BEIGE BLAZER AND VINTAGE DENIM

En voi sille mitään, oon niin fiiliksissä loppukesän säästä ja siitä että voin pukeutua tälläisiin asuihin! Ylisuuri vaaleanruskea bleiseri on uusi kirppislöytö ja päätin sittenkin vielä pitää olkatoppaukset siinä. Tämä bleiseri on joko itsetehty tai räätälillä teetetty, koska mitään lappuja tästä ei löytynyt ja ommel on niin huolellista että melkein itkettää. Farkut on myös vintagea ja tykkään erityisesti miten miesten retropukeutumisesta inspiroitunut fiilis tässä asukokonaisuudessa on. Vanha auto taustalla toki vielä lisää vaikutusta!

Haaveilin jo keväällä vaalean ruskeasta bleiseristä ja se vaikuttaa edelleen yhtä ajankohtaiselta kuin silloinkin. Toimii just loistavasti loppukesään visuaalisesti ja reilu mitoitus mahdollistaa sen, että sen alle voin pukea villapaidan jos toisenkin. En käyttänyt kesän aikana ollenkaan bleisereitä ja siksi ne tuntuu just nyt tosi mielenkiintoisilta. Oon edelleen koukussa isoihin olkapäihin ja laatikkomaisiin leikkauksiin sekä lenkkari+sukka kombon yhdistämisestä kaiken kanssa mitä puen päälle. Mun motto voisi ollakin, mitä retrompi sen parempi, niin fiiliksissä oon tästä asusta!


Jos pitäisi sanoa jokin asu joka on niin mua, niin tää ois varmasti yksi niistä. Sopiva kombinaatio second handia, lenkkaria, farkkua, bleiseriä, ylisuuria linjoja ja huolettomuutta. Mitä mieltä te ootte tästä kokonaisuudesta? Too much vai just sopivasti?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

VeraKautto
VeraKautto,
miten kiva asu! <3 😊
nouw.com/verakautto
ReettaPelli
ReettaPelli,
! Kiitos ❤️
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli