3 WAYS TO WEAR PLEATED SKIRT


Te esititte toiveita 3-tapaa-stailata-postauksiin ja mä tietenkin toteutan! Ekana vuorossa vekkihame aka pleated skirt, joka on mun yksi go to hameista keväästä syksyyn. En käytä kovin monia hameita, koska ongelmana on aina se sama tuttu. Mitä ihmettä puetaan hameen yläosaksi :---D Nämä on mun kolme ehdotusta, miten voi yhdistellä midi-mittaisen vekkihameen! Tämä hame on ollut vakio-vieran asukuvissa blogin puolella jo pitkään, joten näiden kolmen uusimman asun lisäksi, lisään linkkejä edellisiin asuihin tekstin joukkoon!

Käytän usein tätä hametta myös keväällä ja syksyllä, joten silloin päälle valikoituu joko huppari tai villapaita. Rakastan vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmää ja usein tämän hameen kaveriksi valikoituukin harmaata villapaita. Nyt lähdin testaamaan vähän omia tyyli-rajojani ja kokeilin tämän mekon kanssa kauluspaitaa, joka mun mielestä toimi tosi hyvin! Tykkään varsinkin kauluspaidan stailauksesta off-shoulder mallisesti, joten uskon että myös ihan perinteinen off-shoulder paita näyttää kivalle.

Klassisin kombo tän mekon kanssa on tietenkin teeppari ja se on kokonaisuus mikä kaikista useimmiten mun päälle päätyy. Valkoisen teepaidan ja tennarien kanssa ei voi oikein koskaan mennä pieleen ja jos valitsisin näistä mun lempparikokonaisuuden olisi se ehdottomasti tämä viimeinen. Tää ei oo ehkä se kaikista mielikuvituksellisin tai kokeilunhaluisin stailaus, mutta mun mielestä se paras! Nyt viimeaikoina oon ollut erityisen fiiliksissä punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä ja jos multa kysytään on tää hame ehdottomasti kivoin vaaleanpunaisena. Tosin oon jo pitkään bastustanut kiusausta ostaa tämä myös mustana ja ehkä metallinvärisenä! 

Toivottavasti tämä postaus antoi edes yhden uuden idean tän hameen yhdistämiseen! Toiveita tähän sarjaan saa esittää edelleen, niin yritän toteuttaa niitä mahdollisimman pian :---)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milja
,
Hei Reetta!
Ihania asuja jälleen kerran! (:
Halusin vaan kysäistä, että millä värillä värjäät tukkasi valkoiseksi? Ihastuttava sävy jollaisesta olen itsekin haaveillut!
Reetta Pellikka,
Kiitti!

Nyt pari viimekertaa oon käynyt kampaajalla värjäämässä, joten niistä en voi ottaa kunniaa :--D Mutta alunperin värjäsin/vaalensin itse Lorealin Preference sarjan "extreme platinum" värinpoistolla, joka lupaa vaalentaa 8-astetta. Muistaakseni tämä on se niistä kaikista vaalein vaihtoehto. Ja kun itse värjää on tosi tärkeää se, että antaa oikeasti värin vaikuttaa tarpeeksi kauan, että hiukset on vain vaaleankeltaiset värinpoiston jälkeen, koska muuten lopputulos ei tule olemaan valkoinen. Tän lisäksi käytän Fudgen hopeashamppoota joka on ihan ehdoton tän valkoisen ylläpitämiseen kylmänä :--)

Nyt mulla olisi kyllä korkea aika värjätä tää superpitkä tyvikasvu piiloon taas :'--D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Sofia,
Ihania kaikki ja hankala valita 2. ja 3. välistä, kun molemmat mielyttävät kovasti silmää 😊! Mä oon etsinyt tollasta hametta kissojen ja koirien kanssa nyt viime viikot, mutta en tahdo löytää mistään...tollainen hento vaaleanpunainen tai valkoinen olisi hakusissa.
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka,
hmmph harmi kuulla ettei sulla oo tärpännyt hameen metsästyksen kanssa! Voi olla että näitä ei ehkä niin paljon nyt ole ollut kaupoissa verrattuna viime vuoteen. Mä aina tsekkaan Asokselta jos kaipaan jotain tiettyä, niillä on super hyvä valikoima ihan kaikkea!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Emma
,
Ihania asuja taas kerran, tuo hame kyllä toimii hupparin ja tennareiden kanssa niin hyvin, ihana ristiriita! Mäkin ostin lähes identtisen hameen muutama vuos sitten ylppärimekokseni, johon ompelin sitten yläosan kiinni ja jälkeenpäin oon sitä just hameena käyttänyt 😊 Mut tuo on ihana kun sopii niin hyvin just sekä arkeen että juhlaan!
Reetta Pellikka,
Tää hame toimii kyllä joka tilanteessa! Tykkään kanssa hupparin ja hameen kontrastista, yhdistämällä eri tyylisiä vaatteita saa asuun just sitä mielenkiintoa ;--)
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Viivi,
Siis toi huppari+hame+tennarit combo! Täykky!! Pitää ottaa nyt heti käyttöön. Päädyin selailee sun vanhempia postauksia ja ihanan inspiroivaa! Kiitos!
viivilaakkonen.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
hihi hauska kuulla, että näistä vanhoistakin postauksista on jotain iloa! Tuntuu usein, että ne jää vain arkistoihin pölyttymään :---D Mutta joo, huppari + hame näyttää yllättävän kivalta! Pitää itsekin ehkä kokeilla :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli