5 FAKTAA MINUSTA BLOGGAAJANA

LIFE, SLOW FASHION

1. Otan suurimman osan (noin 90%) mun asukuvista yksin, jalustan ja itselaukaisimen avulla. Nyt viime aikoina oon saanut äidin kameran taakse ottamaan musta kuvia, mikä on ollut ihan huippua! Koen melkein kuitenkin helpommaksi ottaa kuvat itse, vaikka se tarkoittaakin sitä, että lokaation etsimiseen menee enemmän aikaa. 
2. Mulla ei ole koskaan ollut tavoitteena saada mun blogille isoa lukijakuntaa tai tehdä tätä ammatikseni. Olen iloinen uusista lukijoista ja tietty on mukavaa että mun juttuja lukee mahdollisimman moni ihminen, mutta tämä blogi on puhtaasti vain mulle harrastus ja näen itseni ihan muunlaisella "työuralla". Tämän vuoksi en myöskään ole kokenut että haluaisin kaupallistaa blogiani kovinkaan paljoa. Välillä toteutan yhteistyöpostauksia, jos tykkään brändistä tai ne mielestäni istuu tänne blogin puolelle hyvin.
3. Kuvien oton jälkeen, muokkaan ne yleensä asap. Kuvien muokkaaminen on mun lempparipuuhaa! Todennäköisimmin samana iltana tai seuraavana viimeistään. Kirjoitan blogia suhteellisen reaaliajassa, mikä tarkoittaa että kuvat tältä päivältä päätyvät hyvin usein jo seuraavaan postaukseen. Harvemmin mulle kertyy varastoon isoa määrää materiaalia ja tykkään siitä, että kuvat on tuoreita kun ne blogiin laitan.
4. Ajastan jokaisen postaukseni. Kirjoitan ne joko samana päivänä etukäteen tai edellisenä, mutta ajastan ne aina julkaistavaksi kello 20.00. Koska uusi postaus tulee 'aina' maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina, kirjoitan yleensä postaukset näitä edeltävinä päivinä. Jos taas tiedän, etten millään ehdi seuraavalla viikolla kirjoittamaan ja editoimaan kuvia esimerkiksi reissun vuoksi, pyrin valmistelemaan postaukset tietenkin etukäteen. 
5. Mun asukuvat on asuja joita pitäisin todellisuudessa tai joita olen pitänyt jo aiemmin tai tiedän tulevaisuudessani pitävän. Valitettavasti reaaliaikainen in real life kuvaaminen ei aina ole mahdollista. Varsinkin kun kävin töissä viime talvena, oli arkena asujen kuvaaminen täysin mahdotonta. Tämän vuoksi osa asukuvista on ns. lavastettuja asukokonaisuuksia ja osa on sitten niitä jotka pystyn kuvaamaan paikan päällä in action.  Koska mä haluan pitää tän blogin tyyli/asukuvablogina toteutan asujen kuvaaminen tapahtuu välillä viikonloppuisin "sarjatulella". Mutta jokainen asu, jonka blogiin kuvaan, on kokonaisuus joka voisi päätyä mun päälle arkena, eikä vain blogikuvia varten.

Jäikö vielä jokin askarruttamaan mun bloggaamisesta? Kysykää ihmeessä :---) 
Voisin kertoa faktat näistä kuvista tän postauksen aiheen hengessä. Tämän postauksen kuvat otti mun äiti ja vitsit näistä tuli kivoja! Asu oli ihan todellinen kokonaisuus jonka puin päälle meidän mennessä kävelylle rantahiekalle, nää farkut on mun all time lempparit, vaikkei ne ole kovin imartelevat päällä haha. Täydellinen vintage-pehmeys ja reippaan kokonsa vuoksi äärimmäisen mukavat päällä. Mustat terveyssandaalit löytyy mun jalasta melkein joka päivä ja tää toppi-teeppari on melkein liian suloinen ollakseen mun juttu! Onneksi yhdistettynä mommy-farkkuihin se ei oo niin söpön oloinen ;--) Nämä kuvat oon muokannut itseasiassa jo muutama viikko sitten, koska yhtäkkiä reissuilta kertyikin niin paljon erilaista materiaalia, että sitä tuntuu riittävän pitkälle tulevaisuuteen. 

Likes

Comments

Janette Rikkinen
Janette Rikkinen,
Ihana asu ja mielenkiintoisia faktoja!! 😊

https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1
www.blogger.com/profile/097495358699791241
Reetta Pellikka
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

lue myös nämä