palata! Tän viimeisen recap postauksen myötä toivotan teille myös ihanaa uutta vuotta ja uuden vuoden aattoa! Toivottavasti teidän uusi vuosi vaihtuu ihanissa tunnelmissa✨✨

Likes

Comments

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
niin ihania kuvia! 😻👌🏼nouw.com/essiesophie
FashionStatement
FashionStatement,
Ää kiitos paljon! 😘 nouw.com/fashionstatement
Saranda
Saranda,
Sun blogi on vaan niin raikas ja ihana! En tajuu miten jollakin voi olla noin hyvä visuaalinen silmä. 😊 Vaikutat myös persoonana niin mukavalta tyypiltä. Kun tuut käymänä Suomessa ja sulla on aikaa, olisi ihana sopia vaikka asukuvatreffit. ♥ / www.tyhjaajatus.com www.tyhjaajatus.com
FashionStatement
FashionStatement,
Ää voi apua kiitos paljon!! ❤ Ja ehdottomasti olis ihana nähdä, oon fiilistellä sun blogia/sua kanssa super paljon! Mä laitan viestiä kun oon next time Suomessa 😊 nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229