ASU OMAN MUKAVUUSALUEEN ULKOPUOLELTA

En muista että Oslossa olisi viime vuonna ollut näin kaunis ruska. Nyt alkaa olla jo ruskan viimeiset hetket käsillä ja klassisesti tuntuu siltä, että en ehtinyt nauttimaan siitä kunnolla. Raahasin poikaystävän lähipuistoon ottamaan musta näitä kuvia ja tykkään näistä super paljon!

Päätin haastaa itseäni pitämään tätä oranssinkeltaista villableiseriä, mutta en oikein oo keksinyt muuta asukokonaisuutta kuin farkut ja valkoinen tai musta teepaita. Tuntuu että mustien housujen kanssa tää väri loisi liiallisen kontrastin ja ampparifiiliksen ja valitettavasti mun alaosat rajoittuu farkkuun ja mustaan. Tää hyvin osoittaa sen, että mun ei kannata satsaa värikkäisiin vaatteisiin, koska en osaa pukea niitä kuin vain farkkujen kanssa haha. Mun onneksi tää bleiseri on äidin vanha aarre, joten en tuu häviämään missään suhteessa jos epäonnistun tän käyttämisessä. En toisaalta varmasti murehtisi tästä rajallisuudesta, jos en olisi muotibloggaaja! Normaali-Reetalle olisi varmasti ihan tarpeeksi, että voin pukea tän aina farkkujen kanssa ja ketään ei kiinnostaisi osaisinko pukea tätä millään muulla tavalla.

Välillä onkin huvittavaa huomata miten blogin kirjoittaminen vaikuttaa mun elämään ja pukeutumiseen. Jos en kirjoittaisi blogia niin varmasti pukeutuisin tylsemmin ja samat asukokonaisuudet toistuisivat useammin. Blogi haastaa mua pukeutumaan monipuolisemmin ja hyödyntämään mun kaappia paljon kokonaisvaltaisemmin, mikä on pelkästään hyvä! En sano, etten pukeutuisi kivasti ilman blogia ja sen aiheuttamaan asukuvausta, mutta ehkä vähän enemmän yksinkertaisemmin. On toisaalta tosi vaikea arvioida tätä, koska oon kirjoittanut blogia ja taltioinut mun asuja siitä lähtien kun täytin 18-vuotta. Jo 7 ja puolen vuoden ajan!

Toinen vaate tässä asussa, jota mun pitää vähän tsempata itseäni käyttämään on nämä farkut. Nämä farkut on vähän leveälahkeisemmat kuin mun normaalit suoralahkeiset farkut, jonka takia arastelen näiden käyttämistä. Ostin nämä myös kirpparilta ja alkuperäisenä suunnitelmana olikin että leikkaan näistä joko shortsit tai kavennan lahkeet, mutta päätin luopua kummastakin vaihtoehdosta ja pitää nämä leveälahkeisina. Saapa nähdä innostunko tässä tarpeeksi tästä mallista, joka näyttää todella hyvältä muiden päällä(!), vai muokkaanko näitä tulevaisuudessa.


Tää asu on siis vähän mun oman mukavuuaslueen ulkopuolella, koska siinä yhdistyy vielä kaksi eri vaatetta jotka on vähän "haasteita" mun vaatekaapissa! Mä en sano, että jokaisen pitäisi ostaa vähän riski-vaatteita, koska silloin on usein vaarana se, että ne jää käyttämättä. Oon kuitenkin sitä mieltä, että on hyvä välillä haastaa itseään testaamaan yhdistelmiä vaatekaapistaan, jotka on vähän sieltä oman mukavuusalueen ulkopuolelta! Ja paras keino testata jotain vaatetta/trendiä on ostaa se käytettynä, jolloin pääsee todennäköisesti vielä edullisemmin ja pystyy tarjoamaan uuden kodin vaatteelle.

Mitkä vaatteet on teille ne vähän oman mukavuusalueen ulkopuolella olevat?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Karita
,
Nyt kun mainitsit ton kontrastieron mustien housujen ja oranssinkeltasen bleiserin välillä, haastan sut yhdistämään ne mustat housut ja sen bleiserin keskenään! Mulle vahvat kontrastit on kaikki kaikessa (ja onhan mustassa ja valkosessakin kontrastiero), ja esimerkiks kaikenlaiset printit taas voimakkaasti mun epämukavuusalueella 😃
ReettaPelli
ReettaPelli,
haha en tiedä uskallanko :---D oot kyllä ihan oikeassa että musta ja valkoinen on ehkä isoin kontrasti kaikista, mutta se on jotenkin niin normaali itselle! Pitää testata tätä kotona ja katsoa toimiiko se! Mäkään en oo isommin printtien ystävä, ainoastaan raidat ja pilkut menee (plus ehkä vähän kukat)!
nouw.com/reettapelli
Pauliina Alanen
,
Siiiis jos joskus myyt tuon bleiserin eteenpäin, niin mä oon valmis maksamaan mitä vaan haha! Aivan IHANA <3<3 varmaan nukkuisinkin tuo päällä heh.
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi eikä ihana sinä! <3 pidän kyllä mielessä, mutta voi olla etten tästä raaski ikinä luopua!
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli