4+2 TAPAA YHDISTELLÄ BAKER BOY-HATTU

Tää hattu on liimauntunut mun päähän ja tuntuu ettei ole asua mihin tämä ei sopisi. Vedän tän päähän melkein aina uloslähtiessä, varsinkin nyt kun juurikasvu alkaa olemaan jo vähän häiritsevän mittainen ja kuten te nyt myös tiedätte on hiusten pesu vähän venähtänyt liian pitkäksi aikaa haha. Hattu tuo heti sitä jotain ihan mihin tahansa asuun ja asennetta omaan askeleeseen. En tiedä mikä siinä on, mutta musta tunuu heti paljon itsevarmemmalle kun mulla on hattu päässä.

Mikä näistä on sun suosikki?

1. Bleiseri

2. Villapaita ja farkut

3. Farkkutakki

4. Trenssi ja printtiteeppari

5. Vekkihame ja villapaita

6. Punainen neule ja farkut

Mä ainakin näiden asujen perusteella tykkään tästä hatusta poolopaitojen kanssa, mutta toimii tää muidenkin yläosien kaverina! Mä oon heti ilmojen viilentyessä vaan linnouttautunut mun rakkaisiin pooloneuleisiin. Parhaimmillaan tää hattu on mun mielestä täysin yksinkertaisen kokonaisuuden kanssa, kuten nro. 2 ja 5 näistä. Hattu tuo just sopivasti ytyä niihin simppeleihin kokonaisuuksiin, kun taas mun makuun hattu voi olla vähän liikaa joissain asuissa jos niissä on jo valmiiksi paljon going on.

Mun lätsä löytyi BikBokin alelaatikosta, mutta näitä tuntuu olevan jokaisessa kaupasta h&m:stä Lindexiin. Ja jos se eka hattu ei sovi sulle, niin älä vielä luovuta tän hatun suhteen. Mä oon valehtelematta sovittanut ainakin kuutta tälläistä lätsää ennenkuin löysin tän mun mieleisen. Jos tätä haluaa käyttää varsinkin nyt kylmillä säillä, niin suosittelen valkkaamaan hatun mikä on osittain villaa. Tosin se saattaa sit olla aika lämmin kesäsäällä haha. Mun oma on tietenkin myös musta, mutta tummansininen on myös superhyvä vaihtoehto!


Mun lemppari hattu-kokonaisuus on näistä 2!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofian Stoorit,
Siis mä en osaa millään käyttää tätä! Mä olen yrittänyt vaikka ja millä asukokonaisuuksilla, mutta se ei jotenkaan istu mun päähän sitten yhtään. En tiedä ovatko syynä lasit vai tukka vai... Minä? Sulle (ja AIVAN KAIKILLE muille bloggaajille, plääh!) tämä sopii kyllä kuin nenä päähän 😊
www.sofianstoorit.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mullakin meni pitkään että löysin sen oikeen hatun! Sitä ennen luulin kanssa että tää hattu ei oo vaan mun juttu :----D Mun mielestä tää toimii myös lasien kanssa, ainakin mä oon käyttänyt!
nouw.com/reettapelli
Sannanq
Sannanq,
Mä oon monesti kattellut näitä hattuja ja miettinyt ostoa mutta joka kerta se on kuitenkin jäänyt kauppaan! Olis varmaan kätevät kun sataa ja tuulee ja hiukset leijailee ympäriinsä. Sopii kyllä sulle tosi hyvin ja asuun kuin asuun!
nouw.com/sannanq
ReettaPelli
ReettaPelli,
Tää on just syyssäässä ihan paras! Hattuihin on ihana hautautua sateisessa säässä :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli