3 TAPAA YHDISTELLÄ VALKOISET FARKUT

Näin kesän jälkeen oon taas päässyt kunnolla kiinni bloggaamiseen ja siihen minkälaista sisältöä mä haluan tuottaa teille luettavaksi. Tää tarkoittaa sitä että mun x tapaa yhditsellä vaate x muuttuu taas vakkari postaukseksi! Saatatte kyllä aina havaita ennen tätä koontipostausta, että mikä vaate on kyseessä, koska se esiintyy tänä edeltävänä aikana ehkä vähän tiheämpään tahtiin blogin puolella. Tää johtuu kahdesta syystä, siitä että mä oon koukuttunut siihen vaatteeseen ja haluan pitää sitä koko ajan ja toisekseen, koska oon keksinyt että haluan just tän vaatteen ympärille rakennella tätä postausta. Toivottavasti tää koonti postaus ei oo kuitenkaan liian tylsä. Omasta mielestä se on inspiroivaa nähdä ne asut samassa postauksessa, jolloin niitä voi helposti verrata keskenään ja jos etsii inspiraatiota eri vaatteiden pukemiseen, löytyy ne kaikki sitten X WAYS TO WEAR-tagin alta selattavaksi.

Pidemmittä puheitta, ne valkoiset farkut! Oon todennutkin, että nää oli ne mun _kesäfarkut_, mutta sattuneesta syystä näiden käyttö jäi vähän vähäiselle tänä vuonna. Sen vuoksi oonkin innolla yhdistellyt niitä eri kokonaisuuksiin nyt alkusyksystä. Mulle tyypilliseen tapaan nää lookin on hyvin monokromisia, mutta voin kuvitella että näistä minkä tahansa yläosan voi korvata värikkäällä vastaavalla. Tykkään esimerkiksi erittäin paljon sinisistä yläosista näiden kanssa.


Oon ottanut tavoitteeksi käyttää näitä pitkälle syksyyn, joten näitä asuja tulee varmasti vielä lisää. Suunnitelmissa on ainakin kombinaatio ihanan beigen neuleen kanssa! Tällä hetkellä eniten mua inspiroi farkkujen kanssa puettuna erilaiset puserot ja kauluspaidat. Siinä on täydellinen kombinaatio rentoa ja fiinimpää yhdessä. Sen vuoksi näistäkin asuista kaksi on erilaisen puseron kanssa ja yksi teepparin kanssa. Mä käytän suurimmaksi osaksi pelkästään mustia kenkiä, joten siksi näihinkin asuihin on kaikkiin päätynyt mustat kengät. Mun lemppari näistä taitaa olla viimeinen, bleiseri-paita kombinaatio, mikä teidän?

pakollinen all white

teeppari kokonaisuus

bleiseri-paita vaihtoehto

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli