4 TAPAA YHDISTELLÄ Dr. MARTENSIT

Pitkän pähkäilyn jälkeen ostin vihdoin ne martensit ja joo tiedän, että oon pauhannut niistä jo blogissa aika moneen otteeseen, huomioiden sen miten vähän aikaa ne on mulla olleet. Nyt harmittaa, että miksen en oo ennen näitä itselleni hankkinut, koska tuntuu että nää jos mitkä on _mun kengät_.

Mun vinkkinä teille #blistersisters, ostakaa martensit pehmeänahkaisina. Tän malllin nimi on Pascal* ja sen nahka on tosiaankin pehmeää ja melkein voimaista, mikä takasi mulle ainakin sen, että näitä ei tarvinnut kävellä ollenkaan sisään ja en saanut rakon rakkoa! Dr. Martensit menee oikeastaan ihan kaiken kanssa, kuten näistä mun esimerkkiasuista huomaa ja tykkään erityisesti niiden yhdistelemisestä kontrasti-vaatteiden kuten mekkojen ja puvunhousujen kanssa.


*affiliate linkki

Nyt valitettavasti alkaa olla ihan liian kylmää käyttää martenseja hameen kanssa ilman sukkiksia, mutta keväällä tää tulee varmasti olemaan mun luottokombo! En oo oikein sukkahousujen fani, minkä vuoksi en talvisin saa käytettyjä hameita ollenkaan. En malta odottaa kesää ja kevättä, että voin pukea nämä bootsit mekon kanssa, jolloin kontrasti on vielä isompi! Musta tuntuu, että mun nilkan ja pohkeen mallille tämä vähän pidempi vartinen bootsi on hieman imartelevampi kuin perinteinen nilkkuri. Kaiken kaikkiaan tää asu on mun mielestä niin hyvä, jos saan itse sanoa haha!

Farkut ja villapaita on se klassinen, mutta niin toimiva, yhdistelmä martensien kanssa. Tykkään erityisesti näistä farkuista näiden kenkien kanssa, koska nää on just sopivan lyhyet lahkeeltaan! En oikein osaa sanoa tästä asusta mitään muuta, koska se on niin yksinkertainen ja no brainer. Siitä huolimatta, niin toimiva.

Puvunhousut! Tykkään super paljon miten ns. siistimpi housu korostaa martensien rentoa fiilistä. Näiden kenkien kanssa on myös helppo pitää niitä vähän cropattuja housuja, jotka muuten aiheuttaisi nilkkojen paleltumista. Tykkään erityisesti tosta housun ja kengänvarren kohtaamispaikasta, missä housu on vähän ulkoneva haha. Muutenhan tää on hyvin yksinkertainen kokonaisuus, eikä vaadi sen enempää löpinää mun osalta.

Ja viimeinen kombo, farkkujen kanssa tietysti. Nää on vähän kireempilahkeisemmat kuin yllä olleet vaaleat farkut, mutta mikä tekee näistä erityiset on näiden ripsottavat lahkeensuut! Nää on vähän pidemät myös kuin ne mun toiset farkut, mutta koska näissä on leikatut lahkeet ei vaikutelma muodostu liian raskaaksi. Usein bleiserin kanssa mä pukisin vähän sliipatummat kengät, kuten nilkkurit tai herrainkengät, mutta tykkään jälleen kerran kontrastista martensien ja bleiserin välillä.

Voin käsi sydämellä sanoa, että tää ostos on ollut niin onnistunut. Oon käyttänyt näitä tän noin kuukauden aikana, jona nää on mulla olleet monta kertaa viikossa. Nää on myös täydelliset kengät töihin polkemiseen, koska tosiaan ne nilkat ei palele, vaikkei lahkeet olisikaan täysmittaiset. Muutenkin nämä on yllättävän lämpimät! Mä oon martenseissa puolikoko, joten jouduin ostamaan nämä ns. koon liian isona (39), mutta oon oikeastaan nyt tyytyväinen siihen, koska voin talvella laittaa näiden sisälle pohjalliset.


Mä en osaa sanoa mikä näistä on mun lemppari yhdistelmä, joten kertokaa te!?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia
,
Hei aattelin vaan sanoa että tarkoitatkohan tekstissäsi kenties dr. Martenseja? 😃 pikkuvirheitä mutta aattelin vaan sanoa!
Ja tosiaa mulla nuo samat Martensit ja päivääkään en oo katunu niitten ostoa! Menee vuodenajasta riippumatta ja voi yhdistellä monipuolisesti. Tuota ruutuhousu-martens komboa en ookkaan kokeillu joten se menee testauslistalle 😉
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha ei oo totta kun nimenomaan mukamas tarkistin tän asian että kummin se nyt menee :----D Nää on kyllä loistavat kengät! Ja hei kiva kuulla, että tästä sai jotain inspiraatiota ;--)
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli