4 TAPAA YHDISTELLÄ SLOGAN-TEEPAITA

SLOW FASHION

Tän vuoden yksi suurimmista trendeistä, joista olen itsekkin innostunut on slogan-teepaidat. Omana sivuhaaranaan mainittakoon vielä feministi-teepaidat! Mä ostin toukokuussa Weekdaysta tämän Emotional-teepaidan ja tästä on tullut mun luotto teeppari tilanteeseen kuin tilanteeseen ja asuun kuin asuun. Tuntuu että tää toimii ihan kaiken kanssa. No, niinhän ne teepaidat yleensä tapaa tehdä. 
Tässä mun neljä eri kokonaisuutta kyseisen teepaidan kanssa! Mikä on sun lemppari? 

Keskiviikkoinen asu, jossa slogan-teepaita on yhdistetty ruudulliseen minihameeseen. Tykkään miten se luo vielä viimeisen silauksen asukokonaisuudelle, joka olisi näyttänyt hyvältä ihan pelkän valkoisenkin teepaidan kanssa. Punainen teksti tuo asuun leikkisyyttä ja myös väriä. 

Lisää ruutua! Tää teepaita selkeesti toimii ruudun kanssa paremmin kuin hyvin. Laatikkomaiset ja vähän reippaan kokoiset teepaidat on mun lemppareita yhdistää puvunhousuihin tai culottes housuihin. Ne tekee kokonaisuudesta heti rennomman ja huolettomamman, kun taas toisenlaisella yläosalla olisi asun fiilis ihan toinen. Slogan-teepaita on varma asun downgreidaaja ja siksi se toimii mun mielestä juhlavienkin kokonaisuuksien kanssa, kuten esimerkiksi slip on mekon alle puettuna. 

Ei ehkä uskois että näinkin syksyinen asu ois mahtunut tähän kesään. Tää toimii ainakin inspiraationa syksyä varten! Klassisesti tää teeppari näyttää mun mielestä ehkä parhaimmalle kuitenkin farkkujen kanssa. Seuraavalla kerralla mä asettelisin tän ehdottomasti vyötäröstä sisään ja ehkä lisäisin vielä vyön päälle. Sininen farkku ja valkoinen teepaita punaisella tekstillä on varmasti klassikko, joka toimii aina. Todellinen asukriisin pelastaja asukokonaisuus!

Viimeinen ja tyttömäisin kokonaisuus. Mulla oli yhdessä vaiheessa päähänpinttymänä yhdistää vaaleanpunaista ja punaista ja pakko myöntää että näyttää se vieläkin erittäin hyvälle! Pakko myöntää että slogan-teepaidan ja vekkihameen yhdistelmä on vaan toimiva, pitää testata vastaavaa asua uudestaan ennen kuin on liian kylmä hameille!

Likes

Comments

Sofia
Sofia,
Ihania asuja kaikki, mutta 1 & 4 iskee ehdottomasti muhun juuri nyt 😊! www.blogger.com/profile/049867102314836362
Reetta Pellikka
Reetta Pellikka,
ykkönen on kyllä mun suosikki, vaikka kolmonen alkaa pian olla ajankohtaisin kokonaisuus :--Dwww.blogger.com/profile/128716114949887362
Write a comment...
IP: 82.99.3.229