5 ASUA VIIME KESÄLTÄ

Oon luullut, että mun tyyli ei oo muuttunut enää hetkeen ja että viime kesän asukokonaisuudet ois olleet ihan mun näköisiä, mutta näin sitä ilmeisesti ei olekkaan! Yllätyin aika paljon kuva-arkistojani selatessa, että viimekesän asukokonaisuudet suurimmaksi osaksi ei ole enää yhtään mun näköisiä. Jokin siinä kesäpukeutumisessa on, joka ei oikein itsu mun tyyliin haha. Kokosin tähän kuitenkin viime kesän parhaat ja kivoimmat asukokonaisuudet (omasta mielestä) ja huomasin, että suurin osa niistä oli elokuulta. Ehkä mulla menee hetki joka kesä siihen että löydän sen oman juttuni kesäasujen suhteen!

Mun vaaleanpunainen tukka. Vitsit tykkäsin siitä ihan super paljon! Kuin myös tästä asusta! Tykkään edelleen puvuista ja siitä fiiliksestä minkä ne antaa asulle ja mulle itselle. Rento teepaita ja puku on edelleen mun go-to asukokonaisuus ja voisin tän kokonaisuuden pukea asap päälle, noita kenkiä lukuunottamatta. Oon viimein myöntynyt siihen, että ne tekee kamalan rakon joka kerta kun ne on jalassa ja luovuttanut ne eteenpäin toivottavasti jollekkin ei niin herkkä jalkaiselle.

Käytin viime kesänä mun farkkutakkia koko ajan, eikä tää kesä taida tehdä siihen muutosta! Se näyttää just hyvälle mekkojen kanssa. Viimekesäinen gingham villitys onneksi toimii edelleen tänä vuonna ja näyttää yhtä raikkaalle ja kivalle. Tää ruudullinen mekko on päätynyt tänäkin vuonna päälle jo muutamaan otteeseen, koska se toimii niin töissä kuin ihan vapaa-ajallakin. Tää kokonaisuus päätyisi päälle ehdottomasti sellaisenaan tänäkin vuonna!

Tää setti saattaa näyttää tutulle, koska se on näkynyt jo tänä vuonna mun päällä! Näyttää edelleen yhtä hyvälle kuin viime vuonnakin, useinhan vintage vaatteet ei vanhene samalla tapaa kuin muut trendikkäämmät uudet vaatteet. Nämä kengät tosin kuuluu kanssa siihen valitettavaan kategoriaan (joka tuntuu valtaavan mun koko kenkä kaapin) jotka tekee rakkoja ja siksi olen niistä luopunut.

Jes jes tää asu on niin hyvä! Ruudulliset shortsit näyttää tänäkin vuonna minulta. Ne yhdistettynä mustaan toppiin tai valkoiseen teepaitaan on varma asuvalinta. Vyö tekee mun mielestä tässä asussa paljon ja yhdistää yksinkertaisen yläosan näyttävämpään alaosaan. Mun vinkki onkin, että jos asusta tuntuu puuttuvan jotain niin lisää siihen vyö!

Ja viimeisenä mun lemppari kokonaisuus. Bleiseri ja farkkushortsit on asu jonka tänä vuonna varmasti toteutan uudelleen! Consseista on muodostunut mun luottokengät uudelleen monen vuoden jälkeen ja oon harkinnut, että nämä mun kymmenen vuotta vanhat popot vois vaihtaa uudempaan malliin. Toisaalta, kun nää vielä ei oo kirjaimellisesti puhki, niin en oo raaskinut ostaa uusia täysin toimivien kenkien tilalle. Mitä mä sitten näillä vanhoilla tekisin?


Mikä oli sun lempparikokonaisuus ja ootteko sitä mieltä, että mun tyyli on muuttunut tästä niin paljon että tekin sen huomaatte?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Musta kaikki näyttää edelleen ihan sulta! 😊
nouw.com/essiesophie
ReettaPelli
ReettaPelli,
No nämä näyttävät mutta ei tosiaan kaikki arkistoissa 😂 ehkä viime elokuussa sain omasta tyylistä kiinni!
nouw.com/reettapelli
MAIJAVIOLA
MAIJAVIOLA,
Kaikki on oikeesti tosi kivoja! <3 Kakkonen ja kolmonen on kyl selkeesti kumminki yli muiden! Kuvatki on niistä mun mielestä onnistuneet! ☺️
nouw.com/maijaviola
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi ihana kuulla, kiitos 😘💛 on kyllä jännä seurata miten oma tyyli (myös kuvat) kehittyy vuosien aikana!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli