3 TAPAA YHDISTELLÄ VAALEAT FARKUT KEVÄÄSEEN

Teemaviikon viimeinen osa, eli kertaus tän viikon asuista! Yritin kehitellä monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia näiden farkkujen kanssa, kertokaa te miten siinä onnistuin? Haluaisin myös tietää mikä on teidän mielestä näistä kivoin asukokonaisuus? Mä tykkään näistä jokaisesta, joten en osaa päättää :---D


Mulla nämä Monkin farkut on ns. uniformu. Nämä lähtee aina joka paikkaan mun mukaan ja päätyy päälle melkein viisi kertaa viikossa. Asukuvissa yritän tsempata ja pukea jotain muuta päälle, mutta normaalissa arjessa nää on ne mun luottofarkut! Tuntuu että nää sopii ihan joka tilanteeseen ja yläosaa vaihtamalla fiinimpään näistä saa melkein jopa juhlavan haha. Oon maininnut varmaan jo pariin kertaan, että mulla on näistä koko 30 (mutta 29 menisi varmaan myös hyvin päälle) jolloin nää on todella rennot päällä myös reisistä ja pepusta. Vyötäröltä nää on tietty valitettavasti vähän isot, mutta koska nää on tarpeeksi korkeavyötäröiset niin en ei putoa päältä ja vyöllä näistä saa ihan tiukat myös vyötäröltä! Itse oon 164 senttinen, joten mulla tää on täydellinen cropattu mitta, mutta ainakin Monkin nettikaupasta tätä saa myös extra-long mitassa, joka on varmasti vähän pidemmille tyypeille loistava vaihtoehto!

Eli kertokaa mikä on teidän lemppari kokonaisuus ja jos teillä on toiveita ensi teemaviikon aiheeksi?! Jos mun pitäisi joku näistä valita niin voipi olla että tupla-denim asu veis voiton ;--)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Mä tykkäsin ekasta eniten, tosin kaikki oli persoonallisia <3
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
ihana kuulla! <3
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli