5 ASUA VIIME KESÄLTÄ

Välillä mietin, että miten tuhlausta se on, että asukuvia voi käyttää vain kerran blogissa ja sitten ne painuu unholaan! Sen vuoksi halusin nostaa blogiin viisi asua viime kesältä, jotka on erityisen kivoja ja ansaitsee tulla nähdyksi uudestaan. Kukaan teistä ei näitä varmaan edes muista, joten miksei niitä voisi näyttää uudestaan! Vanhoja postauksia pääsee selaamaan aika kätevästi kun valitsee tuolta oikeasta ylänurkasta arkisto valikosta halutun kuukauden ja vuoden!


Mutta viimekesän asu! Viime kesä oli niin kuuma, etten oikein saanut mitään asuja ikuistettua haha. En tosiaankaan oo mikään inspirovin pukeutuja 30 asteen helteessä, joten nääkin asut on niitä viileämpien päivien kokonaisuuksia.

Farkut ja kiva toppi toimii aina! Tää pitsitoppi on saatu Store of Hopelta ja edelleen yksi kauneimmista mun omistamista paidoista<3 toimii ihanasti rentojen farkkujen kanssa, jolloin vaikutelma ei oo liian tyttömäinen. Tykkään ylipäätänsäkin yhdistää farkut niiden yläosien kanssa, jotka kaipaa vähän rosoisuutta!

Valkoinen lyhythihainen pellavakauluspaita oli viimekesän käytetyin vaate ja ei suotta! Se toimii kaiken kanssa. Tää shortsiasu on kyllä yksi lemppareista viime kesältä. Niin kesäinen ja huoleton, mutta kuitenkin chic ja mun tyylinen.

All white on myös must have kesällä! Valkoiset farkut on kesäkeleilläkin kivan vilpoiset ja niiden kanssa asu kuin asu näyttää kesäisemmältä. Tässäkin asussa tää kauluspaita näyttää niin hyvältä <3 Pitää ottaa se tehokäyttöön tänäkin kesänä!

Tää asu on yhdeltä niistä superkuumista päivistä ja tää toimii! Pidemmät shortsit on varsinkin tänä kesänä erittäin in ja yhdistettynä minimalistiseen toppiin ne saa olla asun keskipiste. Converset tekee kokonaisuudesta vähän arkisemman, varsinkin kun shortsit on vähän istuvammat ja ryhdikkäämmät.

Viimeisenä yksi simppeleimmistä kesäkokonaisuuksista; valkoinen teeppari ja midihame! Midihameet on niin loistavia kesällä vilpoisine viipottavine helmoineen! Loaferit ja pienet aurinkolasit viimeistelee kokonaisuuden vähän siistimmäksi, kun taas lenkkarit tekisi kokonaisuudesta vähän rennomman. Pitänee kokeilla tätä asu ehdottomasti lenkkareilla tänä kesänä!


Mitä tykkäsitte näistä asuista? Entä tunnistaako mut vielä viime vuoden kuvista haha?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli