4 TAPAA PUKEA LYHYTHIHAINEN KAULUSPAITA

En muista koska viimeksi olisin julkaisut x tapaa pukea tietty vaate-postauksen! Ootteko kaivannut näitä? Tällä kertaa vuorossa on mun tän kesän yksi suosikki yläosa, nimittäin valkoinen lyhythihainen kauluspaita. Mä voisin pukea tän ihan jokaisen mun alaosan kanssa ja se näyttäisi hyvältä. Kaipaan tän rinnalle mustaa samanlaista, mutta vielä ei vastaavaa ole löytynyt. Tämä mun valkoinen on äidin vanhasta pitkähihaisesta pellavapaidasta muokattu versio, joka on kyllä valitettavasti ihan viimeisillä metreillään. Jouduin parsimaan aika monta reikää hihoista umpeen, koska ne on yksinkertaisesti kuluneet pesussa ja käytössä puhki! Joten todennäköistä on että viimeistään ensikesälle tarvitsen uuden valkoisenkin pellavapuseron. Mä suosittelisin pitämään silmiä auki kirpparilla pitkähihaisten kauluspaitojen suhteen, koska sellaisesta saa superhelposti muokattua lyhyhihaisen kesäversion.

Kuten sanoinkin intron puolella, tuntuu että tää kesäpaita toimii ihan kaiken kanssa ja aika monipuolisesti mä oonkin sitä käyttänyt viime kuukauden. Oonkin aika tyytyväinen siihen että sain koottua tähän suhteellisen erilaisia kesäasu kokonaisuuksia, mä kun aika usein jään jumittamaan samoihin vaatteisiin haha... Viimeisen kuukauden aikana oon yhdistänyt tän puseron niin farkkuihin, midihameeseen, farkkushortseihin ja liehuviin kangasshortseihin, enkä voi päättää mikä näistä on mun lemppari. Jatkossa tää päätyy varmasti päälle sinisten farkkujen kanssa ja kuviollisten culotteshousujen pariksi!

w/ denim                                   w/ printed midiskirt

w/ denim shorts                                 w/ flowy linen shorts

Lyhythihainen kauluspaita on yksinkertaisesti nerokas kesävaate. Varsinkin pellavasta valmistettuna on se heittämällä miellyttävämpi päällä verrattuna nahkeisiin teepaitoihin tai toppeihin. Kesällä mulle ainkin käy usein niin, etten jaksa miettiä kahta sekuntia pidempään asujani, minkä vuoksi päälle päätyy usein jotain hyvin (omasta mielestä) tylsää. Tää on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin helppo heittää päälle ihan kaiken kanssa, mutta kuitenkin tarpeeksi 'jotain' tehdäkseen asukokonaisuudesta vähän mielenkiintoisemman, vaikka se olisi vain farkut ja paita kokonaisuus.

Tää paita pääs heittämällä mun all time-lemppariksi ja must have kesävaatteeksi ja voin suositella tätä kyllä jokaisen vaatekaappiin, jos meidän tyyli edes vähän vastaa toisiaan! Mikä näistä on sun mielestä paras yhdistelmä valkoisen puseron kanssa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Paula,
Toi shortsi tyyli on jotenkin tosi ihana! Nyt tekee mieli oikeestaan käydä metsästämässä tollainen kauluspaita xD
www.pauline.fi/
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos! haha eikä :-----D No mut tää on ainakin tosi monikäyttöinen!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli