BASKERI

SLOW FASHION

Syksyisin yritän mahdollisimman pitkään pitkittää sitä hetkeä kun puen päälle villapaidan ja takin. Välikausipukeutuminen on varmasti yksi mun lemppari-ajankohdista ja mielelläni puenkin päälle pelkän paksun villapaidan tai takin alle jotain ohuempaa. Villapaidan alle pystyy kerrostamaan helposti paksumpaakin paitaa tai miksei vaikka lämpökerrastoa!

Oon viime viikot käyttänyt farkkuja varmaan enemmän kuin koskaan ja unohtanut mun rakkauden herrainhousuja kohtaan! Voisin valehtelematta pukea farkut ihan jokaisen asun kanssa ja farkut onkin näkyneet asukuvissa aika paljon viimeaikoina. Ja tulevat näkymään tulevissa asukuvissa. Mutta, tähän väliin vähän ranskalais-vaikutteista asua! Tämä baskeri vilahtikin jo viime perjantain hattu-postauksessa ja nyt näätte sitten koko asun minkä kasasin sen ympärille.

Oon tänä syksynä punaisen villapaidan lisäksi haaveillut tummansinisestä paidasta (kunnes muistin että mullahan on suomessa sellainen kotona....). Sen sijaan että olisin heti ostanut uuden ratsasin poikaystävän vaatekaapin ja otin omaan käyttöön hänen sinisen villapaitansa. Mä oon usein hyvin ennakoluuloton vaatteiden alkuperän suhteen ja varsinkin villapaidoissa usein miesten puolella onkin paremmat ja materiaaleiltaan laadukkaammat valikoimat. Suosittelen jokaiselle, jos mahdollisuus on joko poikaystävän tai miksein vaikka isänkin villapaitojen läpi käymiseen :----D Saatoin myös käydä Dressmannista ostamassa itselle mustan puuvillaisen poolovillapaidan, koska tuntuu että jokainen naistenversio on tehty polyesteristä tai akryylistä ja on jollain tavalla vääränlainen. Totesinkin Dressmannin kassalla myyjälle, että ihan hyvin tää villapaita menee naisellekkin!


Tummansininen ja musta on mun yksi tämän hetken suosikki väriyhdistelmiä, tuntuu hassulle että se on muka 'fashion faux pas'! Tää asu herrainkenkineen ja -housuineen, onkin aika maskuliininen, eikä sitä asiaa varmasti poikaystävän villapaita yhtää muuta. Onneksi baskeri on mun silmään naisellinen valinta, kuin myös ohuet kultakorut! Mä tunnen oloni juurikin kotoisimmaksi maskuliinisiä ja feminiinisiä vaatteita yhdistellessä.

Likes

Comments

Emmi
Emmi,
Sulle kyllä sopii kaikki hatut ja baskerit <3 Vitsit mitä inspiraatiota annat!!emmikristiinan.blogspot.fi/
FashionStatement
FashionStatement,
eikä kiitos! 😘 Ihana kuulla!!nouw.com/fashionstatement
Emma
Emma,
Haha musta tuntuu, että suurin osa mun uusimmista vaatteista on miesten puolelta. Sen siitä kai saa kun on miestenvaatekaupassa töissä 😃 Mutta jotenkin tuntuu että naisten puolella on aina liikaa jotain röyhelöä tai printtiä sekä just niitä huonoja matskuja, kun ite kaipaisi jotain klassisempaa ja ajatonta. Muutenkin tuntuu että kaikki mekot ja housut on suunniteltu 160cm naisille kun mulla ei meinaa pituus riittää missään...
FashionStatement
FashionStatement,
Haha hyvä vaan! Uhh mulla vähän samat fiilikset, varsinkin ärsyttää se miten huonoja materiaaleja naisten osastolla on joka vaatteessa. Meinaan kyllä jatkossa tsekata miesten tarjonnan aina kun etsin jotain klassista omaan kaappiin! Pituuksia sais olla myös paljon enemmän tarjolla, varsinkin housuissa! Mulla kun tuntuu kaikkien olevan kanssa liian pitkiä :-----D nouw.com/fashionstatement
Write a comment...
IP: 82.99.3.229