8 WAYS TO WEAR SHEARLING JACKET


Haluatteko tietää mikä on ollut tän talven käytetyin rotsi?


En tiedä onko se jäänyt kenellekkään epäselväksi, että kyseessä on tämä musta Zaran shearlingtakki (Acneish versio). Häpeilemättä oon blogissakin tätä takkia esitellyt nyt jo kahdeksaan kertaan ja musta se on just ookoo juttu. Todellisuudessahan me puetaan päälle melkein aina se sama takki ja miten mä nyt olisin yhtään tästä poikkeava? Tällä hetkellä oon melkein riippuvainen aamuisin mun muhkeesta kunnon toppatakista, enkä edes vilkuile muiden takkien perään haha... En halua olla se bloggaaja, joka esittelee aina uusia vaatteita asukuvissaan ja huomaatte varmaan, että näissäkin kuvissa takin lisäksi toistuu aika samat vaatteet.

Tää takki on ehkä monikäyttöisin ikinä, toimii ihan kaiken kanssa. Selkeästi hameet on ainut minkä kanssa en ole tätä takia vielä blogiin ikuistanut, mutta en käytä hameita tai mekkoja muutenkaan talvisin kuin hyvin harvoin. Klassinen malli ja design, sekä musta väri takaa sen, että tää takki tulee aina olemaan "muodissa" ja uskon että yhteisiä talvia meille tulee vielä aika monta. Vannon itsekkin klassisen villakangastakin nimeen, mutta on tässä se oma viehätyksensä. Uskaltaisin suositella tätä vaihtoehdoksi, jos uutta talvitakkia vähän kaipailee!

Mun lemppari tapa käyttää tätä takkia on joko all-black asun kanssa, jolloin takin eri materiaalit tuo kontrastia. Nahkainen pinta, karvavuori ja villapaita toimii aina! Toinen melkein yhtä hyvä vaihtoehto on käyttää sinisten farkkujen ja tumman yläosan kanssa, niinkuin ensimmäisessä kuvassa. Mun silmä lepää kokonaisuuksissa joissa ei ole liikaa eri värejä, musta, denim ja valkoinen alkaa olla jo siinä rajoilla!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia,
Mullakin on vuodenajasta riippuen valehtelematta melkein yks ja sama takki jota käytän. Musta on jotenki kiva vaikka toi takki ois useemmassa asukuvassa niin saat sen esille aina eritavalla, yhdistelemällä sinne alle jotain muuta - toimii!:)
www.blogger.com/profile/049867102314836362
Katarina Lilius,
Diggaan sun tyylistä niin paljon!!
www.blogger.com/profile/036181233124039845
Reetta Pellikka,
Niinhän se menee että johonkin takkiin jämähtää :---D Mä yritän aina vaihdella näitä vakkaritakkeja aika ajoin, että kaikki mun takit saa tasapuolisesti käyttöä haha... Mut hei, kiitti! Ihana kuulla, että vaikka samat vaatteet esiintyiskin asukuvissa useammin, se ei tarkoita sitä että asut ois boring :---p
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli