ASU JOKA TOIMII AINA

Tää asu on mulle sellainen kokonaisuus, joka toimii aina riippumatta siitä minkälainen fiilis mulla on. Puen tän yleensä silloin päälle kun en yksinkertaisesti keksi mitään päällepantavaa, haluan tuntea itseni itsevarmaksi ja kun kaipaan vähän jotain enenemmän päälle kuin vain farkut ja villapaidan. Kai tää on just se kuuluisa luottokombo!

Blogin puolelle ei nää mun luottokombot oikein ikinä pääse, ainakaan enempää kuin yhden kerran. Oon tosin tullut siihen lopputulokseen, että kukaan tuskin muistaa jos melkein samanlainen asukokonaisuus on ollut blogissa ennenkin jos siitä on yli puolivuotta haha. Nimittäin sama kokonaisuus, eri kengillä ja laukulla, näkyi täällä viime syksynä. Mutta muistiko sitä kukaan? Mä oon todellakin outfit-repeater, miksi hyväksi todettua kokonaisuutta käyttämään vain kerran? Tiedän että on ehkä vähän 'laiskaa' kuvata samaa asua blogiin pienillä muutoksilla uudestaan, mutta tässä sitä nyt ollaan. Call me lazy, mutta halusin juuri tästä syystä tän asukokonaisuuden esitellä näillä kengillä!

Nää kengät on äidin vanhat ja oon ikionnellinen siitä, että meillä on samankokoinen jalka. Nää on täydelliset kesäkengät ja koska tää korkokin on ihan minimaalinen, jopa minä pystyn laittamaan nämä kaupungille jalkaan (tai juhlia näissä yhdet häät kokonaan). Tykkään ihan super paljon rentojen farkkujen ja sling-back korkokenkien yhdistelmästä ja valkoiset kengät on olleet trenditietoisen valinta viime aikoina. Näihin kenkiin oikeastaan sitten rajoittuukin mun kesäkenkien värivalikoima, koska kaikki muut on mustia. En välillä tiedä miten päin olla tän mun värikammon kanssa.


Ootteko samaa mieltä siitä että tää asu toimii? Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennaClaudia
JennaClaudia,
todellakin toimii! ja noi kengät täydelliset! <3
nouw.com/jennaclaudia
ReettaPelli
ReettaPelli,
huh kiiitos!! <3 Nää kengät on kyllä huiput :---))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli