4 TAPAA KERROSPUKEA POOLOPAITA

Ette tosiaankaan ole välttyneet mun poolopaita fiilistelyiltä tänä kuin edellisenäkään talvena. Se mikä on tänä vuonna tullut uutena mun pukeutumiseen on ohuen poolon kerrostaminen erilaisten yläosien alle. Tää kikka on mun mielestä niin nerokas ja mielenkiintoinen, kertokaa etten oo ainut(!), että halusin koota siitä erikseen x ways to wear postauksen! Jos teillä on muuten stailaus toiveita niin jättäkää niitä kommenttiboxin puolelle. Oon miettinyt uuden blogisarjan aloittamista, joka käsittelisi stailausdilemmoja (miten stailata joku tietty vaate) tai mitä pukea johonkin tilaisuuteen-dilemmoja. Joten jos ehdotuksi teiltä löytyy niin jättäkää ne alle ja mä yritän ne parhaani toteuttaa!

Mutta poolopaidat siis! Mulla on repertuaarissa kaksi trikoopooloa (musta ja harmaa) jotka sopii hyvin puseroiden alle ja näiden lisäksi tummanharmaa kashmere poolo, joka tuo extralämpöä mutta toimii hyvin villapaitojen lisäksi myös paitojen alla, jos ne on vähän oversized mitoitettuja. Poolo ensinnäkin tuo tietystä asuun paljon lämpöä lisää, mutta myös mielenkiintoa ja kerroksia. Poolon avulla on helppo pukea mitä tahansa päälle, joka nyt vielä olisi liian vilpoinen. Ja toimiihan tietty ohut pooloton neule tähän tarkoitukseen, jos ei kaipaa kaulalle lämpöä/lisää kerroksia.

Iso teeppari ja poolo on mun mielestä niin toimiva kokonaisuus, joka pääsee edukseen silloin kun tarkenee ilman takkia. Jos mulla olisi vintage bändipaita niin ehdottomasti pitäisin sitä ohuen trikoopoolon kanssa! Helpoin kombo on pukea poolo tavallisen villapaidan alle ja tykkään paljon myös tästä toisesta kokonaisuudesta tässä listauksessa.

Kietaisupaidat ja kauluspaidat on ainakin mulle usein liian kylmiä talvisin pidettäväksi, joten oon todella tyytyväinen siihen, että tän kikan avulla ne päätyy päälle nyt useammin. Uskon että raidallinen kauluspaita on seuraavana mun kerrospukeutumis listalla! Kietaisumekko asun ajattelin pukea uudestaan poolon tai vähintään normaalikauluksisen paidan kanssa sitten kun tarkenee paljain kintuin ulkona. En selkeästi ole saanut tarpeekseni tästä 'trendistä'. Toivottavasti te ette oo kyllästyneet vielä, koska varmasti vastaavia kokonaisuuksia tulee vielä näkymään täällä blogissa ennen kesää!


Mikä on teidän mielipide? yes or no? Ja tosiaan, jos stailaustoiveita on niin jättäkee niitä kommentteihin!

1. Teeppari ja poolo

2. Villapaita kerrostus

3. Pilkullinen pusero

4. Kauluspaita kokonaisuus

5. Kietaisumekko

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Saranda,
Oon kans ihan rakastunut poolopaidan erilaisiin mahdollisuuksiin! Musta on todella siistiä ja vastuullista yrittää rakentaa saman paidan ympärille mahdollisimman montaa asua. 😊 Innolla siis jään seuraamaan keksitkö vielä lisää variaatioita. 😊
www.tyhjaajatus.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Samaa mieltä! Just tän vuoksi näitä yritän usein blogissa jakaa 😊 ja uskon että tämä poolo tulee näkymään blogissa ennen kesää vielä monta kertaa 😂
nouw.com/reettapelli
JanetteR
JanetteR,
Siis vitsi miten toi kauluspaitakombo iski muhun! Super kivan näköinen😍
nouw.com/janetter
ReettaPelli
ReettaPelli,

jeee ihana kuulla!!😍 on musta niin super motivoivaa kuulla, että oon onnistunut inspiroimaan!

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli