BEST NINE 2017 JA TARINAT KUVIEN TAKAA

Bongasin Tickle your fancy blogista mun mielestä super kivan postauksen missä koottiin yhteen Instagramin best 9 kuvat ja kerrottiin vähän enemmän niiden taustoja. Mä harvemmin blogin puolella julkaisen edes Instagram kuvia, joten teille jotka ei mua siellä seuraa niin tässä on varmaan uusia otoksia mukana! Toki blogissa ja instagramissa esiintyy samoja kuvia, mutta monet kuvat päätyvät vain instanssi puolelle. Siellä mua voi seurata nimimerkin @reettachristina kautta!


Joten tässä siis koonti mun 2017 yhdeksästä tykätyimmästä kuvasta, joista osa ainakin yllätti allekirjoittaneen!

1. Minä ja bebe

Tämä kuva otettiin kesällä häissä ja pakotin pikkusiskon ikuistamaan meidät tällä laiturilla, puiden piirtyessä tyynen lammen pintaan 😂 Sisko lupasi ottaa tasan kaksi kuvaa ja onneksi toinen niistä onnistui! Siskoa taisi kiinnostaa kakun syöminen ja juhliin osallistumimen enemmän kuin mun kuvaajana toimiminen. Tää ei ehkä oo mun lemppareimpia kuvia meistä mitä on koskaan otettu, mutta pakko sanoa että tää on ihan oikeutetusti ykköspaikalla.

2. Ensimmäinen ilta Uudessa-Seelannissa

Oon itseasiassa julkaissut tän saman kuvan kahdesti tänä vuonna instan puolella. En kylläkään tarkoituksella! Tämä kuva on ensimmäiseltä illalta Uudesta-Seelannista ja mentiin vielä isän kanssa auringonlaskun aikaan uimaan vaikka lentoa oli takana kevyet 22 tuntia. Ja huh kannatti! Sain isän nappaamaan muutaman kuvan musta tässä rannassa ennenkuin mentiin uimaan ja nämä on varmaankin mun yhdet lempparikuvista tänä vuonna. Värit ja meri onnistui näissä kuvissa niin täydellisesti, ettei tämä voinut olla suunniteltu juttu. Tämä kuva taitaa olla se jälkimmäinen julkaistu loppusyksystä, alkuvuoden kuvat ei tähän listaukseen päätyneet (Uudesta-Seelannistakaan), koska tän reissun vuoksi seuraajamäärät kasvoi aika kivasti ja reissun jälkeiset kuvat keräsivät paljon tykkäyksiä ennenkuin insta muutti niiden algoritmiä siten, että ainakin mun kuvat kerää melkein puolet vähemmän tykkäyksiä kuin ennen.

3. Pink hair!

Selfie vaaleanpunaisen tukan kanssa! Rakastin tätä tukkaa ja melkein välillä houkutti se värjätä takaisin. Tästä kyseisestä kuvasta en itse enää kovin paljoa tykkää, mutta ilmseisesti se on muiden mielestä kiva haha! Otin tän kuvan sen jälkeen kun olin pessyt tukan toiseen kertaan ja tuumin että valkoinen teeppari näyttäisi kivalta ja raikkaalta tän tukan kanssa. Rusketus oli reissun jälkeen vielä super hyvä ja tykkäsin muokata mun kuvat todella vaaleanpunaisiksi. Mulla aina selfie otoksissa löytyy toinen käsi leualta ja hiukset tavallisesta poikkeavasti sivujakauksella haha..

4. Pioneja!

En muista enää mistä sain idean tähän otokseen, mutta laitoin äidin nappaamaan kuvan minusta pionipuskan kanssa. Pionit kerättiin omasta penkistä ja on mun lempparikukkia! Jostain syystä oli todella pimeä päivä tän kuvan ottamisen hetkellä ja mun piti muokata tätä kuvaa tuhat kertaa valoisammaksi. Suurinosa otoksista olikin epäselviä valon vähäisyydestä ja mun käsivoimien puutteesta johtuen haha. Maljakko täynnä vettä on yllättävän painava pitää suorilla käsillä vakaana!

5. Siskon kanssa kahvilla

Tämä päivä oli täydellinen syyspäivä. Oli vielä niin lämmintä että ostettiin jääkahvit mitä siemailtiin kuin mitkäkin maailmankansalaiset tässä kahvilassa. Sisko nappasi musta tän kuvan ja mä puolestaan ikuistin hänet hänen kahvinsa kanssa. Mulla oli tähän aikaan täydellisen mittainen tukka ja olin todella fiiliksissä tästä asusta (ainakin siihen asti kunnes mun housut repesi haaroista ja ostin tällä reissulla mun Monkin Taiki farkut niiden tilalle!). Kaupungilla multa tultiin myös kysymään mistä oon ostanut tämän paidan ja jouduin vähän naureskellen kertomaan että tämä on diy tekele isän vanhasta kauluspaidasta!

6. Norjan vuoristossa

Päällä lemppari norjalainen villapaita ja alta pilkistää urheilukerrasto. Asettelin tän otoksen poikaystävälle ja juoksin kameran eteen rennosti mukamas seisoskelemaan. Näistä kuvista tuli mun lemppareita ja rakastan sitä raikasta ja pohjoista fiilistä mikä näistä välittyy. Tuuli puhalsi villapaidan lävitse ja sormet alkoi jäätyä kuvia ottaessa ja heti näiden jälkeen alkoi satamaan lunta. Siirsin tämän otoksen heti kamerasta puhelimeen ja julkaisin instagramiin vain hetki kuvan ottamisen jälkeen.

7. Auringonlasku Porvoosssa

Tämä kuva ainakin yllätti tässä listauksessa. Onhan tämä mukava kuva ja hetki oli käsinkosketeltavan kaunis (vaikkei ihan todellisuudessa tietenkään näin vaaleanpunainen), mutta mun mielestä mulla olisi sata muutakin parempaa kuvaa tähän kokoelmaan ahah. Oltiin perheen kanssa palaamassa Emäsalosta uimasta yhtenä kesäiltana ja pysähdyttiin joen varteen ottamaan muutama kuva, koska maisema oli niin kaunis!


8. Ålesund

Tämä kuva on meidän Norjan roadtripiltä Ålesundista. Ålesundin kaupungin reunalla on näköala kukkula, jonne kiivettiin kahdesti saman päivän aikana. Toisella kerralla puolijuostiin portaat ylös jotta ehdittäisiin napata kuva auringonlaskusta. Alaspäin kävellessä poikaystävä nappasi minusta kuvan kaupungin edessä ja mulla oli päällä tietenkin norjalainen villapaitani. Mua palelsi koska ylös juostessa tuli hiki, joka jäätyi iholle iltatuulessa. Tää on yksi mun lemppari otoksista tältä kesältä toisen norjalaisvillapaita kuvan kanssa.

9. Nouw top blogger

Tajusin että melkein jokainen kuva näistä parhaimmista on jonkun muun kuin mun ottama ;---D Täten pitää tietenkin kiittää kaikkia jotka suostuvat musta kuvia nappaamaan! Tämä kuva on äidin ottama yhdeltä aurinkoiselta syyspäivältä Porvoosta. Bongattiin tämä upea punainen köynnös vanhasta Porvoosta ja onhan se nyt niin punainen ettei sen edessä voinut olla ottamatta kuvaa. Käytin tätä kuvaa sen ilmoittamiseen, että mun blogi valittiin Nouw Suomen top blogiksi ja ehkä siksi tämä oli niin tykätty! Tää kuva on minä normaaleimmallani, lasit, villapaita ja farkut päällä.


Tän listauksen perusteella mun IGssä toimii relaxed-kuvat, jotka on muiden nappaamia arkisista tilanteista. Huvittavaa on ehkä se, että mun asukuvat tai ns. hienot kuvat omasta mielestä ei päätyneet tähän tykätyimpien listalle hah. Ehkä tänä vuonna enemmän siis real stuff ja vähemmän posy stuff! Muistatteko näitä kuvia? Mikä teidän mielestä näistä kivoin?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli