3 TAPAA PUKEA OVERSIZED FARKKUTAKKIKuten sanoin maanantaina, on farkkutakki tän kesän vakiotakki mulle ja sitä on tullut käytettyä ainakin triplasti enemmän mitä blogin perusteella voisi luulla. Huvittavaa miten pienen osan mun pukeutumisesta tää blogi loppujen lopuksi kertookaan. 

Tässä kuitenkin kolme toisistaan eroavaa farkkutakki-kokonaisuutta (ne mun arkikokonaisuudet toistaa usein itseään :--D), farkkua farkun kanssa, farkkutakki hameen kanssa ja viimeisenä raidallisten culottes housujen ja teepaidan parina. Rakastan sitä, kuinka moneen asuun farkkutakki taipuu ja kuinko moneen tyyliin se sopii. Voin käyttää farkkutakkia niin hempeen kesämekon kanssa, kuin tavis farkkujen ja lenkkareiden parina. Mun mielestä farkkutakki onkin yksi vaatekaapin takki-kulmakivistä. Tosin mulla on aika monta takkia, jotka kuuluu siihen must-have kokoonpanoon haha. 

Yritän näihin "kolme-tapaa stailata vaatekappale x" kerätä aina mahdollisimman erinäköisiä asukokonaisuuksia ja haastaa itseäni miettimään vähän boksin ulkopuolelta mun asukokonaisuuksia. Tavoitteena mulla on inspiroida teitä, näkemään jokin vaatekappala vähän uusin silmin ja ehkä kokeilemaan jotain uutta yhdistelmää sen kanssa. Mä jos kuka tiedän kuinka helppo sitä on jämähtää pukemaan jokin vaatekappale vain yhdellä tapaa. Tän sarjan edellinen osa löytyy täältä.

Mun lemppari näistä täytyy olla viimeinen asu raidallisten culottes-housujen kanssa, entä sun?

ps. Toivottavasti kaikilla oli ihana Juhannus! Allekirjoittanut on viettänyt perinteiseen tapaan jussia ulkomailla, tällä kertaa Pariisissa :--)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia,
Ihania kaikki ja musta on huippua kuinka paljon sun pukeutumisesta saa inspistä 😊!! Mun lemppari näistä on 2!
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka,
vitsit kiitos, ihan super ihanaa kuulla!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli