3+1 TAPAA YHDISTELLÄ RUUDULLINEN BLEISERI

Sanomattakin on selvää, että tää bleiseri on ollut mun tän syksyn 'the vaate'. Ja aika monen muunkin! Tässä siis kolme syksyistä tapaa yhdistellä tätä bleiseriä ja yksi vähän kesäisempi kokonaisuus. Hameen tosin voi helposti päivittää syksyyn pukemalla alle sukkahousut, joten sen vuoksi halusin senkin tähän postaukseen lisätä.

Mikä on sun lemppari kokonaisuus?

3. Poolopaita

Mä oon erityisesti tykännyt yhdistellä tätä bleiseriä farkkuihin ja poolopaitoihin, koska niiden kanssa bleiserikin on vähän rennompi. Yhdistettynä puvunhousuihin on kokonaisuus paljon ryhdikkäämpi ja siistimpi ja varmasti jotain mitä tuun tän syksyn aikana vielä testamaan. Mun värikokeilut tän bleiserin kanssa on rajoittuneet näköjään mustaan, valkoiseen ja denimiin, mutta uskon että tää toimii muidenkin värien kanssa haha! Mulla suunnitelmissa on vielä pukea tänne alle printti tai teksti-teepaita ja puvunhousu-kombo on kanssa mielenpäällä.

Haaveissa mulla on tämän pukeminen samasta kankaasta olevien housujen kanssa! Koko setti näyttää varmasti just sopivan kreisille haha. Mun lemppari näistä komboista on varmaan ykkönen, valkoinen teeppari raikastaa asua tosi kivasti.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli