5 KEINOA PUKEUTUA MIELENKIINTOISESTI MYÖS KESÄLLÄ

Kesähelteisiin pukeutuminen, vaikkakin lämpimästä säästä tykkäänkin, tarkoittaa vähän tylsää pukeutumista mun mielestä. Kun joutuu pukeutumaan mahdollisimman kevyisiin vaatteisiin, pakostakin sitä pukeutuu hieman yksinkertaisemmin ja "tavallisemmin", unohtaen kerrostamisen ja mielenkiintoiset kontrastit. Mun lemppari vuodenaIKA pukeutumisen suhteen onkin kevät ja syksy, kun voi kikkailla kerroksilla, keveämmillä vaatteilla ja takeilla. Vaikka teepaita ja farkkushortsit on mun mielestä tosi jees look, alkaa se jo viikon päästä vähän kyllästyttämään ja mä kaipaan jotain muuta päälleni. Mä keräsin yhteen mun viisi tapaa miten mä aion tänä kesänä pukeutua vähän mielenkiintoisemmin ja toivon että näistä tekin saisitte vähän inspiraatiota kesä pukeutumiseen! Omalla kohdalla ainakin kävi niin, etten ehtinyt ollenkaan fiilistelemään kevätpukeutumista ja sen vuoksi oon ollut viimepäivinä vähän ymmälläni sen suhteen, että mitä sitä voi näille säille pukea päälle.

1. kauniit paitapuserot

Kesä ja lämmin sää ei automaattisesti tarkoita sitä, että pitää pukea päälle teepaita tai toppi! Mä aion tänä kesänä käyttää mun aika isoksi kasvanutta paitapuseroiden repertuaaria niin paljon kuin pystyn. Ohut liehuva paitapusero on varmasti miellyttävä päällä ja näyttää farkkushortsien kanssa mielenkiintoisemmalle kuin teepaita. Paitapuseroissa kannattaa suosia puuvillaa tai pellavaa tai jos kyseessä on tekokuituinen yksilö niin kannattaa valita hieman oversized malli (varsinkin kainaloiden kohdalta) jolloin se ei hiosta tekokuitujen tapaan yhtä pahasti. Mä oon täysin rakastunut värikkäisiin liehuviin puseroihin erinäisissä kuoseissa ja kesäpukeutumisessa mäkin uskallan vähän rennommin käyttää värejä.

2. kenkien kontrasteilla kikkaileminen

Kengät voi vaihtaa koko asun ilmeen. Tän vuoksi mä pyrin aina valitsemaan sen kenkäparin mitä vähiten sen asun kanssa voisi odottaa. Naisellisen kombon kanssa näyttää loistavalle vähän sporttisemmat tai maskuliinisemmat kengät, kun taas farkkujen parina tykkään käyttää kauniita kesäavokkaita. Fiinimpään kokonaisuuteen kun lisää rennot kengät, tulee asusta paljon arkisempi, kun taas juhlavilla kengillä voi helposti nostaa rennomman asun ilmettä! Kun mekon kanssa pukee bootsit tai tennarit on asun tunnelma aivan eri, kuin jos pukisi sen kanssa pikkukengät! Tällä tavalla pystyn käyttämään mun kaapin naisellisempia vaatteita, ilman että mulle tule liian tyttömäinen olo. Mun tyyli kun ei itsessään ole kovin naisellinen!

3. paitojen kerrospukeminen

Vaikka kerrospukeutuminen on kesällä vähän hankalampaa, ei se ole täysin mahdotonta! Teepaidan pukeminen ohuen kesämekon alle tekee mekosta heti arkisemman. Ohuen spagettiolkain topin lisääminen farkku+teeppari asuun lisää mielenkiintoa, muttei tee asusta tukalan kuumaa. Erityisesti tänä kesänä oon innostunut juhlavampien toppien pukemisesta teepaidan päälle, jolloin niiden käyttömahdollisuudet vähintäänkin tuplaantuu. Kerrostamalla saa helposti juhlavaatteet arkisempaan muotoon ja jos mä oon jostain innoissani niin se on siitä, että kaikki vaatteet vaatekaapissa pääsee käyttöön!

4. kesämekot ja samaa väriä olevat setit

Kesämekot ja samaan väriin pukeutuminen on maailman helpon kesäasu! Tänä kesänä aion ehdottomasti pukeutua kokovalkoiseen, siniseen tai punaiseen, koska se on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin näyttävä kokonaisuus. En yhtään ihmettele että setit on saaneet niin ison suosion viime aikoina, koska ne tekee pukeutumisesta niin helppoa. Toinen vaate mistä oon tänä(kin) kesänä innoissani on kesämekot ja vannon niiden olevan mukavampia päällä helteellä kuin kireät farkkushortsit haha! Parhaat kesämekot on tarpeeksi pitkiä ja liehuvia, rentoja päällä ja mielellään kukallisia ja ainakin värikkäitä. Mun vinkki on tuttuun tapaan se, että jos kaipaa omaan kaappiin uniikimpaa kesämekkoa, kannattaa tsekata kirpparit! Mä nimittäin bongasin sen täydellisen punaisen kukkamekon just kirpparilta.

5. erilaiset mielenkiintoiset asusteet

Asusteet on ehkä no brainer monelle, koska jokaiselta meiltä löytyy varmasti jonkin sortin aurinkolasit! Mä oon, kuten varmaan ootte jo huomanneet, innostunut vähän hassuista aurinkolaseista tänä kesänä ja tykkään siitä miten paljon asun ilme muuttuu kun siihen vaihtaa mikroaurinkolasit! Korilaukut on tän kesän it-laukku ja näyttää ehdottomasti paremmalle kesävaatteiden kanssa kuin se perinteinen nahkaveska! Nahkaveskankin saa onneksi päivitettyä kesäisemmäksi kun sen hihnaan sipaisee silkkihuivin lepattamaan. Silkkihuivi on mun mielestä tän kesän ykkösvaruste, se toimii niin kaulassa, laukussa kuin hiuksissakin, joko pannaksi sidottuna tai ponnarin ympärille kiedottuna. Huivin kanssa mahdollisuudet on melkein rajattomat ja uskon että sen vuoksi omannäköinen huivi toimii jokaisen kesäpukeutumisessa sitä piristäen.


ps. apua kuinka valkoinen tukka mulla oli viime kesänä!!!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MAIJAVIOLA
MAIJAVIOLA,
Ei vitsit sika hyviä vinkkejä pukeutumiseen! Ihana postaus. Aurinkolasit on mun ihan lemppariasuste, joten niiden vaihtelu on kyllä kesällä mulle ykkösjuttu. <3
nouw.com/maijaviola
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ääk kiitos! 😘 Ihana kuulla että tää postaus oli toimiva! Aurinkolasien vaihtelu tekee kyllä paljon asulle 😎
nouw.com/reettapelli
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Tää oli tosi hyvä postaus, sain paljon inspistä tästä omaan kesän pukeutumiseen! 😊 Oon samaa mieltä sun kanssa siitä, että kesällä tulee pukeuduttua jotenkin tylsemmin ja yksinkertaisemmin.
nouw.com/ainokaisar
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi vitsi ihana kuulla!!😘 No tänä kesänä yritän tsemppaa että pukeudun mielenkiintoisesti!
nouw.com/reettapelli
Ihanaista
Ihanaista,
Tosi kiva postaus! Mulla on kyllä kuumalla vähän sama ongelma... Itse tykkään kesällä käyttää jotain kivoja printtejä, jolloin vaikka just se pelkkä mekkokin on jo yksistään kiva 😊
nouw.com/ihanaista
ReettaPelli
ReettaPelli,
Jee loistava kuulla! 😘 Kuumalla tulee just itse luovutettua tyylin suhteen 😂 kesällä kivat printit on just ihana näköisiä!
nouw.com/reettapelli
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Tää oli tosi hyödyllinen postaus omaakin kesäpukeutumista ajatellen <3
nouw.com/emmikristiinan
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos ihana kuulla! 😘
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli