ASU ITSETEHDYN SATIINIHAMEEN KANSSA

SLOW FASHION

Satiininen midihame on tän kevään yksi isoimmista trendeistä ja älyttömän helppo tehdä itse! Otsikosta voi päätellä ja jos käväisi blogissa sunnuntain jälkeen tietää, että tän kuvan satiininen unelma on mun itsetekemä ja siihen julkaisin tosiaan helpon ompeluohjeen blogin puolelle! Kun vetää päälle jotain minkä on itse omin käsin tehnyt, tuntee olonsa kyllä ylpeäksi. Ompeleminen on opettanut mulle ihan uudella tapaa hahmottamista mitä tulee siihen että mistä vaatteet koostuu ja miten johonkin lopputulokseen pääsee. Ompeluunkin tietenkin kuin kaikkeen muuhunkin pätee se, että harjoitus tekee mestarin ja on ihana toteuttaa nyt vähän monimutkaisempia projekteja jo!


Toinen tän kevään trendeistä on ruskean sävyihin pukeutuminen päästä varpaisiin, mulla kun tuo tukkakin on samaa sävymaailmaa nykyään :---D Joten kun sain valmiiksi tän ruosteen oranssin midihameen, näin sen heti sieluni silmin yhdistettynä ruskeaan trenssiin ja poolopaitaan. En enää oo malttanut jättää midihameita kaappiin ja onneksi pitkän trenssin kanssa niillä tuntuu jo tarkenevan Oslossa. Ainkain jos aurinko paistaa ja ei tuule haha. Midimitasta korkealla vyötäröllä on tullut mun ehdoton hameenhelma lemppari sen helppouden ja huolettomuuden takia. Ei tarvitse miettiä vilahtaako jotain tai että onko hameenhelma niin pitkä että se laahaa maata. Sen alle voi huoletta pukea puuvillaiset pyöräilyshortsit tuomaan lisälämpöä ja midimitta toimii niin korkokenkien, nilkkureiden kuin tennareidenkin kanssa.

En yhtään ihmettele miksi satiininen midihame on saavuttanut niin suuren suosion! Vähän kiiltävä ja kauniisti laskeutuva materiaali takaa sen, että hyvin arkinenkin malli on heti juhlavan näköinen. Tän vuoksi satiininen midihame taipuu niin arkeen kuin juhlaankin. Arkena sen kanssa toimii villapaidat ja teepaidat mitä parhaiten, kun taas juhlavan siitä saa pukemalla sen seuraksi spagettiolkaimellisen topin.


Vaikka tää asu ei ehkä oo just sitä ominta minua, tykkään tästä tosi paljon! Mitä mieltä ruudun toisella puolella ollaan sekä satiinihameesta että ruskeansävyihin pukeutumisesta?

Likes

Comments

Venla
Venla,
Ihana hame ja ihana sinä! Vitsi kuinka siistiä kun osais itekkin ommella vaatteita, pitäis varmaan kaivaa äidin vanha ompelukone ja kokeilla ! Nää ruskeansävyt ovat olleet ihan loistava trendi ja toivon että se jatkuu vielä pitkälle tämän vuoden syksyyn <3 dressedforhappiness.blogspot.com
FashionStatement
FashionStatement,
voi kiitos ihanista sanoista<3 No ehdottomasti kokeilemaan vaan! Loppupeleissä ompeleminen ei oo niin vaikeaa, varsinkin jos aloittaa jostain simppeleistä projekteista! Ja on mitä ihaninta kun saa vaatteen valmiiksi ja itselle päälle :--)) Ja samaa mieltä ruskeasta! Se onneksi varsinkin syksyn tulle toimii ihan loistavasti ;--)nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229