3 + 1 WAYS TO WEAR: WHITE TURTLENECK


Kolme ja bonuksena vielä neljäs vaihtoehto valkoisen poolovillapaidan yhdistelemiselle! Jos ollaan nyt ihan tosissaan, ei tämä ei oo mikään maailman vaikein vaate yhdistellä. Valkoinen villapaita toimii melkein minkä tahansa alaosan ja värin kanssa. Mutta koska tää on saavuttanut mun vaatekaapissa ihan lemppari-vaate statuksen ja käyttökertoja (in real life) on enemmän kuin kahden käden sormia, on ihan reilua esitellä ne näin erikseen yhdessä täällä bloginkin puolella. 

Mun suosikki yhdistelmä tän kanssa on melkko helppo bongata, joko farkut tai puvunhousut. Valkoinen tuo kaikkiin näistä asukokonaisuuksiin valoa ja kirkkautta, sen ainaisen all-black sijaan. En oo ennen tätä talvea oikein osannut käyttää valkoista villapaitaa, myönnetään. Kaapista entuudestaa löytyy niitä vain toinen, eikä sekään oo saavuttanut käyttökertoja läheskään niin paljon kuin mustat ja harmaat serkkunsa. Enkä mä oikein tiedä mistä se johtuu? 

Valkoinen ei oo väri, joka toimisi vain kesällä. Ehkä juurikin talvella sitä pitäisi suosia enemmän, tuomaan vähän valoa arkeen ja naamalle. Musta kun tuppaa usein luomaan aika ison kontrastin kalpeaa kasvojen ihoa vasten. Valkoinen villapaita on ainakin töissä saanut huomattavasti enemmän kehuja kuin se ainainen musta! 

Lempparikokonaisuus näistä neljästä on viimeinen, jokin vaan tossa turretakissa on, mikä tekee asusta kuin asusta kivan! Klassinen kombo, villapaita ja puvunhousut, ei petä mua koskaan. Se on se kaksikko missä oon päivästä toiseen töissä. Onko teillä lemppari-komboa näistä neljästä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia,
Ihana toi villapaita! Oon ettiny just tollasta. Mistä mahtaa olla?:)
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka,
tää on ihan lemppari! Tä on Norjalaisesta kaupasta nimeltä Urban, joten ei varmaan saatavilla Suomessa :---(
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Maija,
Munkin mielestä vika on paras. Turritakki on itselle liian rohkea valinta, mutta muuten tavallisen asun kanssa se kyllä toimii. Kaikki asut ihan erilaisia, vaikka kyseinen neule jokaisesta löytyykin. Tällaiset postaukset sulta on ihan mahtavia! 😊
www.blogger.com/profile/156350052258467910
Reetta Pellikka,
Just tavallisen ja muuten tosi yksinkertaisen asun kanssa toi turretakki toimii, mutta en kyllä sitä mitenkään muuten käytä kuin just näin :----D Ihana kuulla, että nää on hyviä! Nää on just itsellekkin tosi kivoja tehdä, inspiroituu itsekkin :----)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli