3 TAPAA PUKEA MIESTEN PUKU

X WAYS TO WEAR

Ette oo varmaan voineet olla huomaamatta mun ihastumista mun tummansiniseen pukuun? Oon itsekkin vähän yllättynyt kuinka moneksi puvusta onkaan, ajattelin että se on melkein mitä rajoittavin kokonaisuus, kun alaosa ja yläosa on määritelty jo ennaltaan. Loppujen lopuksi, vaihtoehtoja taitaakin olla niin monta kuin sulla on kenkiä ja yläosia bleiserin alle kaapissa. Tämä sarja todellakin osoittaa sen, että kengillä ja yläosaa vaihtamalla (tai pois jättämällä) saa asuun täysin uuden ilmeen! Tuntuu että testaamatta mulla on vielä vaikka kuinka monta erilaista kombinaatiota. 

Hetkeen en ookkaan blogiin kirjoittanut 3 tapaa pukea vaate x postaussarjaa. En tiedä onko tälläistä tullut tänä vuonna ollenkaan? Tämä korjataan nyt, tulossa on ainakin piakkoin farkkutakki versio, mutta oisko teillä toiveita jonkun tietyn vaatteen stailaamiseen kolmeen kertaan eri tavalla? Tai mikä vaatekappale on teidän mielestä haastava stailata eri tavoin? Niissä rajoissa tietenkin mitä mulla on kaapissa :'---D Onneksi mun varasto on aika kattava haha. 

Ja vielä lopuksi, mikä on sun lemppari kokonaisuus näistä? Itse liputan ykkösen voittoa!

Likes

Comments

Ässätässä
Ässätässä,
Kolme tapaa pukea culottesit? Mä käytän niitä 80% ajasta ja tuntuu, et omat asut toistaa vähän itseään.

Rakastan tota Norjan kansallispäivä -asua! Niin fresh ja tyylikäs!
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Kiitti! Culottesit on hyvä idea! Itse kanssa käytän niitä paljon, niin pitää yrittää kehitellä mielenkiintoisia kokonaisuuksia niiden ympärille! Mullakin vähän sama ongelma se, että asut toistaa itseään :----Dwww.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229