4 TAPAA YHDISTELLÄ HARMAA VILLAKANGASTAKKI

Oon metsästänyt harmaata villakangastakkia pitkään, varmaan kahdesta kolmeen vuotta, mutta sitä täydellistä ei oo tullut vastaan ja onneksi oon pysynyt kovana. Tämä takki ja minä törmättiin tietenkin silloin kun mä en etsinyt yhtään mitään, mutta 70% alennus ja 80% villaprosentti tarkoitti sitä, että oltiin meant to be.

Tiedän, että mulla oli valmiina jo sata ja yksi muutakin takkia (ne ei oikeasti mahdu enää kaappiin) ja myönnän suoraan, että mulla on ongelma takkien kohdalla. Siinä missä toiset naiset keräilee käsilaukkuja, mulla on takkeja! Anyways, jos jotain voi päätellä siitä, miten tiheeään tää takki on ollut päällä ja blogissa, uskallan väittää, että tämä oli hyvä ostos. Alta löytyy neljä kokonaisuutta joissa tää takki on ollut jo mukana ja mä ennustan että niitä tulee vielä ainakin muutama ennenkuin kevät kunnolla iskee.

Tänä talvena oon yllättäen ollut erittäin vähän kokomustissa ja fiilistellyt paljon sinistä denimiä, mitä löytyykin melkein joka asusta. Mun vähiten lemppari näistä on valitettavasti hamekokonaisuus, mutta en oo varma johtuuko se kuvalokaatiosta vai itse asusta. Asu päällä ja peilistä näytti mun mielestä erittäin kivalle, mutta saattoi olla niitä, jotka vaan ei toimi kuvassa. To wear-listalla tän takin kanssa on ehdottomasti kokomusta kokonaisuus, voin sielunisilmin nähdä kuinka hyvältä se näyttääkään!

Lemppari kokonaisuus näistä on varmaan ylin, mutta sekin on vain sen asun villapaidan ansiota haha. Toinen suosikki on numero kolme, tykkään paljon harmaa + harmaa kokonaisuudesta. Onko harmaa takki vaate, joka löytyy teidän vaatekaapista vai oonko ainut joka on sitä mieltä että se on talvivaatekaapin yksi parhaimmista takkiväreistä?

1. Revontulivillapaita

2. Hame ja maiharit

3. Harmaa + harmaa

4. Pariisilainen kokonaisuus

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiia,

Mä oon myös etsinyt sitä oikeaa harmaata villakangastakkia jo vuosia! Viime vuonna se tuli vihdoin vastaan, enkä edes heti raaskinut ostaa sitä... Onneksi takki tuli myöhemmin vastaan Tallinnassa ja kiikutin sen heti kassalle 😊 Takki oli just sen sävyinen kun olin halunnut, pehmeä, yllättävänkin lämmin ja vielä ihan super kevyt! Nää sun kaikki villakangastakki asut on ihan super kivoja 😊 Oma suosikkini on ehkäpä numero 3.

tiiajennyy.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitti! Ihana kuulla, että nää asut on muunkin silmään kivoja 😊 Jos takissa on tarpeeksi villaa materiaalina ja kunnon vuorikangas on villakangastakki mun mielestä super lämmin! Varsinkin pitkänä, miten mä tykkään omani 😊

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli