3 WAYS TO WEAR PLEATED SKIRT

X WAYS TO WEAR, SLOW FASHION

Te esititte toiveita 3-tapaa-stailata-postauksiin ja mä tietenkin toteutan! Ekana vuorossa vekkihame aka pleated skirt, joka on mun yksi go to hameista keväästä syksyyn. En käytä kovin monia hameita, koska ongelmana on aina se sama tuttu. Mitä ihmettä puetaan hameen yläosaksi :---D Nämä on mun kolme ehdotusta, miten voi yhdistellä midi-mittaisen vekkihameen! Tämä hame on ollut vakio-vieran asukuvissa blogin puolella jo pitkään, joten näiden kolmen uusimman asun lisäksi, lisään linkkejä edellisiin asuihin tekstin joukkoon!

Käytän usein tätä hametta myös keväällä ja syksyllä, joten silloin päälle valikoituu joko huppari tai villapaita. Rakastan vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmää ja usein tämän hameen kaveriksi valikoituukin harmaata villapaita. Nyt lähdin testaamaan vähän omia tyyli-rajojani ja kokeilin tämän mekon kanssa kauluspaitaa, joka mun mielestä toimi tosi hyvin! Tykkään varsinkin kauluspaidan stailauksesta off-shoulder mallisesti, joten uskon että myös ihan perinteinen off-shoulder paita näyttää kivalle.

Klassisin kombo tän mekon kanssa on tietenkin teeppari ja se on kokonaisuus mikä kaikista useimmiten mun päälle päätyy. Valkoisen teepaidan ja tennarien kanssa ei voi oikein koskaan mennä pieleen ja jos valitsisin näistä mun lempparikokonaisuuden olisi se ehdottomasti tämä viimeinen. Tää ei oo ehkä se kaikista mielikuvituksellisin tai kokeilunhaluisin stailaus, mutta mun mielestä se paras! Nyt viimeaikoina oon ollut erityisen fiiliksissä punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä ja jos multa kysytään on tää hame ehdottomasti kivoin vaaleanpunaisena. Tosin oon jo pitkään bastustanut kiusausta ostaa tämä myös mustana ja ehkä metallinvärisenä! 

Toivottavasti tämä postaus antoi edes yhden uuden idean tän hameen yhdistämiseen! Toiveita tähän sarjaan saa esittää edelleen, niin yritän toteuttaa niitä mahdollisimman pian :---)

Likes

Comments

Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
Tää hame toimii kyllä joka tilanteessa! Tykkään kanssa hupparin ja hameen kontrastista, yhdistämällä eri tyylisiä vaatteita saa asuun just sitä mielenkiintoa ;--)www.blogger.com/profile/128716114949887362
Viivi
Viivi,
Siis toi huppari+hame+tennarit combo! Täykky!! Pitää ottaa nyt heti käyttöön. Päädyin selailee sun vanhempia postauksia ja ihanan inspiroivaa! Kiitos! viivilaakkonen.com
FashionStatement
FashionStatement,
hihi hauska kuulla, että näistä vanhoistakin postauksista on jotain iloa! Tuntuu usein, että ne jää vain arkistoihin pölyttymään :---D Mutta joo, huppari + hame näyttää yllättävän kivalta! Pitää itsekin ehkä kokeilla :---))
nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229