6 TAPAA YHDISTELLÄ TEDDYTAKKI


Moni teistä varmaan tietääkin, että tää vaalea teddytakki on mun yksi tän hetken ehdottomista takkisuosikeista! Se on tän lyhyen mun kaapissa roikkumisen aikana päässyt blogin puolellekin jo 6 kertaa ja asukuvien ulkopuolella se on ollut vakkarikalustoa. Tän vuoksi halusin ottaa tän takin päärooliin tänkertaiseen 'ways to wear' postaukseen!


Vaalea talvitakki on jotenkin avannut mun silmät talvella vaaleille kokonaisuuksille! En tätä ennen oikein osannut pukeutua vaaleansävyisiin kokonaisuuksiin, enkä toki vieläkään sitä tee kovin usein, mutta huomasin että vaalean takin kanssa se on helpompaa. Vaalea kokonaisuus ja tumma takki luo asuun mun makuun vähän turhan ison kontrastin, kun taas vaalea takki tumman asun kanssa toimii loistavasti. En tiedä mun logiikan vedenpitävyyttä, mutta tältä ainakin musta tuntuu! Tän teddytakin kanssa julkaistut asukokonaisuudet on yllättäen todella monipuolisia ja tykkään niistä jokaisesta.

Erityisen paljon tykkään ensimmäisestä asusta sinisten farkkujen ja mustan villapaidan kanssa. Tää asu taipuu hyvin talveenkin kun vain vaihtaa jalkaan nilkkurit! Toinen lemppari on nro 4, on ihana huomata miten monipuolinen tää takki on ja miten se taipuu helposti vähän 'fiinimpään' kokonaisuuteen. Kaikista useimmiten tää takki päätyy arjessa päälle farkkujen ja villapaidan kaverina!


Onko teddytakit vieneet teidän sydämet? Mikä näistä kokonaisuuksista on sun lemppari? <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Teddyt on kyllä todellakin vienyt munkin sydämen! Ensimmäinen look on munkin lemppari näistä 😊
www.pinjakk.com
ReettaPelli
ReettaPelli,
Ihan paras rotsi talveen! <3 Eka asu on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan just hyvä!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli