ASU JOKA ON NIIN MUN NÄKÖINENTää asu kiteyttää mun tyylin ja pukeutumisen mitä parhaiten. Jos joku asu on mun näköinen niin se on sitten tämä haha! Yksinkertainen ja minimalistinen. Välillä mietin sitä, että onko mun tyyli jopa liian simppeli blogin kirjoittamiseen ja asujen jakamiseen. Mutta koska mä oon niin innoissani tästä valkoisen teepaidan ja culotteshousujen yksinkertaisesta kombinaatiosta, saattaa muutkin saada siitä jotain irti! 
Rakastan valkoisia teepaitoja niiden yksinkertaisuuden vuoksi ja varmaan jos saisin loppuelämän käyttää vain yhtä yläosaa, olisi se valkoinen teepaita! Tällä hetkellä pidän eniten rennon mallisista ja hyvin laskeutuvista pyöreäkaula-aukkoisista teepaidoista. Tässä asussa näkyy myös mun rakkaus housuja kohtaan, siinä missä yläosissa pelaan varman päälle valkoisten teepaitojen kanssa, housujen kanssa uskallan kokeilla rohkeammin eri tyylejä. Nämä on ne ruutuhousut, joista kerroin postauksessa "sinun ei tarvitse mahtua vaatteisiin vaan vaatteiden sinulle", koska "jouduin" ostamaa nämä L-koossa. Liehuvat vähän vajaamittaiset housut on mun lemppareita ja onneksi rohkaistuin ostamaan vähän jotain muuta kuin mustaa tälläkin rintamalla! Uskon että näistä housuista tulee tän kesän käytetyimmät. Oon sucker alaosille, nautin niihin panostamisesta paljon enemmän kuin yläosista. Ehkä tämä muuttuisi jos satsaisin johonkin muuhun kuin valkoisiin teepaitoihin? :'--D Toisaalta se tuntuu niin omalle, että yläosa on minimalistinen ja alaosa on vähän jotain enemmän, joten miksi sitä muuttamaan. 
Tää asu paljastaa myös mun rakkauden vintagea ja second handia kohtaan, laukku on nimittäin äidin vanha ja sitäkin rakkaampi. Mulla on lainassa äidin vanhoja nahkalaukkuja, joita vaalin todella paljon, vaikken niitä kovin usein käytäkkään. (Ongelma on se, että osaan käyttää vain mustia laukkuja ja nahkakenkiä.) Surullisena oon todennut sen muutoksen, että kirppareilta ei enää löydy oikeasti vanhoja vaatteita, vaan valikoima muuttuu kokonaan ketjuliikkeiden tarjontaan. Asuste rintamallakin tää asu on juuri sitä minua parhaimmillaan, päällä mulla on aina kello ja mun mini renkaat korvissa (joita ei tässä kuvassa ees näy) ja suhteellsien usein silmälasit. En yksinkertaisesti osaa käyttää koruja, välillä aina yritän, kunnes taas totean että ne ei oo mun juttu. Tän vuoksi oonkin varmaan rakastunut silmälasien käyttämiseen ja vaihtelemiseen, niillä saa vaihdettua ilmettä yhtä tehokkaasti kuin asusteilla ja koruilla! 
Ja tietenkin. Parhain ja rakkain viimeisenä. Kengät! Kaikki jotka mun tuntee henkilökohtaisesti, tietää kyllä että oon pahimman luokan "crazy-shoe-lady" :--D Siinä missä ennen tosin rakastin korkoja, niin nyt omistan enää vain kahdet. Mun prioriteetti on vaihtunut täysin siihen verrattuna, koska nykyään rakastan mukavia kenkiä ja Birkenstockit on varmaan paras esimerkki tästä. Raaskin vihdoinkin sijoittaa aitoihin Birkenstockeihin, sen jälkeen kun olin käyttänyt h&m kopioita non-stoppina melkein kolme vuotta. Rakastan näitä kenkiä! 
Ootteko samaa mieltä, että tää asu on sitä tyyppillistä mua? Tuntuu hyvälle, että on jokin tyyli mitä voi kutsua omakseen ja että tietää mikä on siihen omaan tyyliin sopivaa. En koe inspiroivaksi alkaa kokeilemaan sen ulkopuolelta asioita,  vaan nautin juurikin näistä mun normaaleista kokonaisuuksista. Inspiroiko tälläiset "tavalliset" asut? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Vanessa Ekholm,
Tosi nätti asu! Kivaa alkavaa viikkoa! 😊
www.blogger.com/profile/031914927886409184
Reetta Pellikka,
Kiitos! Ja sulle myös :---))
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Marianne,
oi että nuo housut <3
Muutenkin asu on ihana ja ainakin itse inspiroidun näistä yksinkertaisemmistakin lookeista, ei siis hätää, simppeleillekin asuille löytyy lukijakuntansa, ainakin täältä 😊
www.blogger.com/profile/060745971106772141
Reetta Pellikka,
Nää housut on ahh niin ihanat! Ja jes! Hyvä että niillekkin löytyy kannatusta, ne kuitenkin on just niitä asuja mitä mä useimmiten puen päälle :--D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Satu Karoliina,
Less is more
Todella hienot nuo pöksyt!
Kommentoin samalla sun trenssi postaukseen että oli kannattava hankinta sillä weekdayn trenssi on matskultaan ja väriltään juuri täydellinen.Ihastelin sitä itsekin mutta päädyin ostamaan edullisemman johon en ihan ollu 100% tyytyväinen.Nyt täytyy kipasta weekdayn sivuille tsekkaan vieläkö kokoja on.
Satu
www.blogger.com/profile/113641548850046798
Reetta Pellikka,
Less on todellakin more! Oon ihan rakastunut näihin housuihin, voisin pitää joka päivä :--D

Mäkin siinä samalla sovittelin halvempaa trenssiä, joka oli vaaleampi ja vähän kevyempi, mutta onneksi "raaskin" ostaa tän! Oon kyllä samaa mieltä että väri ja matsku on tässä just eikä melkein :--) Toivottavasti löydät vielä kokoja!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli