6 TAPAA YHDISTELLÄ GINGHAM-KUOSIA


Te tiedätte mikä on ollut mun ehdoton suosikki tänä kesänä ja varmaan koko tänä vuonna. Tietenkin gingham printti. En voi väittää vastaan tai edes mitenkään selitellä, oon vaan täysin hullaantunut tähän kuosiin. Melkein enemmän kuin raitoihin, jotka on todellakin aina olleet mun go-to vaateprintti. Rakastan gingham ruutua, niin mustana, valkoisena kuin puneisenakin ja mieluusti myös suhteellisen pienenä kuosina. Ei taida oikein olla vaatetta mihin se ei sopisi? En myönnä, mutta voisi luulla, että mä haaveilisin gingham kuosisesta trenssitakista.

Eli jos sä oot kaivannut inspiraatiota sen suhteen miten yhdistellä gingham kuosia, niin tässä on kuusi vaihtoehtoa, jotka on tän kesän aikana näkynyt mun päällä!


Oon täysin rakastunut tähän ruutuhameeseen, joka on saanut vähän yllättäen paljon kehuja. Ja jopa mun isältä, joka yleensä ei kommentoi vaatteita oikein millään tapaa! Tässä on täydellinen röyhelö-helma ja tää päällä voi viilettää menemään niin kesällä kuin myös syksylläkin takin kanssa. Tässä on super kiva yksinkertainen leikkaus, joka jättää tilaa asusteille. Oon ehdottomasti ruutukuosin ja farkku yhdistelmän fani!


Nämä äidin vanhat ruutushortsit antaa täydellisen vintage-fiiliksen ja nämä toimii melkein minkätahansa yläosan kanssa. Teepaita, kauluspaita, villapaita, you name it. Mä käytin näitä jo nuorempana, mutta jostain syystä päätin lahjoittaa nämä takaisin äidin varastoon. Olin jo unohtanut näiden olemassa olon täysin, ennenkuin nämä tuli sattumalta mökillä vastaan. Siinä vaiheessa kiittelin kyllä onneani ja sitä etten ollut hätäpäissäni myynyt näitä vaikka kirpparilla. Mulla voi joskus olla semmoinen hätäinen tapa päästä asioista eroon, nyt eikä myöhemmin.


Isän hyvin rikkinäisestä ruutukauluspaidasta diy hengessä ommeltu off-shoulder toppi pienellä puna-valkoisella ruudulla on yllättäen mun mielestä super kiva. Pakko todeta tässä vaiheessa jo, että nämä kaikki vaatteet on musta tosi kivoja. Kuten totesinkin, että punainen on tänä vuonna iskenyt muhun erityisen vahvasti, eikä punainen gingham-kuosi tee poikkeusta. Malliltaan tämä toppi on vähän pidempi, mikä mahdollistaa sen solmimisen edestä tai asettelemisen vyötärönauhan alle. En oo suurin fani paitojen vapaanaroikkumisen suhteen! Punainen gingham näyttää tietenkin parhaimmalle farkkujen kanssa ja uskon, että tänä syksynä tää tullaan näkemään vielä mom jeansien kanssa!


Valkoinen teksti-teeppari on mun mielestä kuin luotu gingham kuosille, oon nimittäin pitänyt tätä teepparia tän hameen lisäksi myös mun gingham housujen kanssa! Jotenkin erityisesti mustavalkoisen kuosin ja punaisen tekstin yhdistelmä toimii. Tää hame itsessään on vähän 'juhlava' röyhelöidensä ja lyhyen mittansa ansiosta joten sen vuoksi se toimii erityisen hyvin mun mielestä rentojen asusteiden ja yläosan kanssa. Jos pää lyö tyhjää enkä tiedä mitä pukisin päälle jonkun vähän enemmän statement-vaatteen kanssa päädyn aina rentoon teeppariin. Se toimii aina!


Vaihteeksi eri tyylistä gingham yläosaa, rakastan tätä kietaisupaita kauluspaitatrendiä . Se on samaan aikaan sopivan minimalistinen ja simppeli, mutta myös mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tää kietaisupaita päätyy ehdottomasti syksylä farkkujen ja trenssin kanssa samaan asuun ja on myös huomattavasti mukavampi takkien alla kuin off shoulder topit. Tää paita toimii mun mielestä niin klassisissa asuissa kuin myös rennoimmissa farkkukokonaisuuksissa.


Kaksi yläosaa ja kolme alaosaa plus mekko! Nämä housut on varmaan mun all-time-lempparit ja jos valkkaisin vain yhden gingham vaatteen mun kaappiin niin ne ois just nämä. Rakastan tätä yhdistelmää tummansinisen ja mustan kanssa. Tää asu on just sitä ominta mua, jonkin näköiset rennot housut (puvunhousut tai mommy farkut) tennarit ja teepaita. Rakastan vaatteita jotka näyttää mietityille mutta onkin todellisuudessa todella rentoja päällä!


Tässä siis mun gingham kokoelma (melkein kokonaisuudessaan!) ja ennustan meille pitkää suhdetta. Oon ihan varma että ruuduista tulee mun vaatekaapissa aika varteenotettava kilpailija raidoille. En kai sille mitään voi, mä oon vähän heikkona kuoseihin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SofiaEmilia,
Vitsit sä oot kyllä inspiroiva näiden vaatteiden kanssa! 😊
sofia-emilia.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ääk vitsit kiitos! Tuun aina niin iloiseksi kun saan palautetta että onnistuin inspiroimaan :--))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli