AURINGONLASKU VIINITILALLA

Kuvat: Sara Vanninen

*pr-matka

Tuntuu hassulta että edellisessä postauksessa minkä julkaisin jännitin sitä minkälainen reissu tulee olemaan ja miten minä introverttinä pärjään tällä matkalla ja nyt istun tässä hymyillen kun mietin miten uskomaton reissu se kokonaisuudessaan oli. En olisi voinut toivoa parempaa miltään kantilta ja varsinkin seura oli aivan uskomaton! Kiitos erityisesti Saralle ja Veeralle tämän matkan järjestämisestä ja Genevan turismille meidän kutsumisesta paikan päälle <3

Perjantaina illallistettiin viinitilalla ja saatiin nauttia älyttömän kauniista auringonlaskusta ja pimenevästä illasta viinirivien keskellä. Tää oli ehdottomasti yksi pinch-me moment, kaikessa kokonaisuudessaan ilta oli niin satumainen puitteiltaan, seuraltaan kuin myös tunnelmaltaan.

Kuten voi arvata, mulla on nyt muistikortti täynnä toinen toistaan upeampia kuvia ja jotenkin oli ihan super vaikea päättää mistä sitä edes aloittaa näiden jakamisen blogiin! Mutta päädyin näihin auringonlaskun aikaan viinitilalla otettuihin kuviin, koska nää taitaa olla yhdet mun lemppareista koko reissusta. Asukuvina nää nyt ei ehkä ole mitenkään kummoiset, mutta asuna tää on tosi toimiva! Paksumpi takkipaita farkkujen ja maihareiden kanssa on täydellinen syysasu ja siitä saa kevyemmän tai lämpimämmän vaihtelemalla villapaitaa tai t-paitaa takin alla!


Lupaan kirjoittaa tarkemmin koko reissusta ja jakaa kasapäin kuvia teidän nähtäväksi tällä viikolla kunhan saan kaikki kuvat editoitua valmiiksi! Asukuviakin ehdittiin onneksi ottamaan ja olikin aika huippua olla ammattilaisten kuvaamana. Nämäkin Saran ottamat kuvat on niin uskomattoman kauniita. Jos haluaa heti nyt nähdä materiaalia matkalta, niin kannattaa tsekata mun Instagramista kohokohtiin tallennettu Geneve-setti ja parit kuvat mitkä oon ehtinyt jo fiidiinkin laittaa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ida
,
Wau onpa hieno juttu tää reissu ja olit näin lukijan näkökulmasta paikkasi ansainnut! Heti heräsi uteliaisuus, että olisi kiva kuulla mitä kaikkea reissussa oli ohjelmassa. Jouduitteko muuten itse maksamaan matkasta?
ReettaPelli
ReettaPelli,
voi kiitos, ihana kuulla! <3 mä teen kattavamman reissupostauksen tästä matkasta toivottavasti jo tällä viikolla, niin siitä selkiää tarkemmin! Mutta näin etukäteen voin sanoa, että matka koostui workshopeista ja sitten päästiin näkemään Genevä tosi monipuolisesti :--) Tän matkan tarjos Geneven Turismi kaikille osanottajille mikä oli tietenkin vielä erityisen uskomatonta mun mielestä!
nouw.com/reettapelli
J
,
Ihania kuvia ja matka vaikuttaa kyllä tosi kivalta! Tosi huippua et sut valittiin tonne, näin kun tonne haettiin tyyppejä ja mietin et sä oisit sopiva tyyppi tonne. 😊
Mulla ois sulle postaustoive,. Voisitko sä tehdä jotain vinkkipostausta Oslon kivoista paikoista (kahvilat, ravintolat, nähtävyydet tms.) ja tietty myös second hand paikoista? Oon nimittäin tulossa Osloon vaihtoon keväällä niin ois kiva saada kunnon insightia asiaan. 😊
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos, niin jotenkin sydäntä lämmittää että oot ajatellut että tää ois mulle sopiva juttu! <3 Siis joo. Tää postaus idea on ollut mulla to do listalla jo niin kauan, vähän hävettävää etten oo saanut sitä aikaiseksi :---D mutta nyt kyllä pitä saada Oslo-postauksia liveksi! Kiitos kun muistutit!! Ja hei huippua että oot tulossa osloon vaihtoon :--)))
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli