5 FAKTAA KUVIEN TAKAA

Haaveilin tästä paidasta jo kesällä, mutta en millään raaskinut ostaa tätä itselle täysihintaisena (oisko ollut jotain 25-30€ välillä). Nyt bongasin tän alennusmyynneistä 100 kruunulla (noin 10€) ja koon liian isona ja maltoin sen viimeinkin ostaa itselleni. Mä oon kamalan pihi ja harvoin ostan mitään täysihintaisena.


Näitä kuvia ottaessa kaksi edellistä vakkari-paikkaa oli jo pettänyt mut, toiseen paistoi täydellä teholla suoraan aurinko ja toinen paikka olikin yllätäen täynnä autoja. Mulla on aina mielessä ns. asuun sopiva lokaatio ja pahinta on jos yllättäen se ei toimikkaan. Sitten mulla menee pasmat ihan sekaisin, varsinkaan kun kämpän lähellä ei oo niin montaa hyväksi todettua kuva mestaa. Tää lokaatio oli ns. viimeinen oljenkorsi ja onneksi tää toimi ihan hyvin.


Vaikka itseasiassa näitä kuvia ottaessa mun vieressä oli nostotrukki parin metrin päässä ja sen korissa heilui pari ikkunan pesijää jotka pesivät tän talon yläikkunoita. Heilllä rokki pauhasi ja mä tyynesti päätin ottaa kuvat trukin vieressä ja toivoin ettei ne huomaisi mun touhuja yläilmoista!


Oon kaventanut nämä farkut itse väähn kapeammiksi ja vahingossa kavensin nämä pohkeen keskikohdasta himpun verran liian kapeiksi. Tän vuoksi nää pitää kiskoa jalasta aina voimalla pois, vaikka muuten nämä istuu super hyvin ja ovat todella mukavat päällä. Ommellessa ilmeisesti mittaaminen ja huolellisuus on niitä avainsanoja, jotka ei aina toteudu mun ompelu projekteissa. Mutta mitä pienistä, farkut on tän hetken lempparit!


Oon heikkona silmälaseihin ja oon etsinyt kultaisia pyöreitä kehyksiä kissojen ja koirien kanssa varmaan jo vuoden, kun kerran piheyksissäni jätin täydelliset Ray Banit tilaamatta. Onneksi vihdoin sattui täydellinen pari kohdalle ja pääsin kasvattamaan mun ylimitoitettua silmälasikokoelmaa taas yhdellä parilla haha. Oon sitä mieltä, että lasien vaihteleminen on elämän suola ja jos sitä kerran joutuu pitämään laseja niin miksi tyytyä vain yhteen tai kahteen pariin. Kultaiset metallikehykset on mun tän hetken heikkous!


#nouwoutfit


Kengät: Vagabond (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SofiaEmilia,
Hei tätä oli ihan super hauska lukea!:) Tällaisia joskus lisää - ehdottomasti!

Ja toi koko asukokonaisuus on aivan ihana + että noi silmälasit sopii ihan älyhyvin! <3

Hei onko sulla muuten joku kaukolaukaisin vai minkä avulla otat itse asukuvat? Oon monesti yrittänyt (kun en omista kaukolaukaisinta vain ainoastaan sen mikä kamerasta löytyy) ja piru vie kun ei onnistu tarkennuksien kanssa 😃 Jos sulla on antaa joku hyvä kikka!
sofia-emilia.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos, kiva kuulla että tää teksti oli mielenkiiintoinen! ❤️ Nää silmälasit on ihan suosikit! Mä kuvaan Olympuksen kameralla ja siinä on sisäänrakennettu wifi ja mulla on puhelimessa niiden appi, jota voi käyttää ns. kaukolaukaisijana! Tää on helpottanut ihan super paljon tätä hommaa ja en tiedä miten ennen pärjäsin ilman tätä 😃 Ennen mä tosiaan käytin kanssa samoin sitä ajastinta kamerassa ja se tarkentaminen on kyllä niin pain in the ass! Mä tein niin että otin aina jonkun sienän edessä kuvat ja kun se tarkensi siihen seinään jonka eteen menin sitten seisomaan, niin kuvasta tuli yleensä tarkka! Tosin tällöin pitää F arvon olla vähän suurempi, jotain 3 luokkaa ainakin että koko asu pysyy tarkkana! Toivottavasti tästä oli vähän apua! Mutta voin kyllä suositella esim kaukalaukaisimen ostamista (niitä kai saa aika halvalla) jos kamerassa ei ole tot wifi-juttua valmiina 😌
nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
toi paita istuu sulle ja sun tyyliin kuin nakutettu! Kivaa viikon alkua! 😊🖤
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Ihanaa viikon alkua sullekkin ❤️❤️
nouw.com/reettapelli
Iina / MouMou,
Mäkin himoitsin tuota paitaa! Lopulta ostin kuitenkin melkein samanlaisen valkoisen, arkajalka kun olen. 😊
moumou.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Mä kerrankin rohkaistuin ja ostin jotain väriä! 😃 Mutta uskon että tämä on valkoisenakin tosi upea!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli