AINA EI TARVITSE OLLA JOTAIN UUTTA | NYHAVN COPENHAGEN


En blogin puoella maininnutkaan, mutta lokakuun alussa suuntasin Kööpenhaminaan ihanan Millan ja Terhin kanssa! Vietettiin ihana viikonloppu kävellen ympäri Kööpenhaminaa (yhteensä yli 40km!) ja syöden. Ja tietenkin kuvaillen! Oli ihanaa olla reissussa niin samanhenkisten tyyppien kanssa, mikä tulee kuvaamiseen. Ei vietetty kovinkaan paljoa aikaa tehden mitään turisti-juttuja, mutta Nyhavn oli ehdottomasti nähtävä. Näistä kuvista sen rannalla tuli ehdottomasti mun lempparit.

Tää mun itsetekemä Ganni-villapaita on ollut mun päällä viime päivät ihan non-stop ja tuntuu että se on ihan jokaisessa instakuvassa jonka julkaisen! Kirjoitinkin yhden kuvan yhteyteen, että häpeilemättä käytän tätä villapaitaa koko ajan, koska se on yksinkertaisesti mun lemppari. Sen lisäksi totesinkin, että siinä ei pitäisi olla mitään hävettävää, että pitää samoja vaatteita paljon. Haluaisin pystyä poistamaan sitä stigmaa, mikä asujen toistamisen ympärillä on. Aina ei tarvitse olla jotain uutta, niin arjessa, kuin juhlapukeutumisessa. Oon pyrkinyt muuttaa sitä ajattelutapaa itseltäni, että enemmän on paremmin siihen että laatu korvaa määrään. Mitä ihanempia ja laadukkaampia mun vaatteet on, sitä vähemmän tarvitsen niitä määrällisesti, koska en tule koskaan kyllästymään niihin ja mikä tärkeintä, ne säilyy käytössä pitkään. Totta on myös se, että jos ostaa kalliimmalla jotain pitkään mietittyä, ei sen jälkeen tule helposti ostettua nopeasti mitään yhtä kallista uudelleen ja tuntuu myös, että ne halvemmat vaatteet/tuotteet ei näytä tai vaikuta enää yhtä hyviltä. Kai se on kun kerran pääsee 'laadun' makuun, niin on vaikea palata takaisin alemmalle tasolle.

Tiedän, että helposti saattaa tulla se tunne, että kaipaa jotain uutta päällepantavaa. Niin käy mulle ainakin! Näin hetkinä mikään kaapissa ei inspiroi ja omat vaatteet tuntuu tylsiltä verrattuna siihen mitä näkee muiden päällä somessa. Ratkaisuksi tähän oon ottanut käyttöön sen, että pidän vaatteitani vuodenaikojen mukaan kapseleissa ja vaihdan noin neljä kertaa vuodessa uudet sesonki-vaatteet kaappiin. Tällöin tuntuu että saa aina kasan uusia vaatteita käyttöön, kun ne on hetken olleet poissa silmissä. Se sanonta, poissa silmistä, poissa mielestä pitää niin hyvin paikkansa! Näin kävi tän neuleen kanssa, se oli koko kesän ja alkusyksyn varastossa ja huomasin, että en meinannut malttaa odottaa sitä että saan sen takaisin käyttöön! Sitten kun otin syksyn vaatteet esille, oli aivan ihanaa päästä käyttämään tätä uudelleen. Olisiko näin ollut jos villapaita olisi ollut näkyvillä koko kesän kaapissa? Ehkä ei.

ps. vaatekaapin siivoaminen ja pieni asujen mallailutuokio saa aina oman vaatekaapin näyttämään kivemmalle ja oman mielen inspiroituneeseen mielentilaan

KUVAT: TERHI SUANTO

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli