AIDOMPAA BLOGGAUSTA JA ASUKUVAT MAASEUDULLA

Olin suunnitellut kuvaavani tän asukokonaisuuden vähän urbaanimmissa maisemissa, mutta näin jälkikäteen ajateltuna tuntuukin että tämä luminen maalaismaisema toimiikin paremmin. Vietetiin joulun jälkeen aikaa maalla, siellä missä mä oon kasvanut lapsesta melkein 18-vuotiaaksi ja en oikein osaa sanoin kuvailla kuinka rakas paikka se onkaan mulle. En tunne missään muualla itseäni niin rauhalliseksi kuin juuri tällä entisellä maatilalla, jota ympäröi hiljainen metsä ja aavat pellot. En vielä täällä asuessani kirjoittanut blogia, mutta jos olisin niin tämä näky olisi varmaan ollut aika tuttu kuvien taustalla.

Oon tässä vuoden alussa miettinyt vähän enemmänkin sitä mitä mä haluan tehdä, kuin mitä kirjoittelin 2018 haaveet postaukseen. Erityisesti oon miettinut some-minääni ja tullut siihen lopputulokseen että haluan jakaa niin blogissakin kuin instassa materiaalia joka saa mut hymyilemään, hyvälle tuulelle tai josta oon ylpeä. Viimevuoden tykätyimmät instakuvat olivat melkein kaikki samanlaisia, onnellisia otoksia jotka aika hyvin esittää juuri mua sellaisena kuin mä olen ja sitä mä haluan tuoda esille tänä vuonna vielä enemmän. Myös täällä blogissa. Mä haluan olla aidompi, enemmän oma itseni ja tavallisempi. Oon päättänyt, että tämä luminen kinttupolku metsään maalla on aivan yhtä hyvä asukuvien tausta kuin kaunis rakennus Oslossa. En myöskään halunnut editoida näistä kuvista takin heijastinta pois, vaikkei se mikään tyylikkäin asuste olekkaan :--D Siinä se heiluu oikeassa elämässäkin, joten miksei se voisi näkyä blogissa asukuvissakin?

Olisin ikionnellinen jos tämä villapaita olisi mun oma, mutta valitettavasti äiti ei tästä malttanut luopua muutakuin lainalle! Voi olla että mun seuraava neulomisprojekti onkin vastaavanlaisen islantilaisen villapaidan kutominen! Tämä villapaita, puffertakki, mommyhousut sekä tennissukat tennareissa (jotka peittyy täysin lumen alle) on ehkä eniten ysäri kokonaisuus mitä mun päällä on nähty ja mun mielestä super cool. Oli ehkä vähän järjetön idea olla laittamatta jalkaan kunnon talvikenkiä tähän lumitilanteeseen, mutta halusin ehdottomasti ikuistaa tän asun juuri tälläisenä millaisena olen sitä pitänyt jo muutamaan otteeseen. Tennissukat ja lenkkarit toivat kokonaisuuteen paljon autenttisemman fiiliksen!

Liian ysäri kokonaisuus teidän makuun, vai just sopivasti?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katri
,
Sun some <3
ReettaPelli
ReettaPelli,
kiitos❤️❤️
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli