5 TRENDITÄRPPIÄ

Oon moneen otteeseen maininnut sivulauseessa tän kevään ja kesän trendejä, minkä vuoksi halusin omistaa niille ihan oman postauksen! Mä tykkään trendien seuraamisesta vaikken niitä nyt niin orjallisesti noudatakkaan. Trendejähän on melkein jokaiselle sormelle, mutta kokosin tähän vain mun omat viisi lempparia joita aion tänä vuonna kokeilla.


Oon sanonut tän jo moneen kertaan mutta sanon ainakin vielä tän kerran, tärkeää on se että valitsee trendeistä ne mieluisimmat eikä lähde toteuttamaan kaikkia! Hyvällä tuurilla osa niistä löytyy omasta kaapista tai kirppareilta.

Kissansilmä aurinkolasit

Mun ehkä lemppari trendi! Nää on musta niin coolit ja tuo asuun kuin asuun sitä jotain. Ihan käytännölliset nää ei oo, koska näitä pitää pitää vähän sillai valuneesti nenällä ettei ole ihan jutun näköinen haha.. oon yrittänyt kuumeisesti metsästää kirpparilta toisia micro aurinkolaseja mutta vielä tuloksetta. Nämä jakaa varmasti mielipiteitä, kumpaan kastiin sä kuulut?

Pitsi neuleet ja pastellivärit

Pitsineuleet on tän kevään it tuote kenenkäs muun kuin Gannin ansiosta! Omani on tosiaan itse neulottu ja ehdoton lemppari 💙 vaaleansininen, -punainen tai liila on parhaimmat värit tällaiseen villapaitaan.

Samaa väriä päästä varpaisiin olevat asut

Joko paita ja housut-setit tai housupuvut samassa värissä on tän kevään The thing mun mielestä! Parasta tietenkin jos on sävy sävyyn vielä kengät ja asusteet! Tää on ihan paras trendi mulle jolle värien yhdistäminen on vaikeaa, koska tässä ei voi mennä pieleen haha. Vaikka tää tuntuukin näyttävälle vaihtoehdolla niin oon huomannut että yhtenevässä asussa on jotenkin erittäin itsevarma olo. Kai se pohjautuu univormu pukeutumiseen ja siihen liittyvään auktoriteettiin. Haaveilen täydellisestä pyjamatyylisestä setistä!

Vyölaukut

Kukaan ei oo voinut välttyä tältä trendiltä! Mun silmään parhaat vyölaukut on minimalistisia ja joita voi käyttää perinteisesti tai olan yli heitettynä. Olin skeptinen tän trendin suhteen mutta mut ylipuhui näiden helppous, lazygirl kun oon!

Verkko/korilaukut

Toinen erittäin iso laukku trendi on verkkokassit ja korilaukut ja parhaimmillaan molemmat yhdessä!! Virkkasin viime kesänä muutaman verkkokassit ja tajusin että tän hetken it laukun saan luotua kun isken sen yhden kotoa löytyvän sisustuskorin ympärille!! Voin kertoa että tunsin oloni aika nerokkaaksi haha. Ostin juuri puiset kahvat jotka ajattelin vielä lisätä tähän kokonaisuuteen, jolloin tästä tulee täydellinen kesäveska :-----)))Muutama muu maininta jotka ei mahtuneet tähän vitoseen: trenssit, pilkut, kannattomat mules kengät ja paitapuserot. Trenssit ja varsinkin jämäkkää kangasta ja oversized mitoitusta oleva sellainen on mun mielestä tän kevään it-takki. Silkkihuivi kaulaan ja kissansilmä aurinkolasit päähän niin asu on valmis! Pilkut tulee tänä keväänä tosi vahvasti ja mä oon ainakin siitä iloinen. Rakastan pilkkuja ja erityisesti pilkkuhameita ja puseroita! Kenkätrendeistä en edes mainitse dad sneakereita, vaan sanon loagerot ja erityisesti jalkaan sujautettavat mules-malliset. Viimeinen ja yksi mun lemppari on erilaiset paitapuserot, kietaisumalliset, kauluspaidat tai rennot sifonki paidat, you name it kaikki toimii!


Mä haluaisin kuulla mikä on sun lemppari trendi? Joku näistä vai joku ihan muu? ;--)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NennaKalsi
NennaKalsi,
Nää kaikki 5 trendiä on kyllä iskenyt myös muhun!! Ehdoton suosikki toi päästä varpaisiin samaa väriä/kuosia, siinä on vain sitä jotain 😍💥
nouw.com/nennakalsi
ReettaPelli
ReettaPelli,
jes hyvä etten oo ainut joka on tänä keväänä ihastunut näihin! Ja ahh samaa mieltä, rakastan asuja joissa on vain jotain yhtä väriä❤️
nouw.com/reettapelli
JanetteR
JanetteR,
Vitsit sä rokkaat noi aurinkolasit! Vielä kun ne sopis omalle nenälle.. 😃
nouw.com/janetter
ReettaPelli
ReettaPelli,
hehe kiitos! Mä olin kanssa varma ensin ettei ne mulle sovellu, mutta ehkä ne toimiikin kun vain yrittää 😃
nouw.com/reettapelli
SofiaAdler
SofiaAdler,
kissalasit ja samaa väriä päästä varpaisiin -asut iskevät kyllä! vyölaukku kaipaa tosin vielä totuttelua heh😁
nouw.com/sofiaadler
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha mullakin meni hetken ennenkuin tykkäsin vyölaukuista, oota vaan niin pian on sunkin silmä tottunut 😃
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli