BLEISERI PAITANA

SLOW FASHION

Mä rakastan sitä, että voin käyttää jotain yhtä vaatetta monella tapaa, eri rooleissa. Kun teen ostopäätöksen, on mulle erittäin tärkeää juuri se, että se kyseinen vaate toimii mahdollisesti arjessa ja juhlassa, erilaisten ala/yläosien kanssa ja jollain yllättävällä tavalla. Toisinaan tajuan, että se vaatekappale mitä oon 'kaivannut' vaatekaappiin, löytyykin sieltä jo ennestään vähän eri roolissa.

Yksi tälläinen vaate mitä oon kaivannut omaan kaappiin on siisti musta yöpaitamainen kauluspaita valkoisilla reunoilla. Yksi päivä keksin, että hei mullahan on tää pyjama-style bleiseri juuri vastaavassa värikombinaatiossa! Tää bleiseri tuplaa aivan loistavasti myös paitana rennon materiaalinsa ansiosta, jolloin se on mahdollista sujauttaa housujen sisään ilman suurempia pullotuksia ja ryppyyntymistä. Lisäsin pienen hakaneulan kaula-aukkoon, jottei se olisi liian antava ja mun bleiseri-paita oli valmis! Muistin myös tän kokeilun myötä, että multa löytyy itseasiassa vastaavanlainen pyjamapaita mutta pilkullisena, joka voisi hyvin ajaa tän samaisen roolin. En usko, että kukaan tajuaisi että mulla on yöpaita päällä, jos en sitä erikseen mainitsisi!

Ja jälleen nämä valkoiset farkut päällä. Halusin ehdottomasti tällä kertaa rakentaa näiden ympärille vähän syksyisemmän kokonaisuuden todistaakseni itselleni, että nää tosiaan taipuu myös syksyllä päällä. Tajusin vasta myöhemmin, että olisi voinut olla mielenkiintoisempaa teidän kannalta yhdistää nämä värilliseen paitaan, koska edelliset paidat näiden housujen kanssa on olleet valkoinen ja musta. Pakko kyllä myöntää, että tykkään hirmuisen paljon mustavalkoisista lookeista, vaikka nää toimisi tietenkin ihan minkä tahansa värinkin kanssa. Valkoinen on sen suhteen ainakin hyvin helppo väri käyttää haha.

Bakerboy hattu ja herrainkengät paidan lisäksi tekee tästä kokonaisuudesta vähän maskuliinisen, mutta ehkä just sen vuoksi tykkään tästä niin paljon. Tuntuu että tää on täydellisesti balanssissa.


Mä haluun kuulla jos teillä on vaatekaapissa joku multitaskaaja, joka toimii useassa roolissa? Haluan lisää ideoita siihen, miten voin käyttää mun kaappia mahdollisimman monipuolisesti!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jenniifersplace
jenniifersplace,
Wow!! Toi outfit on kyllä on point!! 😊
nouw.com/jenniifersplace
FashionStatement
FashionStatement,
ääk kiitos paljon!
nouw.com/fashionstatement
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Valkoinen on ihana väri, mutta tosiaan hankala jos tulee tahroja! Ajattelin ensiksi että olisi paksumpi bleiseri, mutta sellaisella kevyellä bleiserillä näyttää tosi hyvältä! 😊
nouw.com/ladolcemusica
FashionStatement
FashionStatement,
haha sehän se on, mutta sappisaippualla saa onneksi aika hyvin kaiken pois! Kevyt bleiseri taitaakin olla ainut joka toimii tällä housuihin tungettuna, jämäkämpi kangas varmaan jäisi pullottamaan vähän pahasti :--D
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229