HAAVEITA VUODELLE 2018

Ihanaa uutta vuotta!


Meinasin ensin tituleerata tän postauksen uuden vuoden lupauksiksi, mutta koska yksi mun lupauksista on olla itselleni vähän armollisempi, päätin kutsua näitä vain uuden vuoden haaveiksi. Halusin näin tammikuun ensimmäisen päivän ja vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi listata muutaman asian mistä mä haaveilen tänä uutena vuonna! Uskon että vuosi 2018 tulee olemaan mulle niin sanotusti iso vuosi ja paljon päätöksiä tulee tehtyä ja asiat tulee muuttumaan, toivottavasti vain hyvään suuntaan. Mulla on ihanan odottavaiset ja hyvät fiilikset uudesta vuodesta, vaikka vähän haikein mielin jätän vuoden 2017 taakse.

Vuosi 2017 oli todella hyvä. Todennäköisesti paras mun elämässä ja saa nähdä miten tänä vuonna tullaan pärjäämään! Uskon kyllä että tästä seuraavasta vuodesta tulee vielä parempi, onnellisempi, yllätyksellisempi ja isompi. 2018, I am ready!


2018 haaveet

Haluan tehdä enemmän asioita jotka saa mut nauramaan ääneen, jotka saa mut onnelliseksi ja unohtamaan kaiken muun. Haluan kokea hetkiä, jolloin kaikki muu kuin minä itse ja mun ongelmat on tärkeämpiä. Haluan tuntea oloni yhtä onnelliseksi kuin yllä olevissa kuvissa, mitä ikinä olen sitten ikinä tekemässäkään. Haluan että hymyilen entistä enemmän.

Osta vähemmän ja paremmin. Haluan ostaa numerollisesti vähemmän asioita, minkä toivon mahdollistavan sen että voin ostaa laadukkaampia ja ehkä myös kalliimpia asioita. Toivon että pystyn jatkamaan tällä mun polulla ja pyrkiä eettisempään ja ympäristöystävällisempään elämäntapaan askel kerrallaan. En usko että musta tulee täydellistä, mutta se ei ole tarkoituskaan. Uskon että pienillä yksitäisillä ja toistuvilla teoilla on iso merkitys.

Haluan tuoda tätä teemaa vielä enemmän blogiin tänäkin vuonna ja toivottavasti onnistun sen tekemään mielenkiintoisesti, inspiroivasti ja kannustavasti. Haluan jakaa blogiin ajatuksia kapselivaatekaapista, siitä miten voi vanhoja vaatteita käyttää uudella tapaa ja miten löytää kripparilta hyviä aarteita.

Haluan oppia pitäämään kasvini elossa. Oon tässä tsempannut paljon jo viime vuonna, mutta vielä on opittavaa paljon. Tuntuu ainakin että talvikaudella kasvini nuupahtaa heti, mikä jotuu varmaan siitä, ettei asuntoomme paista aurinko talvisin suoraan melkein ollenkaan. Hätäpäissäni varmaan sitten ylikastelen kasveja, vaikka juuri silloin ne ei kaipaa niin paljoa vettä.

Suurin tavoite tälle tulevalle vuodelle on ehdottomasti gradun kirjoittaminen loppuun ja valmistuminen. Nämä asiat toivottavasti tapahtuvat jo kevään aikana, jonka jälkeen pitäisi alkaa todenteolla miettiä mihin sitä haluaa työllistyä ja missä maassa.

Yhtenä haaveena mulla on myös että pystyisin toteuttamaan yhden pidemmän reissun vähän kauemmas tällä pallolla, kuin myös matkustaminen Lappiin (joko Norjassa tai Suomessa) talvella, kuin myös Lofoteille kesällä jolloin siellä on yötön yö. Matkahaaveita mulla tosin on enemmän kuin kehtaan myöntää, joten tässä nämä tärkeimmät vain!

Haluaisin myös kehittyä kuvaamisen ja videokuvaamisen suhteen. Ostin onneksi nyt ennen joulua uuden objektiivin joka mahdollistaa reissuissa molempien tekemisen monipuolisemmin. Enää puuttuu tosin vain ne reissut! Oon ollut super onnellinen että uskalsin aloittaa toisen instagram tilin @reettapellikka, jonne olen jakanut pelkästään reissukuvia! On ollut huippua saada hyvää palautetta, kuin myös luodo portfoliota mun reissukuvista, jotka usein jää vähän pimentoon.

Viimeinen muttei todellakaan vähäisin haave on se, että löytäisin taas liikkumisen ilon. Olin koko lapsuuden ja nuoruuden, aina yliopiston loppuvaiheille saakka hyvin urheiluaddikti, mutta nykyään tilanne on ihan toinen. En tiedä miten, mutta jotenkin kävi vain niin että liikunta jäi kokonaan mun arjesta, jos mukaan ei lasketa satunnaisia lenkkeilyjä ja jooga sessioita. Jostain syystä en kokenut enää sitä iloa liikunnasta mitä ennen koin. Tänä vuonna toivon että saisin otettua liikunnan takaisin mun arkeen ja rytmiin. Viime kesänä kun päätin muuttaa ruokavalion vegaaniseksi annoin itselleni armon aikaa liikunnan suhteen ja päätin toteuttaa vain yhden elämänmuutoksen kerrallaan. Nyt tuo armon aika on varmasti jo kulunut ohitse ja jotain on tehtävä. Kun vain keksisi mitä.

Ja vielä viimeisenä, armollisuutta. Sitä toivon teille kaikille lukijoille myös. Oli teidän haaveet tai lupaukset mitä tahansa, muistakaa olla armollisia itsellenne.


Mikä on sun haave vuodelle 2018?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli