BAYWATCHU-I-K-K-A-R-I-T-!

Oon ihan koukussa perinteisiin uikkareihin ja pakkasin tänne matkaan selkeästi enemmän uikkareita kuin bikinejä. Bikinejä olen oikeastaan käyttänyt täällä vain siihen tarkoitukseen että saisi mahdollisimman tasaisen rusketuksen alkuun. 
Nämä puneiset uikkarit oon tilannut Asokselta, ja voin vinkkinä antaa että sieltä kannattaa uikkeita bongailla. Asokselta löytyy jokaista väriä ja mallia mitä voi edes kuvitella! Tämä baywatch uikkari on tän hetken ehdoton lemppari, rakastan tän selkäosaa ja ristiin meneviä olkaimia. Kuvissa uikkarit näyttää mun mielestä paaljon paremmille kuin bikinit ja oon varsinkin koukuttunut selkäkuviin uikkareissa. Kuten ootte ehkä huomanneet. 
Elämä täällä Uudessa-Seelannissa alkaa rullata omalla painollaan, oon harjoitellut vasemmalla puolella ajamista mikä on mielenkiintoinen kokemus :---D Ollaan tutkittu missä ruokakaupoissa kannattaa käydä, koska ruoka tuntuu olevan täällä vielä kalliimpaa kuin Suomessa. Ollaan kummasteltu sitä että täällä ei tunnu olevan yksiäkään samoja vaatekauppoja kuin länsimaissa ja Euroopassa, vaan kaikki merkit on aivan uusia. Valikoimakin tuntuu olevan joko tätimäistä vaatetta tai sitten erittäin ig-baby haha. Ihmiset on täällä erittäin ystävällisiä ja iloisia, mikä tuntuu tulevan heille ihan luonnostaan eikä ollenkaan pakottamalla (verrattuna esimerkiksi amerikkalaisiin). En oo kokenut oikein minkäänlaista kulttuurishokkia, mutta ehken oo vaan viettänyt vielä tarpeeksi aikaa paikallisten kanssa. 
Uusi-Seelanti tuntuu olevan englannin ja usa:n sekoitus, välillä tuntuu että sitä on keskellä amerikkalaista elokuvaa, mutta käytänteet on taas englantilaisia. Uusi-Seelanti taitaa yhdistää parhaimmat puolet jenkeistä ja britestä :----D 
Sää tuntuu täällä olevan aina päinvastaista mitä ennusteessa luvataan ja se saattaa vaihtua hyvinkin nopeasti päinvastaiseksi. Vaikka täällä on vielä meneillään kesä, tuntuu välillä hyinkin syksyiselle ja varsinkin öisin täällä on hyvin viileää. Täällä ollaan jo niin etelässä, että jos haluaa lämpimämpään, joutuu lähtemään pohjoiseen ja etelätuuli on kylmää kun taas pohjoistuuli on lämmintä! Ei tämmöisiä tuu koskaan ajatelluksi Suomessa. Täällä mennään parhaillaan syksyä kohti, joten toukokuussa kun tullaan takaisin Suomeen, täällä on jo kunnolla syksy! Ihanaa palata sitten Suomen kevääseen ja kesään :----))

Mutta ennenkuin edes ajatellaan paluuta, oon innoissani viikonlopun suunnitelmista! Niistä raporttia varmasti sunnuntaina!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli