90's style skirt suit

Housupuvun kevyempi versio on ehdottomasti hamepuku! Hamepuvut mielletään aika usein vain ns. viralliseen toimistokäyttöön tai kankeaan virastopukeutumiseen, vaikka niillä on niin paljon potentiaalia myös muuhun! Bongasin tän hamepuku-setin reilu vuosi sitten kirpparilta ja pienillä muokkauksilla (lyhensin hameen helmaa minimittaan ja kavensin vöytäröltä) tästä setistä tuli täydellinen. Uskon että minimitta hameessa toimii puvuntakkiin yhdistettynä erittäin hyvin. Jos hameen helma olisi yli polven, on ehdottomasti vaikeampi välttyä virasto-pukukoodilta :--D


Tää on varmaan ainut hame joka mun kaapissa on näin lyhyenä ja suosinkin yleensä vähän pidempää mittaa, mutta tässä setissä lyhyt mitta toimii loistavasti bleiserin ollessa vähän oversized. Oversized bleiseri auttaa myös tän kokonaisuuden "rentouttamisessa" ja tykkään erityisesti siitä, että bleiseri on mitaltaan melkein yhtä pitkä kuin setin hame. Tää luo illuusion siitä että kyseessä on juurikin yksi kokonaisuus, eikä vaatteen linja katkea monessa kohtaa.


Lenkkareilla ja sukilla saa tästä kokonaisuudesta vielä astetta rennomman, mutta syksyä varten kiinnostaa tän stailaaminen pitkien saappaiden ja poolopaidan kanssa! Nään jo itseni sieluni silmin tarpomassa ruskassa baskeri päässä tässä asussa töihin haha <3 Oon ehdottomasti vieläkin ihastunut 90-luvun pukeutumiseen ja en todellakaan laita pahakseni Pretty Woman ja Clueless viboja mun asuissa!


Lämpenettekö te hamepuvulle? ;--)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Carita
,
Ihana asu! Tulee varmasti toimimaan myös syysversiona!
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Niin mä kanssa luulen, pitää laittaa heti testiin kun säät vähän viilenee enemmän!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli