3 TAPAA PUKEA PUNAINEN VILLAKANGASTAKKI

X WAYS TO WEAR

Oon ihan koukussa tähän punaiseen takkiin! Voisin ja oonkin pukenut sen päälle melkein joka päivä (myös siitä syystä että se on mulla takkina täällä Suomessa mukana) ja varautukaa siihen, että se tulee näkymään yliedustetusti täällä blogissa lähiaikoina haha. Hyvä vaan. Vaikka mulla onkin vähän kevättä rinnassa, niin fiilistelen kyllä vielä villakangastakkeja ja niiden eri stailausmahdollisuuksia. Ne tuntuu menevän ihan kaiken kanssa, myös punaisena!

Parhaat värit punaisen kanssa on mun mielestä denim, tumman sininen, valkoinen ja musta, joiden lisäksi ruutu toimii uskomattoman hyvin punaisen kanssa. Onnekkaasti näistä väreistä mun vaatekaapista on noin 90%! Harmaan ja punaisen kombosta mulla tulee ehkä liikaa tonttu-fiilikset mieleen, mutta ehkä sillekkin pitää antaa mahdollisuus.


Näistä asuista en oikein osaa valtia suosikkia, kaikki toimii! Ensimmäinen asu ruudullisen bleiserin kanssa on ehkä paras tai sitten alimmainen kokonaisuus revontulivillapaidan kanssa. Mitä mieltä te ootte? Ja joko oon tartuttanut kuumeen punaiseen väriin teillekkin? XD Sorit siitä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Inka Nitta
Inka Nitta,
Ompas hyvän punainen takki. Kauniita kuvia <3inkanitta.fi
FashionStatement
FashionStatement,
Kiitos💙💙 tää on täydellinen punainen!!nouw.com/fashionstatement
JokiJohanna
JokiJohanna,
*Tykkään näistä kaikista asuista ovat kaikki eri tavalla sun tyylisiä juurikin 😃 Ja tyylin monimuotoisuus vaikka samat palaset pysyisivätkin on juuri sitä raikastavaa 😊nouw.com/jokijohanna
FashionStatement
FashionStatement,
Ihana kuulla 😘😘 ja oon samaa mieltä molemmista pointeista! Nää asut on tuntuneet just multa vaikka erilaisia ovatkin 🙈nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229