BLEISERI TAKKINA

Nää kelit kun pystyy käyttämään bleiseriä takkina villapaidan kanssa on ihan parhaita! Tän vuoksi ehdottomasti ostan bleiserit vähän reilun kokoisina, jotta sinne alle mahtuu keskipaksu villapaita hah. Villapaita ja bleiseri näyttää mun silmään älyttömän hyvältä yhdessä, koska luovat keskenään kontrastin rennon villapaidan ja skarpin bleiserin välille, ja on ihanaa että tällä tapaa voi tuplata oman takkikokoelman. Oon esimerkiksi vähän haaveillut ruudullisesta trenssistä, mutta se että voin käyttää tätä bleiseriä takkina täyttää tän tarpeen. Varsinkin jos kyseessä on villableiseri, toimii se myös käytännössä kuin takki, eikä pelkästään anna illuusiota siitä, että päällä on jotain takin tapaista. Villableiseri onkin varmasti lämpimämpi kuin trenssi.

Villapaita ja farkut on mun ns. perus asukokonaisuus syys ja talvikaudelle, joka toimii aika usein pohjana kaikille mun asuille,. Ootte varmasti huomanneet, miten koukussa oon tähän komboon? Tää toisinaan tuntuu (mun mielestä) vähän itseni toistamiselle ja helpolle ratkaisulle pukeutumisen suhteen. Mun kaapissa on kuitenkin paljon muitakin vaihtoehtoja, joten mahdollisuuksia vähän mielikuvituksellisempiin komboihin olisi oikeasti. Mutta minkäs teet, kun on farkkutyttö niin henkeen ja vereen! Tän vuoksi yritän sitten aina keksiä vähän erilaisia tapoja yhdistellä tätä mun peruskomboa ja bleiseri on yksi parhaista! Bleiseri antaa heti toisen kerroksen asukokonaisuudelle ja toimii myös takinkin alla. Vaihtamalla kenkiä, hattua ja päällimmäistä kerrosta saa mun mielestä vaihdettua kokonaan asun ilmettä, erityisesti jos kyseessä on jotain niinkin yksinkertaista ja kalssista kuin siniset farkut ja valkoinen villapaita. Tämä peruskombo mahdollistaakin vähän erilaisten yhdistelmien kokeilemisen, ilman että koko asu näyttää kreisille.

Viime vuoden jälkeen oon ollut täysin koukussa baskereihin ja tämä vuosi ei tee tähän muutosta. Varoitan että tää baskeri saattaa näkyä aika monessa seuraavassa asussa! Jostain syystä tää luonnonvalkoinen baskeri on muodostunut mun ehdottomaksi luottohatuksi ja tuntuu yllättäen näyttävän vähän kivemmalle kuin mun viimevuoden tummansininen ja vaaleanpunainen. Uskon että ne tuntuu enemmän omalta sitten kun siirrytään kunnolla talveen, mutta nyt syksyyn on kiva käyttää vaaleamman väristä päähinettä. Baskeri antaa aina asuun kuin asuun vähän pariisitar-fiilistä ja mun mielestä se on aina hyvä juttu!


Onko tää bleiseri + villapaita kombo teille jo tuttua omasta tyylistä, vai jotain uutta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Tää asukokonaisuus on niin hyvän näköinen!! Sopii sulle!
nouw.com/jenniferignatius
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos 😘😘 tykkään kanssa!
nouw.com/reettapelli
hannakatriina
hannakatriina,
Tää lämmin syksy on ollut kyllä ihana, kun on voinut käyttää bleisereitä takkina, eikä oo tarvinnut laittaa päälle paksua ulkotakkia.🤩 Bleiserit ovat olleet varmasti mun vaatekaapin käytetyimpiä vaatekappaleita viimeiset pari vuotta, kun sopivat niin mainiosti vapaa-ajan asujen lisäksi myös työasuksi toimistotyöhön.🌞
nouw.com/hannakatriina
ReettaPelli
ReettaPelli,
No sepä! Bleiseri on kyllä niin monikäyttöinen kun just taipuu myös töihin 🙏 ehdoton vaatekaapin klassikko!
nouw.com/reettapelli
Tiina
,
Nyt vasta tajusin, kuinka kiva baskeri on! Etenkin tämä vaalea, sopii sinulle älyttömän hyvin. Ehkä se näyttääkin niin hyvältä, kun itsekin tykkäät siitä niin paljon, ja se näkyy päälle.
ReettaPelli
ReettaPelli,
Voi kiitos 😘 baskeri on kyllä ihan loistava päähine ja tuo kivan erilaisen lisän asuihin 😊
nouw.com/reettapelli
Instagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelliInstagram reettapelli