3 MEKKOA KESÄÄN

Ihan aluksi on pakko sanoa, että kiiiitos jokaiselle joka kommentoi ja luki keskiviikon postauksen naisten painoon liittyvästä tabun rikkomisesta! Ootte huippuja! Mut nyt vähän kevyempää asiaa ;--)

Musta on muodostunut mekko-ihminen! Siinä missä ennen mun kesä uniformu oli ehdottomasti farkkushortsit, on se vaihtunut nyt ihaniin kesämekkoihin. Kukalliset, raitaiset, liehuhelmat, kietaisumallit, kirkkaan väriset, valkoiset, pitsiset, lyhyet, pitkät, laskeutuvat ja röyhelölliset. Haluan ne kaikki :---D 

Tässä on mun kolme suosikkia mekko-malleista tälle kesälle!


Spagetti-olkaiminen slip-on mekko on mun yksi go-to mekoista ja näistä löytyy jo pari mun kaapista. Tää toimii niin arjessa kuin juhlassakin, riippuen siitä pukeeko alle teepparia vai laittaako jalkaan korkkarit! Parhaat slip on mekot on mun mielestä joko suoralinjaisia tai ihan hitusen kehoa-myötäileviä ja ne ulottuu joko polven päälle tai reippaasti polven alapuolelle. 

Mun lemppari stailaus on tietenkin teepaidan kanssa tai sitten ihan pelkästään. Tää on kaikista helpoin mekko vain kiskaista päälle lämpimänä kesäpäivänä ja astua ulos ovesta!Meidän kaikkien lemppari on tietenkin off-shoulder mekko! Mä oon tähän kelkkaan astunut vasta tänä vuonna ja uskon että tätä tuun fanittamaan vielä monta kesää eteenpäin. En tiedä onko mitään elegantimpaa kuin paljaat olkapäät ja tää on varmasti se paras mekko kesäpäiviin, jos haluaa rajattoman rusketuksen haha. 

Parhaimmat off-shoulder mekot on mun mielestä tietenkin sini-valkoraidallisia! Off-shoulder näyttää mun mielestä kivoimmalle silloin kun yläosassa on vähän röyhelöä tai muutenvaan liehuvaa kangasta. Myönnetään ettei nää oo aina niitä helpoimpia mekkoja päällä ja mua ärsyttää vähän kiskoa tätä mekkoa alaspäin joka kerran jälkeen kun oon nostanut käsiä ylöspäin :--D Tää mekko on aika stand-alone vaatekappale, eikä se kaipaa kaverikseen oikein mitään muuta kuin kivat sandaalit ja kesäkassin. Viimeinen malli on mun kaapissa uusin tulokas ja se on ns. smock dress. Tämä muistuttaa hieman teepaita mekkoa, mutta sen sijaan että malli olisi täysin suora, se levenee jostain kohtaa helmasta. Mun mekossa parasta (kuosin lisäksi) on varmaan tämä helman röyhelö-osa!

Smock mekot imartelee ihan jokaista kehotyyppiä, varsinkin röyhelöt helmassa saa jalat näyttämään mun mielestä erittäin hyville! Smock mekko on samaan aikaan mun mielestä chic ja elegantti valinta kesään, varsinkin kesähatun kanssa puettuna. 


Mikä on sun lemppari mekko-malli?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kiia Innanmaa,
Ihania mekkoja!! Mun tulee usein käytettyä hirmu ihonmyötäisiä mekkoja, eli sellainen on ehkä mun lemppari mekkomalli! Näistä kuitenkin eniten iskee toi off the shoulder -mekko, niinkuin sanoit, se on meidän kaikkien suosikki 😃 Mä en tiedä mikä siinä on, mutta olkapäät ja muutenkin sen alueen kropasta paljastavat mekot ja paidat on hirmu naisellisia ja kauniita 😊

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/149673170722848156
Reetta Pellikka,
Eikö!? Mäkin ennen käytin ihonmyötäisiä mekkoja mutta nykyään mulla tulee niissä epämukava olo :---D Ainoastaan juhlissa tulee istuviin mekkoihin pukeuduttua, mutta pakko se on myöntää että onhan ne tosi upeita päällä :---) Off-shoulderit on kyllä tosi naisellisia, mun tekisi mieli ostaa niitä muutama lisää kaappiin!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Milla,
Ihania nää kaikki kolme!! Mun mielestä mulle ei sovi off shoulder -vaatteet, mutta ehkä pitäis vaan oppia käyttämään niitä, on ne kuitenkin sen verran kivoja. Ja pystyraita on kyllä ihana kuosi, varsinkin näissä väreissä! Tuo ekan kuvan slip on-mekko on ihan täydellisen näköinen! Mistä se on? :--D

http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

www.blogger.com/profile/082588893587628135
Reetta Pellikka,
Kiitos! Mäkin olin off-shoulder mekkojen suhteen vähän skeptinen aluksi, mutta nyt oon kääntänyt kelkkani! En usko että olisi ihmistä jolle ne ei sopisi :--D Pystyraita toimii myös aina! Se mekko on liikkeestä nimeltä Cotton On ja ostin sen Uudesta Seelannista, joten en oo kyllä yhtään varma saako tälläistä mistään Suomesta käsin :---(
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli