BLEISERI KERROSPUKEUTUMISESSA

Jes jes tää asu on musta niin hyvä! Kaikki krediitti menee Essie's blogin @ESSIESOPHIE:lle tästä kombosta. Bongasin hänen blogistaan vastaavanlaisen kokonaisuuden ja pakko oli toteuttaa omanlainen versio siitä! Punainen takki oli selkeä valinta tähän kokonaisuuteen, punainen tuntuu toimivan ruudun kanssa erittäin hyvin ja jotenkin mulle tulee keväinen fiilis kun puen tän takin päälle.

Voitteko aistii kevään tunnun näistä kuvista? Mulle kevään yksi selkeimmistä merkeistä on se, että asukuviin ilmestyy taas aurinkolasit. Oslossa on paistanut nyt monta päivää putkeen ja ilmassa on jotain keväistä. Tiedättekö mistä puhun? Tuntuu vähän keveämmälle ja raikkaammalle, vaikka ulkona olisikin vielä kunnolla pakkasta. Aurinko lämmittää naamaa kun sen kääntää sitä vasten ja jossain varmasti lorisee sulavesi puro. Kevät helmikuussa on ehkä enemmänkin mielentila kuin todellisuus, mutta jotenkin mulla on viimepäivinä ollut erittäin keväiset fiilikset. Oon kaivanut vähän tennareita jo esille, kuin myös ne aurinkolasit. Yksi varma kevään merkki on myös se, että meidän pimeeseen asuntoon alkaa paistamaan suoraan aurinko!! Syyskuun jälkeen aurinko ei oo paistanut meille sisälle kertaakaan ja täällä saa olla keskipäivälläkin kaikki valot päällä. Mutta nyt! Tänne paistaa taas sisälle ja se jos mikä on kevään merkki.

Vielä muutama sana tästä asusta, jos ei vielä selvennyt se, että tykkään tästä ihan super paljon! Valkoinen, harmaa, denim ja punainen tuntuu toimivan paremmin kuin koskaan ennen yhdessä ja oon myös innostunut (kuten kaikki muutkin) hiuspannoista. Ne onkin ainoat hiuskoristeet millä tähän mun lyhyeen polkkaan saa jotain eloa, kun tää raukka ei yllä edes vielä ponnarille haha. Tykkään siitä lookista kun panta on vedetty old shool tapaan otsalta ylöspäin, niinkuin minä ainakin pidin pantoja ala-asteella. Ilman bleiseriäkin tää asu ois tosi jees, mutta jotain lisää tää ylimääräinen kerros tähän kokonaisuuteen tuo. Tykkään siitä, kuten Essikin sanoi omassa postauksessaan, miten hihoista pilkistää ruutua ja takin lomasta välillä pääsee esiin napitettu bleiseri. Ei oo pelkoa siitä, että multa loppuisi bleisereiden käyttö viime syksyyn, oon edelleen yhtä innoissani tästä ruudullisesta kuin mun muistakin bleisereistä!

Tän kevään luottovaatteet tulee olemaan kuten viime syksynkin, valkoiset teepaidat, farkut ja bleiserit. En tosin oo vielä hylkäämässä villapaitoja, odotan sitä hetkeä kun on mahdollista pitää bleiseriä takkina villapaidan päällä!

Mikä lukijaraadin tuomio tästä kokonaisuudesta? Tunnetteko kevään fiiliksen?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aino Axberg,

Tää on kyllä kiva asu! Punainen ja ruutu vaan toimii yhdessä niin hyvin!

ainoaxberg.blogspot.fi
ReettaPelli
ReettaPelli,

Kiitti! Oon samaa mieltä, ne on täydellinen pari :----))

nouw.com/reettapelli
JennaClaudia
JennaClaudia,
ReettaPelli
ReettaPelli,

kiitti! xx tää asu kyllä toimii!

nouw.com/reettapelli
sofiaanniemilia
sofiaanniemilia,

Näyttää niin sulta!!<3 Ja ihana toi pantatsydeemi, sopii erityisesti lyhyempiin hiuksiin 😃

nouw.com/sofiaanniemilia
ReettaPelli
ReettaPelli,

hih kiitos! Tää asu tuntui myös ihan multa :---)) Ja mä oon ihan innoissani erilaisista pannoista, niillä saa niin helposti vähän vaihtelua lyhyeen tukkaan!

nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli