2017 RECAP / 1

LIFE

Halusin muistella vähän mennyttä vuotta ja luoda kolmiosaisen recap 2017 postaussarjan, jonka ensimmäistä osaa juuri nyt luet! Perinteisesti oon koonnut yhteen koko vuoden asut, mutta tänä vuonna ajattelin jokaiselta kuukaudelta kirjata ylös kohokohdat, mitä tapahtui, parhaat asukokonaisuudet ja parhaat kuvat!

TAMMIKUU

Tammikuun olin vielä töisä Oslossa ja aloitin vuoden kirjoittamalla siitä miten mun blogi tulee muuttumaan. Mietteissä oli jo viime vuoden puolella kytenyt se ajatus että, haluan blogillani insporoida, enkä kannustaa kuluttamaan. Kirjoitin silloin, että mulle tutut sarjat kuten kuukauden "wanted" tuotteet, ostosten esittelyt ja muut ns. ei omat inspiraatiopostaukset tulevat jäämään pois ja niin on nyt tänä vuonna sitten tapahtunutkin ja oon tähän blogivuoteen enemmän kuin tyytyväinen! Tammikuussa tuli myös täyteen se, että asuin vuoden ulkomailla ja kävin myös sen lisäksi Amsterdamissa viikonloppureissulla.

Tän kaiken lisäksi mulla oli ensin järkyttävä juurikasvu, jonka marssin lopulta kampaajalle värjäyttämään ja joka oli vähän katastrofi. Kampaaja ei onnistunut vaalentamaan tukkaa tarpeeksi, jonka vuoksi mulla oli hetken aikaa latvasta vielotti tukka ja tyvestä lämpimän keltainen. Not cool. Leikkasin myös itselleni polkkatukan ja kävin sitten lopulta korjauttamassa värjäyksen kampaajalla.


Tammikuun luetuimmat postaukset:

1. Vaatekaappi jossa kaikki sopii yhteen

2. 10 talvivaatekaapin kulmakiveä

3. 5 Vinkkiä parempaan blogiin

Tammikuun top 3 asut

HELMIKUU

Helmikuussa muutin takaisin Suomeen ja vielä pidin teitä hetken aikaa pimennossa sen suhteen, että olin lähdössä kolmeksi kuukaudeksi Uuteen-Seelantiin! Julkaisin postauksen siitä, että kuinka moni on sanonut mulle että muistutan Skam Nooraa ja siitä inspiroituneen asukokonaisuuden. Te olitte puolesta ja vastaan siitä, että onko meissä samaa näköä, mutta ilmeisesti jotain samaa meissä ainakin on, koska Me Naiset julkaisi vahingossa lehdessään helmikuussa mun kuvan Skam Nooran kuvan tilalla haha! Lemppari vaatekappale oli ehdottomasti vaaleanpunainen puffer takki, joka näkyi monessa asussa ennen Uutta-Seelantia. Siellä ollessa, blogi muuttui paljon enemmän reissu painotteiseksi, vaikka joitain asuja esiintyi aina välillä.

Helmikuun puolessa välissä lähdettiin sitten tosiaan Uuteen-Seelantiin ja voin sanoa, että se oli kyllä yksi upeimmista, jos ei upein, reissu ja kokemus mitä oon saanut tehdä. Kirjoitin monen monta postausta sieltä, kuten ensimmäisiä fiiliksiä sieltä, delfiinien näkemisestä ja länsirannikon reissusta. Helpoiten nämä postaukset löytyy travel-tägin alta, jos kiinnostaa selata tarkemmin reissupostauksia!


Helmikuun suosituimmat postaukset

1. Skam Noora

2. 5 Vinkkiä talvipukeutumiseen

3. West Coast New Zealand

Helmikuun top 3 asut

MAALISKUU

Maaliskuussa reissattiin Uuden-Seelannin etelä saarta ristiin rastiin. Käytiin Banks Peninsulalla, Otago Peninsulalla, Abel Tasmanin luonnonpuistossa, Farwell Spitissä ja Fox Glacierilla. Kirjoitin myös kokoavan postauksen siitä miten yksi kuukausi meni numeroina pallon toisella puolella! Rakastan kirjoittaa reissupostauksia ja lisätä niihin myös faktatietoa pelkkien kuvien ja hehkuttamisen lisäksi. Mun lemppari harrastus siellä olikin lukea Lonely Planetia ja opetella mielenkiintoisia faktoja lokaatioista joissa oltiin. Kirjoitin myös aika monta mielipidepostausta ja paljastin miten myös mun kuvissa on niitä epännistuineita otoksia postauksessa jossa vertailin onnistuneita ja epäonnistuneita kuvia.

Maaliskuussa kokeilin myös surfaamista ja vitsit mä jäin koukkuun. Maaliskuu oli tän vuoden varmaan parhiampia kuukausia. Elämä pallon toisella puolella oli aivan uskomatonta ja joka aamu heräsin kiitollisena ja onnellisena, että mulla on mahdollisuus kokea näin upeita asioita. Uusi-Seelanti vei mun sydämen ihan kokonaan ja suosittelen sen lisäämistä matkustuslistalle, jos yhtään nauttii kauniista luonnosta ja upeista maisemista! Matkustaminen on jotain mikä saa mun sydämen tykyttämään ja selaan näitä postauksia ja kuvia sieltä edelleen viikottain ja oon sen vuoksi todella kiitollinen myös itselleni että jaksoin kirjoittaa näin tarkkaa matkapäiväkirjaa, sen sijaan että olisin keskittynyt pitämään vain muotiblogiani siellä. Muutama asupostaus tuli myös tehtyä ja parhaimmat asut näkyykin alla!

Maaliskuun suosituimmat postaukset

1. Poikaystävän jättämäinen maapallon toiselle puolelle

2. Oman kropan hyväksymisestä

3. Miten menestyä elämässä naisena

Maaliskuun top 3 asut

HUHTIKUU


Huhtikuu oli viimeinen kokonainen kuukausi Uudessa-Seelannissa ja samalla mun synttärikuukausi! Sain maailman parhaan syntymäpäivä lahjan, eli mun paremman puoliskon kahdeksi viikoksi Uuteen-Seelantiin ja me tehtiin huikea roadtrip perinteisellä camper vanillä Etelä-Saaren ympäri! Meidän harmiksi satoi vain melkein koko ajan ja ehkä vain yhtenä päivänä melkein kahden viikon reissulla säilyttiin kuivana haha. Mutta meidän roadtrip oli ehkä parasta koko reissussa ja tuun muistamaan sen varmasti koko elämäni. Kirjoitin reissupostauksia Queenstownista, Lake Pukakista ja kerroi meidän roadtrip suunnitelman. Jouduttiin tosin sitä heti muuttamaan siten, että lähdettiin ajamaan sitä päinvastaiseen suuntaan, koska Uuteen-Seelantiin iski hurrikaani, joka toi mukanaan paljon sateita haha.

Huhtikuussa tuli myös paljon asuja, joita olinkin ajastanut meidän roadtripin ajaksi. Huhtikuussa myös sää muuttui paljon epävakaisemmaksi ja syksyisemmäksi, mikä näkyi paljon postauksissa. Ajatukset alkoivat olla jo myös kotiinpaluussa ja kirjoitin siitä kuinka etuoikeutettu oikeasti olenkaan, kuin myös mun elämäni upeimmasta hetkestä!


Huhtikuun luetuimmat postaukset

1. Kyllästynyt trendeihin ja muotiin

2. Miten onnistua bikini kuvissa

3. Ulkomailla asuminen ei ole kaikille

Huhtikuun top 3 asua

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä