6 TAPAA YHDISTELLÄ MUSTAT MAIHARIT

Musta on tullut parin viime vuoden aikana kunnon talvikenkien puolesta puhuja. En tiedä miksi oon jaksanut keplotella nilkkureilla talvesta toiseen, kun se on johtanut aina varpaiden paleluun ja todennäköisesti myös liukkaalla kelillä kaatumiseen. Mun ja meidän muiden onneksi maiharit ja utility bootsit tuli timberlandien myötä muotiin muutama talvi sitten ja sen myötä munkin mieli muuttui käytännöllisten kenkien suhteen. Sain nämä kengät Vagabondilta viime syksynä ja siitä lähtien nämä on olleet mun ehdottomat lempparit, niin kaupungilla kuin myös ulkoillessa. Näiden klassinen ulkonäkö, mikä 'piilottaa' allensa näiden käytännöllisyyden mahdollistaa juurikin monikäyttöisyyden! Kesä haikkaus kengiksi nämä taitaa valitettavasti olla liian lämpimät karvavuoren takia, mutta muuten näitä voi käyttää ympäri vuoden eri tarkoituksiin. Oon jotenkin erittäin iloinen siitä, että samat kengät toimii vaikka haikatessa ja muotiblogissa asukuvissa!

Mä oon yhdistellyt näitä talven mittaan monennäköiseen asukokonaisuuteen ja tässä alla on ne mitkä on päätyneet blogin puolelle. Jos siellä ruudun toisella puolella joku on vielä vähän epäilevä talvikenkien suhteen, niin ehkä tää postaus onnistuu todistamaan sen, että nämä menee asussa kuin asussa ja että talvikengät voi näyttää oikeasti hyvältä normaalin pukeutumisen kanssa!

Mitä mieltä te ootte maihareista, onko ne jo vakiintuneet teidän talvipukeutumiseen, vai suositteko mieluummin nilkkureita?

1. pufferi ja maiharit

2. mun lemppari kokonaisuus

3. todiste että maiharit ei ole pelkästään urheilulliset

4. kun jalkaan tarvitsee jotain lämmintä

5. toinen todiste että maiharit menee asussa kuin asussa

6. kun asu kaipaa jotain mielenkiintoista

Ehkä näiden kuvien ja asujen myötä oon onnistunut ylipuhumaan viimeisimmätkin epäilijät. Maiharit/utility bootsit on erittäin monipuoliset kengät ja kuten jo sanoin, plussaa tietenkin niiden talvikäytettävyydestä. Numero 2 on näistä mun lemppari kokonaisuus ja 6 tulee hyvällä kakksosijalla. Entä teillä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli