BLAZERS ARE BACK!Enpä ois lyönyt vetoa sen puolesta, että musta tulisi (taas) bleiseri-tyttö. Mulla kuten varmaan aika monella oli noin viisi/kuusi vuotta sitten bleiseri-kausi ja mulle tämä korostui vielä kauppakorkeakoulussa opiskelun myötä. Rakastin bleisereitä ja niissä tuntui uskottavalle tepastella yliopistolla. Se(kin) kausi loppui kuitenkin aikanaan ja myin kaikki bleiserini pois, lukuunottamatta tätä yhtä. Tän täytyy olla yksi mun parhaimmista kirpparilöydöistä ja samalla yksi mun vaatekaapin vanhimmista vaatteista.

Kesällä puhuin jo mun innostuksesta pukuihin ja nyt se on siirtynyt myös bleisereihin. Miten oon ennen niin ylenkatsonut tätä niin monikäyttöistä ja klassisen näköistä vaatekappaletta? En tiedä onko tässä takana taas markkinavoimat vai se, että oon alkanut seuraamaan kahta britti-tyyli-ikonia (Lizzy Hadfield & Emma Hill), jotka molemmat käyttävät bleisereitä arjessa koko ajan. Molemmat heistä saa näyttämään bleiserit niin törkeän hyville, että munkin oli pakko luoda mun näköinen asukokonaisuus bleiserin kanssa. Heidän vuoksi oon myös ehdottoman vakuuttunut siitä että tarvitsen ruudullisen harmaan klassisen brittibleiserin.

Bleiseri on ihan täydellinen pikkutakki loppukesään, en vielä jaksa kaivaa trenssejä ja nahkatakkia kaapista, mutta kaipaan jotain teepparin päälle ulkona. Mä fanitan ehdottomasti rennon mallista ja pitkää bleiseriä, jotka parhaimmillaan näyttää siltä että ne on juurikin poikaystävän kaapista. Nyt vielä kun on mahdollista vedän jalkaan farkkushortsit, mutta tää asu toimii super hyvin tavallisten farkkujenkin kanssa. Ja todettuhan on se, että tää bleiseri toimii myös ns. pukuna suorien housujen kanssa! Erityisen hyvälle syksyä ajatellen näyttää mun mielestä se, että bleiserin alle pukee ohuen neulepaidan tai poolopaidan, jolloin on etua siitä, että bleiseri on vähän oversized!
Tykkää-merkinnät

Kommentit

annieveliina,
Oon aina rakastanu bleisereitä ja nyt just kattelin varastossa ootelleita kamoja, että näytti olevan jotain bleiseriä ja muuta ihanaa syksyistä kampetta, mitkä oon jo unohtanu viime syksyltä haha! Se on parasta tässä ku vaatteet laittaa aina oottamaan seuraavaa syksyä/kesää/talvea 😊
www.blogger.com/profile/133884413178175530
Reetta Pellikka,
Pitäs varmaan itsekkin tehdä enemmän tota että vaihtaa vaatekaapin aina kauden mukaan ja laittaa varastoon muut kamppeet, nyt pidän vaan kaikkia vaatteita esillä kokoajan (paitsi talvitakit yms) ja vaihdan vaan vähän niiden paikkaa kauden mukaan :---D Ihan parasta että pääsee ns. shoppailemaan omia vaatteitaan uudestaan!
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Vitsit miten kiva asu! Tuo bleiseri on kyllä ihan napakymppi, mun silmään tuo heti sellaista särmää muuten rentoon asuun 😊
Reetta Pellikka,
Kiitti! Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Bleiseri nostaa tän asun ihan uudelle levelille :--D
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Anonyymi
,
Näyttää kivalta sun hiukset näissä kuvissa! Onko sulla ihan "tasasuora" polkka vai onko jotain kerrostusta tms? (Kampaaja-aika lähestyy ja leikkausideat vielä hakusessa 😊)
Reetta Pellikka,
Thanks! Mulla on ihan tasasuora polkka ja leikattu sillai että mulla oli keskijakaus! Suosittelen kyl tasapaksuu polkkaa jos lähtee polkkatukka elämää elämään :---D Muistoissa mulla vielä kauhuskenaariona kuinka joskus teininä oli lyhyt tukka ja superkerrostettuna :'----DD
www.blogger.com/profile/128716114949887362
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli