3 arkiasua


Oon ottanut tavaksi puketua kivasti vaikka olisin lähdössä vain kirpparille tai kauppaan. Koska istun kotitoimistossa verkkareissa joka päivä, normaalit vaatteet ei oikein saa käyttökertoja. Tällä tavalla pidän edes vähän mielenkiintoa yllä omassa pukeutumisessa, enkä unohda kokonaan miten pukeutua ihan oikeisiin asuihin joissa ei ole verkkareita!


Oon myös ottanut muistoksi itselle aina näistä asuista peilikuvan ja koska nää asut viime viikolta oli aika kivoja, halusin jakaa nää myös teille! Tässä siis kolme asua jotka toivottavasti tuo inspiraatiota arkipukeutumiseen.


Perinteiseen tapaan, mikä näistä on teidän lemppari 1/2/3?


1. Bleiseri + lenkkarit

Bleiserit on yksi syksyn parhaimmista vaatteista ja käytänkin niitä paljon ns. takin sijasta. Bleiserillä saa asun kuin asun vähän skarpimman näköiseksi. Rakastan bleiseriä lenkkareiden kanssa ja oonkin ihastunut tällä hetkellä muhkeisiin lenkkareihin. Erityispisteet siitä että näillä on maailman mukavin myös kävellä!

Kesän jälkeen on ollut myös ihanaa käyttää farkkuja pitkästä aikaa<32. Maksimekko + villaliivi

Tää maksimekko löytyy melkein joka viikko mun päältä, se näyttää aina kivalta! Ja näin syksyllä sen alle saa kätevästi puettua kalsarit lämmittämään haha. Tällä kertaa puin sen mun uuden itsetehdyn villaliivin ja pitkävartisten saappaiden kanssa ja tää on ehdottomasti mun lemppari stailais nyt syksyllä! Tykkään erityisesti siitä, miten mekon hihat jää liivin kanssa näkyviin.

Villaliivi on yllättäen aika lämmittävä ja tässä asussa tarkeni loistavasti vähän sateisena lauantaina. Toki takin kanssa.


3. Puku + lenkkarit

Jatketaan samalla lenkkarit ja jotain-fiiniä linjalla. Tää kombo vaan toimii! Tykkään erityisesti siitä ideasta että musta puku puetaan arkeen ja lenkkareilla ja sporttisemmalla laukulla siitä saa ihan tiistaikelpoisen asukokonaisuuden.

Syksyn tullen rakastun aina uudelleen kokomustiin asuihin ja tää vuosi ei ole poikkeus. Niissä on vain jotain erityisen minimalisi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli