3 asua viime syksyltä


Tykkään selata vanhoja asuja kun etsin asuinspiraatiota, joten ajattelin että voisin jakaa myös teille kolme kivaa asukokonaisuutta viime syksyltä! Tää toimii loistavana muistutuksena myös mulle siitä, että aina ei todellakaan tarvitse olla jotain uutta, vaan asut viime vuodelta näyttää edelleen kivoilta. On helppo inpiroitua uudesta ja pukeutua omasta mielestä kivoihin asuihin jos päällä on aina jotain uutta. Vaikeampaa mutta palkitsevampaa on löytää omasta kaapista kivoja uusia asukokonaisuuksia ja pukeutua niihin tuttuihin luottoasukokonaisuuksiin.


Usein sitä hairahtaa aina vuodenajan vaihtuessa ajattelemaan, että joo tarvin ainakin tän ja tän vaatteen että voin pukeutua kivasti uuden kauden alkaessa. Houkutuksia ei tokikaan helpota se, että vaatekaupat markkinoi tarmokkaasti omia uusia mallistojaan ja jos nyt ei lähde mukaan kulutusjuhlaan on ehdottomasti out. On vaikeaa pysähtyä ja todeta, että ne vaatteet mitä jo mulla on, ovat riittäviä. Ja jos mietitään syvällisemmin, todeta että on myös itse riittävä juuri sellaisena kuin on. Juuri siihen epävarmuuden tunteeseen markkinoijat ja mainoskampanjat tähtäävät ja pyrkivät herättämään meissä sen ajatuksen että jos ostan tän ja tän tuotteen, olen tarpeeksi hyvä. Näin jossain pysäyttävän lauseen siitä, että kuinka monta yritystä ja toimialaa meninsikään konkurssiin, jos kaikki maailman naiset heräisivät huomenna ja olisivat tyytyväisiä ja varmoja itsestään.


Aika monta.Tän vuoksi kolme asukuvaa viime vuodelta! Ja vähän myös siksi, että nää kuvat ja asut oli musta niin kivoja, että halusin jakaa ne uudestaan :'--DD Voisin pukeutua heti jokaiseen näistä kolmesta asusta ja onkin ollut ihana kaivaa nää syyskapselin vaatteet takaisin kaappiin kesän jälkeen. Suosittelen kapselivaatekaappia ihan jokaiselle siitä syystä, että kauden vaihtuessa kun ottaa esille siihen sopivia vaatteita ne tuntuu kuin uusilta. Se tekee ihmeitä kun ne on poissa silmistä jonkin aikaa! Mä ainakin unohdan kaiken mikä ei ole silmien edessä ja kun säännöllisesti vaihtaa uuden kapselin sisälle omaan vaatekaappiinsa, saa käyttöön uuden kasan vaatteita ihan ilmaiseksi!

Oon nyt kaivanut esille mun viime vuoden parhaimman kirppislöydön, eli yllä olevan kuvan nahkahousut! Oon vieläkin vähän typertynyt siitä että mulla kävi niin hyvä tuuri ja löysin täydellisesti istuvat nahkahousut kirpparilta. Oon käyttänyt niitä taas ahkerasti kevään ja kesän eron jälkeen ja ne tuntuu muuttavan jokaisen asun vähän mielenkiintoisemmaksi ja ajankohtaisemmaksi.

Yllä oleva asu on itseasiassa kokonaan kirpparilta ja on todiste siitä että näyttääkseen "trendikkäältä" ja ajankohtaiselta ei tarvitse shoppailla pikamuotia haha. Villableiseri ja nahkahousut on kombo joka näyttää vuodesta toiseen hyvältä ja rakastan tätä lyhyttä välikautta kun bleiserit menee vielä takkeina.Ihastuin viime syksynä saappaat + hame stailaukseen ja se näyttää edelleen yhtä kivalta! Tykkään siitä miten tätä stailausta hyödyntämällä saa hameiden käyttökautta pidennettyä pitkälle syksyyn ja talveen.

Yksi yleisimmistä pukeutumiskikoista mitä kuulen on se, että löysän alaosan kanssa pitäisi yhdistää jotain kireää. En voisi olla enempää siitä eri mieltä! En väitä että tää asu imartelisi mun vartaloa ja tekisi musta laihemman näköistä (se kai taitaa olla tän kikan tavoite), mutta siitä huolimatta tai ehkä siitä syystä se toimii. Tykkään erityisesti tällä hetkellä siitä että yläosa on ns liian pitkä ja peittää vyötärön, sen sijaan että sitä korostettaisiin ja tavoiteltaisiin tiimalasi muotoa kropalle.

Varsinkin asuissa joissa värimaailma on samanlainen ylä ja alaosassa tää stailaus luo pitkän yhtenäisen linjan ja on sen lisäksi vielä maailman mukavin asu päällä.

Tää marimekon villapaita on edelleen niin ihana <3Ja kolmas asu! Sanoin jo muutaman sanan siitä että tykkään asuista jotka hyödyntää samaa väriä päästä varpaisiin. Kokopunainen asu on ehdottomasti statement, mutta näyttää hyvältä!


Pitkät saappaat hameen alla tekee kokonaisuudesta ns yhtenäisemmän ja mun mielestä sitoo asun yhteen. Kesämekkoon pukeutuminen syksyllä villapaidan ja saappaiden kanssa näyttää aina hyvältä ja liehuva helma on ihana kontrasti raskaimpien materiaalien kanssa. Tänä vuonna onetone-asut eli pelkästään yhteen väriin pukeutuminen on ollut erittäin in ja en väitä vastaan sen suhteen etteikö se näyttäisi hyvältä. Se tuo heti asuun kuin asuun harkitun fiiliksen, vaikka todellisuudessa oot napannut kaapista kaikki samansävyiset vaatteet päälle ;--)) Jos jotain trendiä tänä vuonna haluaa testata ja joka on todennäköisesti saatavilla jo omassa vaatekaapissa, sanoisin että ehdottomasti onetone asukokonaisuudet on kokeilemisen arvoisia!


Miten on, toimiiko nää viime vuoden asut vielä tänäkin vuonna?


ps. miten mun hiukset oli vuosi sitten vielä näin lyhyet!!??Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli