5 MUST HAVE VAATETTA SYKSYYN

Mä oon ehdottomasti nyt kesän jälkeen valmis vaihtamaan syksyisiin vaatteisiin ja en muist akoska viimeksi farkut ja neuleet ois tuntunut näin inspiroiville! Mä saattaisin helposti unohtua pukemaan päälle vain juurikin farkkua ja villaiaptoja, joten siksi kokosin tän postauksen. Muistutuksena myös itselleni, mun syksyn kulmakivistä!

Mä oon suuri basics-vaatteiden puolestapuhuja ja halusin koota tähän listaukseen 5 syksyn basic vaatetta, joita yhdistelemällä saa monia eri kokonaisuuksia aikaan. Ja koska tämä blogi on muotiblogi ajattelin listata nämä vaatteet sillä taka-ajatuksella, että mitkä on just tän syksyn in-vaatekappaleet. Ei sillä, ettei nämä olisi olleet ja tulevat aina olemaan todennäköisesti 'in'. Basic vaatteitahan nämä juurikin ovat.

Eli tässä on mun listaus, viidestä vaatekappaleesta mitkä on mun lempparit tälle syksylle!

1. Statement teepaita

Kun näin tän Oslo-Gucci-inspiroituneen teepaidan BikBokissa en vaan yksinkertaisesti voinut olla ostamatta sitä. Tää on ehkä paras teepaita ikinä!! En nyt niinkään oo Gucci-teepaitojen suurin fani, mutta on jotenkin ihana kantaa kotikaupungin nimeä rinnassa. Vannon edelleen valkoisten teepaitojen nimeen, mutta tänä syksynä mun lempparit taitaa olla printilliset tai tekstillsiet versiot. Ne näyttää super hyvälle yhdistettynä esimerkiksi bleiseriin tai minkä vain takin alla, farkkujen kanssa.

Jos en tiedä mitä puen päälle, niin valitsen aina farkut ja teepaidan.

2. Ruudullinen Bleiseri

Tänä syksynä ei oo varmasti voinut välttyä bleisereiltä, varsinkaan ruudullisilta sellaisilta. Klassinen bleiseri on vaatekappale joka kuuluu melkein jokaisen vaatekaappiin ja tänä syksynä ne musta näyttää paremmalle kuin koskaan. Rakastan ylimitoitettuja pitkiä bleisereitä ja tämä ruudullinen on mun mielestä täydellinen. Vaikka bleiseri onkin tänä syksynä erittäin trendikäs vaatekappale, ne ei tule menemään koskaan pois muodista ja loistavia bleisereitä löytyy varmasti myös kirppareilta.

Bleiseri toimii mun mielestä ihan kaiken kasssa. Niin farkkujen ja teepaidan kaverina, mekkojen tai hameiden kanssa, puvunhousuihin yhdistettynä tai toimittamassa takin virkaa vielä lämpiminä kesäpäivinä. Mun lemppari kombo on vaaleiden farkkujen ja valkoisen teepaidan kanssa.

3. Mom-Farkut

Rakastan näitä Monkin vaaleita ja suoralahkeisia farkkuja. Olin ennen ehdottomasti keskisinisten farkkujen-tyttö, mutta nyt huomaan käyttävän vaaleaa pesua kesät ja talvet. Tälle syksylle mun valinta on vaalea pesu, suoralla lahkeella ja ehjänä. Siinä missä ennen mä rakastin rikottuja ja revittyjä farkkuja, nyt tykkään enemmän ehjistä housuista. Ja onhan ne nyt järkevämmät jalassa pakkasella kuin revityt. Uskon kyllä että syksyn tullen rupean käyttämään mun tummemman sinisiä ja mustia farkkuja yhä enemmän.

Rennot farkut näyttää parhaalle mun mielestä rentojen villapaitojen ja vyön kanssa tai yhdistettynä paitapuseroon tai bleiseriin, trensseistä puhumattakaan.

4. Kietaisu-paidat

Mä totesinkin aikaisemmin, että tänä syksynä the-paita on mun mielestä kietaisumallinen pusero. Raidallisena, ruudullisena tai ihan vain yksivärisenä. Nämä puserot on mun mielestä tosi chic vaihtoehto yläosaksi niin päivinä kun ei ole pakko pukeutua villapaitaan ja nämä on paljon helpommat pukea myös takkien alle.

Parhaimmillaan nämä on ehdottomasti farkkujen kanssa. Rakastan fiinin paidan ja rentojen farkkujen komboa!

5. Villapaita

Villapaita on tietenkin kalssikko, mutta tänä vuonna mua henkilökohtaisesti on ainakin kiehtoneet vaalean beigen ja kerman sävyiset villapaidat. Mitä muhkeampi ja isompi villapaita, sen parempi. Tää vois melkein olla mun motto :---D Rakastan tänä syksynä sitä lookkia, että villapaita on kokonaan farkkujen sisällä ja siihen päälle on vielä laitettuu vyö.

Jostain syystä mä kaipasin mun vaatekaappiin sekä kirkkaan punaista ja tummansinistä villapaitaa, mutta saa nähdä osuuko just täydellistä kohdalle. Mä oon vähän liian heikkona villapaitoihin ja voin silmää räpäyttämättä ostaa niitä lisää mun vaatekaappiin!

Jos mä investoisin vain yhteen uuteen vaatteeseen tänä syksynä, olisi se ehdottomasti bleiseri. Oon täysin ihastunut mun ruudulliseen yksilöön. Ylisuuret trenssit tuntuu tänä syksynä edelleen ajankohtaisille, kuin myös puvunhousut. Bonuksena tänä vuonna on tullut erilaiset hatut, mä oon innostunut niin baskereista kuin myös baker-boy hatusta!

Mikä on sun lemppari vaatekappale syksyyn?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Noora,
Kiva postausidea! Mun lempparivaatteena on ehdottomasti lämpimät ja pehmoset villapaidat! 😍
www.nooraemilia.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitti! Hehe kenen ei olisi! <3 ne on ihan parhautta :-----))
nouw.com/reettapelli
Jemina
,
Ihana postaus! Just hyvä muistutus nyt syksyksi! 😊 Itse olen ehkä hieman kesävaatteiden kimpussa vielä mutta ehkä tämä tästä 😃 toisaalta täällä etelä-Suomessa on tällä hetkellä +20 auringossa!! IHANAA.
Keep up the good work!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Mäkin olin vielä hetki sitten ihan kesävaatteiden lumoissa, mutta Oslossa on ollut super kylmää viime ajat, joten on pakko ollut kaivaa jo villapaidat esiin :----p Tulispa täälläkin vielä intiaanikesä!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli