ALKUSYKSYN PARAS ASU

Allekirjoittanut on takaisin etelässä ja Suomessa! Jos joltain on mennyt ohi, niin vietin viikon Pohjois-Norjassa Lofooteilla ja voin kyllä sanoa, että se oli yksi trip of a lifetime! Tuntuu hassulta olla taas sisällä viikon telttailun jälkeen. Reissu meni muuten aivan loistavasti, lukuunottamatta tän aamun järkytystä ja surua, kun tajusin että mun kameran muistikortti on jollain mystisellä tavalla hajonnut. Se toimi aivan normaalisti koko reissun ja kuvasin ihan tavalliseen tapaan. Kortti ei koskaan poistunut kamerasta, eikä kamera kastunut tai mitenkään muutenkaan vahingoittunut, mikä olisi voinut johtaa siihen että kortti lakkaa toimimasta. Tänään aamulla kun aloin siirtämään kuvia huomasin ensin, että 2/3 kuvista puuttuu kortilta ja siirsin kortin takaisin kameraan, tarkistaakseni että näkyykö kaikki kuvat siellä kuten näkyi vielä pari päivää sitten. Kun sain kortin takaisin kameraan, kamera ilmoittaa vain korttivirhettä eikä konekkaan enää suostu lukemaan korttia, ilman alustamista. Voitte kuvitella mun paniikin määrää tässä vaiheessa.

Mä en vain ymmärrä mikä tässä on nyt vikana. Kortti on aivan uusi, ostin sen juuri ennen reissua ja kuvasin sillä ennen reissua ihan normaalisti ja se toimi normaalisti. Enkä halua uskoa siihen, että kortissa olisi valmistusvika, koska se toimi kuitenkin moitteettomasti ennen reissua ja koko reissun ajan. Syy miksi jouduin ostamaan uuden kortin oli se, että mun puoltoista vuotta käyttämä kortti ilmoitti samaan tapaan korttivirhettä kamerassa aivan yllättäen (tämä kuitenkin toimi edelleen koneella) ja pelkään nyt sitten että mun kamerassa on jokin vika, joka aiheuttaa sen että kortit ei toimi yllättäen enää ollenkaan. Muistikortti on nyt tekniikkaliikkeessä hoidossa ja mä rukoilen että ne saa sieltä ne tiedot pelastettua, koska kaiken järjen mukaan niiden pitäisi olla siellä kyllä tallessa, mä en vaan pääse niihin käsiksi. Muutamat itkut tuli kyllä päästettyä kun tajusin, että menetin todennäköisesti mun reissukuvat. Onko kellään ollut Olympuksen (tai minkään muun) kameran kanssa samaa kokemusta, että kamera ilmoittaa korttivirhettä? Edellisellä kerralla ei auttanut se, että alustin kortin kamerassa, mikä on yleinen ohje, vaan se kortti ei enää toimi millään mun kamerassa, mutta kaikkialla muualla kyllä.

Ei ihan se ihanin kotiinpaluu ja tää päivä onkin mennyt ihan hukkaan tän asian kanssa tuskaillessa. En näköjään saa edes kirjoitettua tästä asusta mitään! Nää kuvat on otettu just ennen reissua ja näissä komeilee mun tän hetken lemppari syys-kokonaisuus. Rakastan villapaita-mekko komboja! Onneksi sääennusteet lupailee että tälläisillä vaatteilla tarkenee nyt hetken ajan vielä ja mä aion ottaa siitä kaiken irti.

Pitäkää peukkuja että tää korttiongelma ratkeaa mulle parhaimmalla tavalla ja ettei mun tarvitse just nyt sijoittaa uuteen kameran runkoon. Ihanaa maanantaita!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ainoaxberg
ainoaxberg,
Tää on niin kiva asu!
nouw.com/ainoaxberg
ReettaPelli
ReettaPelli,
Kiitos! Mäkin tykkään ihan super paljon 🙈
nouw.com/reettapelli
RuneErlend
RuneErlend,
So nice light 👌🏼👌🏼
nouw.com/runeerlend
ReettaPelli
ReettaPelli,
Inka Nitta,
Aivan ihana asu! Etenkin tuo hame on upea!
inkanitta.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos! Tää hame on kyllä lemppari :----))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli